Jump to content
GIGN Forum

Mp3 Players


uyinaators
 Share

Recommended Posts

nu varbuut kaadam taa neliksies probleema, bet prieksh mani taa noteikti ir probleema, situaaciija ir taada kad gribu nopirkt mp3 playeri bet nevaru izveeleties, pagaidaam mani realaakie varianti ir shaadi

1

vai arii shitaads 2

un veel shitas 3

protams var jau arii panjem kaut ko leetaaku, kaa creativ 4

bet man liekas, ka viss labaaka skanjas kvalitaate vareetu buut ipodam un sony, varbuut ir kaadi viedoklji, kur ir labaakais peec juusu domaama un kapeec ?

Link to comment
Share on other sites

neizlikšos ka kaut ko baigi saprotu par tiem šitiem, tāpēc labāk parādīšu kāds man ir.

http://www.idealo.de/preisvergleich/Offers...uct/269668.html

tur gan neieiet nez cik GB muzona, bet man pietiek. Nav nemaz tik dārgs (tur vēl diktofons un radio iekšā), var izmantot kā parastu flaš zīmuli (tā laikam viņus sauc). Karoč man patīk. + tāds maziņš (vienu manu draugu čomi uz ielas satika, bet šito kaklā neievēroja, kad aizgāja aizņēmušies no viņa maku un somu).

enivei, apskati. Drošvien ka tev nepatiks ietilpība, bet man ar savām 40-50 dziesmām pietiek lai paklausītos muzonu braukājot uz centru un atpakaļ.

Link to comment
Share on other sites

pilniigi noteikti creative zen micro. ja vien tev obligaati nevajag 20 GB (nafig tik daudz vispaar?)

taatad kapeec - ja tev tieshaam ruup skanjas kvalitaate (tad tu nopirksi sennheiser hd500-600, bet ne par sho ir staasts), tad tu izvelesies zen micro.

pirmkaart, esmu taa ljoti ruupiigi salidzinajis sho daiktu ar ipod mini un zen touch. un tiem abiem konkreeti ir sliktaaka skanjas kvalitaate. un tu nevari iedomaties, cik labas defaultaas austinjas naak liidzi zenam. apple shaadaa zinjaa nevelk ne tuvu. to sony neesmu proveejis, bet micro vienkaarsi ir labakais, ko esmu klausijies.

otrkaart, zen micro ir mazaaks pat par ipod mini. see attached img. nee, man nav gigantiska plauksta un klaviatura smile.gif

treshkaart, micro ir diktafons ar 10h ieraksta laiku. un kvalitate ierakstam ir tieshaam kristaalskaidra. es to biju lasijis, bet kad pats izmegjinaju tad bija vienkaarsi OMG. arii radio ir, pie tam ar lielisku antenu, kas pat vienaa latgales chunjaa man kjeera vilni, kur automasinas raadzhinsh neko nevilka.

ceturtkaart, micro nav touch wheels kaa ipodam, kursh saluuzt (2 manu draugu beediigaa pieredze). zen micro touch pogas un touch slideris neluuzt. un arii zemee sviezhot (kaadas reizes 10 jau nu buus gadiijies happy.gif) viss ir ok. tik nu cik baterija ir izkritusi.

piektkaart, micro ljoti forshi spiid (again, see img).

sestkaart, bijach un fly, kaadi jums ir ir pamatojumi par ipodu? esat varbuut lietojushi? es esmu un man vinsh nepatiik.

septiitkaart, akumulatori/baterijas darbojas ilgaak nekaa ipodam. maneejaa viena bez recharga vien iet uz tuvu max skaljumu kaadas 8 stundas. uz mazaako volumi neesmu meeginaajis, bet netaa ads saka ka up to 12 hours. BET ir viens daudz lielaks pluss - peerkot vienu aparaatinju, tu liidzi sanjem VEEL 1 XTRA mainamo bateriju. piemeram es braucu celjojumaa, nenjemu chargeri un kad viena bacha izbeidzas, njemu un iekshaa lieku otru. ipodam, ja kas, ir integreetaa, mainiit nevar (un esmu dzirdejis, daudz atrak nolietojas - un tam nomainit ir ljoti lielas izmaksas).

ok, vienigais miinuss, ko es pats gan absoluuti nejuutu ir hdd lielums (kas gan ir par 25% vairaak nekaa ipod mini wink.gif ). nu nafig tev tos 20GB? man staav virs 30 albumiem un esmu ar to pilnigi apmierinats. vairaak nevajag. ja gribas on the go klausities kautko no jaunaa, tad ielieku. ar usb 2.0 tas ir paris sekundes.

ak jaa, aizmirsu pieminet, ka zenu arii var izmantot kaa flash draivu. pats taa filmas nesu draudzenei.

un veel - cenas faktors arii eksistee. shitaa ir leetaakaa (imo - jau laikam saprati, arii kvalitatiivaakaa izveele). es no usa dabuuju pa $220 un tas bija pirms pusgada.

post-17-1125522881.jpg

Link to comment
Share on other sites

nja tik gruuta izveele smile.gif

nu man liekas, ka ipod noteikti ir populaaraakais, tikai gribeetos uzzinaat kapeec, kas vinjaa ir tik forsh!

nu man kaut kaa baigi iepaticies irivers, vizuaalais labi nostraadaats, un shameejie mp3 atskanjotaajus taisa jau no pashiem pirmsaakumiem. varbuut te ir kaads, kuram ir,sony vai irivers, gribeetos dzirdeet viedokljus!

Link to comment
Share on other sites

man ir iriver iFP 100 serijas playeritis..... 4 gadu vecs, bet joprojaam satraada ok,ir radio, diktafons, visvisadi skanas, atskanosanas, dipleja, skanas ierakstisanas rezimi (kuri nafig kadam vajadzigi), ekvalaizers ar iepeju pasam regulet, atskano mp3, wma, asf failus... un vevel bagi forsi ka iriver ik pa laikam updatedo firmware un katru reizi ieliek ieksaa kaadu jaunu forsu opciju..

ps... tgad 100 serijas jaunaakajiem modeliem tiesi taada pasa formas playeritii ir iebaazta 1GB atmina, krasainais displejs, kamera.... un cenas ari palikusas salidzinosi zemaakas.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...