Jump to content
GIGN Forum

Pioneer Sse-m390 Austiņas.cik Viņas Ir Labas? Ko Jūs Paši Ieteiktu Līd

brazer
 Share

Recommended Posts

Man tagad ir "Pioneer SE-M290"... Nu itkā nav sliktas... Basi ir, taču nav forši runāt skype, vt, cs (vai jebkur citur) jo, runājot ar cilvēkiem, kam ir rupjas balsis, sit cauri basus un nevar saprast ko saka :D

kopumā priekš mūzikas ir labas, bet spēlēm nepārāk...

Par godu tev, es nevēlos Gamer ausis, bet vienkāršas, pēc dizaina arī sakarīgas austiņas, līdz 25 Ls.

Nepirkšu lietotas. :)

Ja iesaki, kādas citas tad pieraksti punktos, kas un kā.

Tāpat arī, ja ir kas sakāms par šām(pirmajā postā) minētām austiņām.

Es tomēr Tev viņas nepārdotu, ja Tu arī būtu pircējs. Tu esi pārāk tups, lai būtu pelnījis tādu dīlu. Tas, kurš te kko nosmirdēja par to, ka "lietotas visu izsakot" var noraut sevi podā un nevērtēt citus pēc sevis. Kā jau teicu, tad austiņas ir ideālā stāvoklī un gribēju pārdot, jo vajadzēja sročna naudu - izraku citur un ausis nepārdodu. Bet Tev ieteiktu, ja gribi ko labu sev nopirkt, tad apsver arī iespēju nopirkt labas ausis(50ls), bet lietotas(25ls) ;)

Jo neviens Tev neliedz tak paņemt viņas un pārbaudīt(skaņa, izskats) pirms pirkšanas. Jo, ja viņas nedauza vai vēl nez ko nedara kā laikam to dara ausainais, neredzu iemeslu kāpēc viņām kkam vajadzētu notikt kaut pēc gada vai diviem..

Ja es uzrakstu, ka viņas ir ideālā stāvoklī, tad tādas viņas arī ir un nekādu atšķirību starp ielikto bildi neredzēsi. Ja tur būtu kkas taisīts, sapists vai kkas tāds, tad tas arī tiktu norādīts un nofočēts, lai būtu redzams pašam. Un, ja vienīgais iemesls ir tāds, ka nav pievienots foto, tad to var palūgt un pēc tāda spec lūguma nebūtu problēma to izdarīt.. Tas tā, Tev priekšdienām padoms.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...