Aiveliins Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 No saakuma viss ok kaa pienaakas Aizgaaju pie vecakiem tur paseedeeju.peectam pie draudzenes vecaakiem un tad saakaas..... Gaidot 2010 gadu dabuju pa muti! kaugan pelnijis nebiju. Vienkaarshi kaukaads jautrs paaris paaraak tuvu man dejoja Ar paarsistu degunu gaaju uz KN tur tip muusu aizkraukles grupa KODOLS (puke) Viss ok padejoju.izaardijos un peec kaukaadaam paaris stundaam tiku policijas iecirknii. Kapeec ? Pats neatceros . Vot taa es nosvineeju jaunogadu Kaa juus nosvineejaat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Biju kaut kaadaa klubaa, kaadaa? nezinu. Padirsu iphone. Piedzeeros kaa laukju puika. Laikam kuru katru briidi vemshu. Stulbie sveetki, buutu labaak maajaas seedeejis un buutu pamodies ar skaidru galvu, nepadirstu telefonu un Ј85 kabataa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiveliins Posted January 1, 2010 Author Report Share Posted January 1, 2010 (edited) Bljaa nepaveicaas Tas ir krutaak nekaa man Edited January 1, 2010 by Aiveliins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 uj superоgi nosvinзju, ejot mвjas atradu iphone un Ј85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 (edited) Pizdec, papisi savu iphone, neizskatвs, ka tu baigi pвrdzоvo par to, jo nu c'mon iphone > all. Man рoreiz beidzвs bez drвmas. Bija tв, lоdz divpadsmitajiem sagaidоju jauno gadu ar mвti, iedzзram рampiтu, tad atskrзja draugs mani savвca, un aizgвjвm pie blakus kaimiтiem, kur tipa tur bija 3 мimenes sabraukuрas, un kopsummв tur bija 5 иaпi kuriem 18-21gads, un es vienоgais tвds sоkais. Tad sвkвm ar kaut kвdu brendiju/viskiju, hvz karи, pвrgвjвm uz bonapartu, tad atpakaп utt. tвds bija mans vakars, kвrtзjв nodzerрanвs/nopоpзрana..ahh editz: kвda vзl zвle? Tu domв "nopоpзрana'? Man tas skaitвs bongs, ыdenspоpe, paips, cigaretes, cigвru tieрi рo es visu vakar pоpзju. Edited January 1, 2010 by entw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiveliins Posted January 1, 2010 Author Report Share Posted January 1, 2010 Man šoreiz beidzās bez drāmas. Bija tā, līdz divpadsmitajiem sagaidīju jauno gadu ar māti, iedzēram šampiņu, tad atskrēja draugs mani savāca, un aizgājām pie blakus kaimiņiem, kur tipa tur bija 3 ģimenes sabraukušas, un kopsummā tur bija 5 čaļi kuriem 18-21gads, un es vienīgais tāds sīkais. Tad sākām ar kaut kādu brendiju/viskiju, hvz karč, pārgājām uz bonapartu, tad atpakaļ utt. tāds bija mans vakars, kārtējā nodzeršanās/nopīpēšana..ahh nafig to zaali (puke) man no vinjas smadzene nestraada ka vaig . kautko bremzeeju meemi Domaa pats vai tas ir vaidziigs ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Blje teddy Forshaakais ir tas, ka es to iphone panjeemu uz 2 gada kontrakta, pirms kaadas nedeeljas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 LV ņēmi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Ne tachu! Vieteejais anglju. Meegjinu zvaniit no vecee telefona un suka, taa pat negrib celt augshaa neviens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiveliins Posted January 1, 2010 Author Report Share Posted January 1, 2010 (edited) uuu kaadam shis jaunais gads saaksies labi Edited January 1, 2010 by Aiveliins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 šāpo atpakaļ uz to klubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 fakin balliiiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 shitaadaa kondiicijaa man lejaa uz virtuvi pat negribas iet, kur nu veel uz kaut kaadu klubu. Varbuut riit, nezinu. man pohas parasti ir 3 dienas, bet kaut kad jau buus jaiziet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 veciiit tev nav paveicies! man poha parasti ir pēc 3. dienas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Biju forsa kompanija, pirtina, tiko atveda majas, nesu necik gulejis, un nu jaaa... Karoch bij labs Laimigu jauno gadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Kur visi krutie zinaatnieki ir? Nahuj veel neviens nekaadu ripu nav pret pohaam "izgudrojis"? Man jau saak likties, ka 1 vakaru fans un peec tam 3 dienas mokas, nav taa veertas vairaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Heh es jau 2. gadu Jaunu gadu pavadiju cs.gign.lv ar vel paris forsiem fruktiem mums bija pat klans izveidots SVINU JAUNU GADU TE| tik dazi labi frukti visu pasaacienu pisa kopa jo negribeeja mainit niku (stulbie rankeri ) ap kadiem 4 riita laikam aizgaju gulet ^^ bet bija gana forsi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Jamak dzert ar meru tad nekadas pohas nebus, esmu so lietu piekopis, reibumsir labs, bet atskiriba no parasta mirstiga man pohas nakamaja diena nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Baigais pimpis tad Tu esi. Es arii taa gribu, kaut gan shajaa situaacijaa, es pudeleem tuvaak par 100m negribu iet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 vēl štīmis, pārsista auss, sāp žoklis un kulaki. jaunais gads nosvinēts godam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 (edited) editz: kāda vēl zāle? Tu domā "nopīpēšana'? Man tas skaitās bongs, ūdenspīpe, paips, cigaretes, cigāru tieši šo es visu vakar pīpēju. Vakar uzlaidām zaļo + dzērām = neko neatceros + normāli norāva jumtu TAGAD IR SLIKTI + nu jā, mēs ar čomiem pie "garsho alus" pasēdējam sākumā tad pilsēta. ak jā, aizmirsu piebilst, ka sapņoju par minerāl ūdeni. Edited January 1, 2010 by pleasure Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Laikam labi sagaidīts Jaunais gads, vēl joprojām neesmu īpaši skaidrs. 17 gadīgas random meitenes FTW, 17 gadīgas random meitenes pālī doubleFTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Sāp galva. .-=ry. @ GIGN=-. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 bljed pleasure ej nahuj :D:D kapeč pie maan a poda guleji? :muahaha: :muahaha: :muahaha: :muahaha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now