pleasure Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Vecais dators jau ir 6 gadus, bet beidzot šķiet, ka būs nokalpojis. Ir vaidzīgs jauns dators. Nekādu ūuber kruto geiming pc man nevajag, bet nu tā, lai var paspelēt normālas spelītes, protams vajag lai tf2 normāli ietu, uc. Cenas: Protams gribas izbraukt pa lēto, jo naudas nav diži daudz. Daotri mājās ir vairāki, taka nav tā, ka mirstu. Bet varbūt ir kautkas, kas jums iekritis acīs, vai arī ir kāds komplekts normāls un pa lēto. Jo 2 paziņas ir nopirkuši datorus pa lēto(komplektā) piemēram brālis pa 300 ls: Operating System: Windows Vista Home Basic (6.0, Build 6001) Processor: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @2.50GHz(2 CPUs), ~ 2.5GHz Memory: 3070MB RAM Video: NVIDIA GeForce 9400 GT HDD: 450GB + pele, klava, monitors 22w'. Ar šādu datoru esmu apmierināts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Video par švaku, lai normāli pavilktu TF2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 3, 2010 Author Report Share Posted January 3, 2010 hā, spēlēju taka nemetās. Nekādi gļuki, pat ieskrienot pie gaļas kur ir vismaz 7 čuwaki, nekāds mazākasi gļuks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Nē, nu saliekot anālu grafiku, protams, ka pavilks bez problēmām, bet nu šī jau, manuprāt, nav CS tipa spēle, kur jo sūdaināka grafika, jo labāk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 4, 2010 Author Report Share Posted January 4, 2010 (edited) tf2, grafika ir tādi pati kā citiem, pie kā esmu spēlējis. labi pietiks -- Kāds šitas ir: http://m79.lv/datori/M79-S3-LITE_9603.html neko daudz nesaprotu no datoriem tapēc prasu. a kas ar šito: http://m79.lv/datori/M79-SKOLNIEKS-INTEL_12.html Edited January 4, 2010 by pleasure Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=39697 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 (edited) owned, 640x480 16 bit par tēmu... es domāju, ka to s3 lite no m79 vari ņemt ciet, mātesplate nav nekāda dižā, rēķinies, ka ramu piepirkt klāt nevarēs (vienīgi metot ārā vecos), bet proci vajadzības gadījumā varēsi nopirkt stiprāku. Ja netaisies baigi geimot hardkorās spēles tad vari ņemt ciet, pietm videokarte ir diezgan labāka par tava drauga videokarti un par to skolēna komplektu iekš m79. Katrā ziņa s3 lite ir labāks par to skolnieku komplektu. Edited January 4, 2010 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 4, 2010 Author Report Share Posted January 4, 2010 Un kas ir ar to worma datoru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Cena par lielu. Tapēc viņš arī mūžību tirgo to datoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 (edited) ooo.... es tieši biju plānojis iegādāties. hmm... paldies, ka apgaismoji mani. Tā kā es esmu liels datorņūbs, varbūt Tu man varētu ieteikt ko labāku par 200Ls? Edited January 4, 2010 by Nak3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 nevajag tikai dirst, cena ir ļoti adekvāta... tomēr diezgan izlasītas detaļas ir, nevis vienkārši standarta komplektācija no veikala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now