eziic Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Sākumā par to kādu rezultātu man vajag - ir PC ar XP un ir portatīvais ar Vista. Portatīvajam ir 5reiz lielāks cietais disks, ko es kaut kādā veidā gribu pieslēgt PC un izmantot, piemēram, Vegas, lai saglabātu Output failu vai citu šņagu. Cashonkulis teica, ka tas it kā ir reāli, ja es šos abus datorus saslēdzu ar vadu. Un te nu sākas problēma - sarakstu tās IP 192.168.2.1 un otram 192.168.2.2, subnetmaskas arī ir 255&stuff, ķekši, lai mani redz citi datori arī it kā ir, cik sapratu. Iebāžu vadu vienā, otrā un... nekas nenotiek. Es pat nezinu kam būtu jāparādās, Cashonkulis teica - ieraksti browserī - \\192.168.2.1 [vai 2, atkarībā kuru kompi vajag], man atver tieši neko. Tajā pašā laikā es uzreiz sāku domāt - ja man arī tur kaut ko atvērtu, kā es piedabūtu Vegasu saglabāt savu failu nevis, piemēram, C:/Desktop, bet \\192.168.2.1? Vienvārdsakot - murgs. Viena no retajām reizēm, kad pat īsti nespēju noformulēt savu jautājumu, bet tā kā jau 2 dienas esmu nogooglējies zili zaļš un man viss reāli besī ārā, nezināju kur citur doties. HALP!!!11oen1ne1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Pa taisno no PC uz portatīvā saglabāt nevar. Var pārsūtīt gatavo failu. Sabāz vienā Workgroupā un IP pamēģini norādīt 192.168.137.1/2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 25, 2009 Author Report Share Posted December 25, 2009 Bļaģ. Megaepicfail. Nedēļas darbs kaķim zem astes. Varam lockot, paldies par uzmanību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Bet vismaz renderēt varēsi ātrāk, Vegas, laikam, piedāvāja izmantot networka kompjus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 25, 2009 Author Report Share Posted December 25, 2009 (edited) Neder. Man PC 60GB cietnis un tik daudz sver projekts. Nevaru norenderēt, nav vietas. Edited December 25, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Tev rajonā nav neviena čigāna, kam nogopīt lieku HDD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 25, 2009 Author Report Share Posted December 25, 2009 Es tak pa šīm brīvdienām pa Madonu, te visi skopi. Visādi esmu izmēģinājies, pagaidām bez rezultātiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Mēs neesam skopi Ja tik ļoti vajag, iespējams varu aizdot 80 gb cietni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Ja nošārē portatīvā cietni, Vegas neļauj rakstīt tādā location? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 26, 2009 Author Report Share Posted December 26, 2009 Okej, tātad mani tomēr apžēloja un aizdeva cieto disku. Viss jau baigi skaisti, vienīgi atkal problēma - nesaprotamā veidā kompis strādā lēnāk nekā iepriekš un, piemēram, to pašu projektu, kuram iepriekš Approximate time left rādīja 2 stundas, tagad kāpj jau virs 9 stundām un laiks skaitās uz augšu. Čozanahuj? Ir tādi ātrie un lēnie cietie diski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 ja tu pa tiešo gribi 2 pc saslēgt, tad vajag x-over kabeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 26, 2009 Author Report Share Posted December 26, 2009 Skaidrs. Tādu brīnumu man šobrīd nav iespējas dabūt. Nākamā problēma jau tepat aiz stūra - samierinājos ar ne pārāk labo ātrumu kā viss pasākums notiek un gaidīju kas nu būs. Pēc 2 stundu renderēšanās man izlec šāds errors. Vienkārši yo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Ārējais cietnis ar USB savienojumu ir nežēlīgi lēns, video renderēšanai nav piemērots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 26, 2009 Author Report Share Posted December 26, 2009 Šis nav ārējais, parastais SATAbrīnums. Errors joprojām aktuāls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Tu domāji crossover? Ar straight arī var. IDE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Izklausās tomēr pēc SATA, kuram ieslēgts optimize for quick removal (tā kā flešiem). Attiecīgajam diskam properties->hardware->attiecīgā ierīce sarakstā->properties->policies->optimize for performance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 26, 2009 Author Report Share Posted December 26, 2009 Lielais paldies visiem pēc kārtas, katram pa cepumu pakai. Viss griežas un beidzot strādā. Varam slēgt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now