Jump to content
GIGN Forum

Kā Saslēgt Lan Xp Un Vistu

eziic
 Share

Recommended Posts

Sākumā par to kādu rezultātu man vajag - ir PC ar XP un ir portatīvais ar Vista. Portatīvajam ir 5reiz lielāks cietais disks, ko es kaut kādā veidā gribu pieslēgt PC un izmantot, piemēram, Vegas, lai saglabātu Output failu vai citu šņagu. Cashonkulis teica, ka tas it kā ir reāli, ja es šos abus datorus saslēdzu ar vadu. Un te nu sākas problēma - sarakstu tās IP 192.168.2.1 un otram 192.168.2.2, subnetmaskas arī ir 255&stuff, ķekši, lai mani redz citi datori arī it kā ir, cik sapratu. Iebāžu vadu vienā, otrā un... nekas nenotiek. Es pat nezinu kam būtu jāparādās, Cashonkulis teica - ieraksti browserī - \\192.168.2.1 [vai 2, atkarībā kuru kompi vajag], man atver tieši neko. Tajā pašā laikā es uzreiz sāku domāt - ja man arī tur kaut ko atvērtu, kā es piedabūtu Vegasu saglabāt savu failu nevis, piemēram, C:/Desktop, bet \\192.168.2.1? Vienvārdsakot - murgs. Viena no retajām reizēm, kad pat īsti nespēju noformulēt savu jautājumu, bet tā kā jau 2 dienas esmu nogooglējies zili zaļš un man viss reāli besī ārā, nezināju kur citur doties. HALP!!!11oen1ne1

Okej, tātad mani tomēr apžēloja un aizdeva cieto disku. Viss jau baigi skaisti, vienīgi atkal problēma - nesaprotamā veidā kompis strādā lēnāk nekā iepriekš un, piemēram, to pašu projektu, kuram iepriekš Approximate time left rādīja 2 stundas, tagad kāpj jau virs 9 stundām un laiks skaitās uz augšu. Čozanahuj? Ir tādi ātrie un lēnie cietie diski? :D

Skaidrs. Tādu brīnumu man šobrīd nav iespējas dabūt. :hrmmm:

Nākamā problēma jau tepat aiz stūra - samierinājos ar ne pārāk labo ātrumu kā viss pasākums notiek un gaidīju kas nu būs. Pēc 2 stundu renderēšanās man izlec šāds errors. Vienkārši yo. :)

24xi9vb.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...