Traffic Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 http://www.1a.lv/datortehnika/portativieda....php?id=2236297 Kāds kaut ko var pateikt par šo laptopu, kas tomēr varbūt atturētu no pirkšanas? Pagaidām manā skatījumā ļoti labs piedāvājums par labu cenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juranx Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 uz šī laptopa esmu spēlējis l4d 2 pes10 un vēl daudz spēlēs bez lagiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arejs Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 šo noteikti vari ņemt ciet. pats sev šo monstru uz ziemassvētkiem uzdāvināju, griežas lopā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 hmm, tiešām izskatās interesants, es kak raz meklēju laptopu, ar moš varētu paķert.. cik ilgi baterija tur apmēram šim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Baterijas darbības laiks 3.0 stundas Vareji jau info paskatities Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 iesaku iečekot šo, ja interesē baterijas ilgums:baterija 12h tur un diezgan ok specifikācijas. http://boot.lv/index.php?pg=202&news_id=8914 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arejs Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 12 h izklausās labi, bet nu puikām jau vairāk interesēs dzenāt spēlītes, tā kā diez vai būs piemērots... es jau ar darbā padzenāju dirt2, kad nav ko darīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 (edited) nu, tas, ko raksta info par baterijām ne vienmēr atbilst īsti patiesībai hm, apkārt paskatījos, kādam nav ne jausmas vai Acer Aspire 5738zg Xtreme Hd ir tas pats, kas parastais Acer Aspire 5738zg ? es te skatos, ka it kā ir dažādas specifikācijas šitiem brīnumiem, bet parastais 5783zg ar it kā tādu pašu specifikāciju (vismaz man tā liekas, moš ko garām palaidu) ir taisni tāds pats, kā tas ekstrēmais variants, vai arī tiešām tam ekstrēmajām nāk vēl ekstrēmākas fīčas klāt Edited January 3, 2010 by r&r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Runājot par šo konkrēto Acer , pirms nedeļas uzliku draugam win 7 uz viņa, isteniba iet labi šis brinums dirt 2 iet uz mid grafiku bez problēmām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Nu pēc savas pieredzes neiesaku acer, jo pats tagad lietoju nedaudz sliktāku par šo aceru un ir problēmas ar ventilāciju, kompis pārkarst un izslēdzas, tādēļ tagad nācās pasūtīt cooling padu. Cik dzirdējis esmu, tādas problēmas ir bijušas daudziem, bet nu ko zini, varbūt šis brīnums būs izņēmums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Bullet man pasham ir 5737z acers , tev problemas vinam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 man ir extensa 5630, lūk ar šo sūdu arī ir problēmas, cepas augšā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Iztīrīt un nomainīt pastu vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 4, 2010 Author Report Share Posted January 4, 2010 (edited) hm, apkārt paskatījos, kādam nav ne jausmas vai Acer Aspire 5738zg Xtreme Hd ir tas pats, kas parastais Acer Aspire 5738zg ? es te skatos, ka it kā ir dažādas specifikācijas šitiem brīnumiem, bet parastais 5783zg ar it kā tādu pašu specifikāciju (vismaz man tā liekas, moš ko garām palaidu) ir taisni tāds pats, kā tas ekstrēmais variants, vai arī tiešām tam ekstrēmajām nāk vēl ekstrēmākas fīčas klāt Nu cik es salīdzināju, tad vienam modelim rams ir 2gb, citam 320gb cietais, vai abi kopā. Dateksā piemēram nāk jau ar win 7 ieinstalētu. Un nevajag aizmirst, ka šim līdzi nāk soma, kas gan it kā nosaukumu nemainītu, bet tā pat pa velti nav Paldies par atsauksmēm laptops pasūtīts Edited January 4, 2010 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLIDe Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Arī iegādājos, viss kārtībā. Baterija tur no 2 līdz 3 stundām, atkarībā no tā, ko dara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Par Aceriem ir vairāk mītu kā patiesība. 1,5 gadu lietoju Acer Aspire 5730Z, nesūdzos. Ik pēc 3 mēnešiem iztīru un nekas nekarst vairāk kā vajadzētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 4, 2010 Author Report Share Posted January 4, 2010 Kā jūs viņus tīrat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 good question!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Nezinu kā citiem modeļiem, bet manējam, noskrūvējot vienu vāku apakšā, kak raz var tikt klāt ventilatoram. To ar putekļu sūcēju un otiņu iztīru. Vāks gan ir paredzēts, lai tiktu klāt RAM un vēl kaut kam. Nesen skatījos viena HP kompja manuāli, tam vajadzēja ņemt nost klavieri un hz ko vēl. Karoč baigā jāšanās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 defaulta ir caur klavieri - noskruve klavieri un apaksha vis redzams - cash - paveicas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now