Pinky Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 ieej serverii, protams krish iekshaa. shis man pasaka ""draudziigu" sveicienu. es pateicu, ka nolaadu vinju. saakas jauns raunds - xroch, uzrokoju vinju arii. prasu kas par probleemu, shis atbild, ka paaraak daudz dirshu. un vinjam taadi kaa es nepatiik. naakoshais raunds - atkal xrock no krisha, xrokoju vinju arii. next - BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: krish BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: Pinky BAN] Iemesls banam: atpuuties luudzu BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 5 minutem 8 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec 4 dienam 20 stundam 34 minutem 52 sekundeem BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sa atkal visatljautiiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 31, 2005 Author Report Share Posted August 31, 2005 tas nav forshi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 besii hroniski idioti p.s. gribeeju uz 1 dienu, bet sanaak ka delj manas sliktaas aritmetikas tev atkal jaaciesh life's a bitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 es tevi pilnībā saprotu/atbalstu. Krisham tika uzlikta imunitāte lai vairāk nekas tāds neatkārtojas edit: bļe vienā minūtē 3 pousti - šis tika adresēts pinkijam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 31, 2005 Author Report Share Posted August 31, 2005 nope, ur a bitch ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 vakar krishinjsh visu serveri forshi paslapoja , arii mani tajaa skaitaa aa protams bez iemesla Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 so what? I do that all the time. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 forsh, aatrs probleemas atrisinaajums. tikai zheel, ka m/f kautko beztolkaa muld. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 31, 2005 Author Report Share Posted August 31, 2005 es eju liidzi laikam ! man to banu nevajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Pinky, mans objektiivais viedoklis - tu pats uzprasies, man arii izbesiitu, ja tu deelj savas hroniskaas apgraiziitkaares nesegtu savus tiimmeitus un taalaakais jau ir sekas ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 31, 2005 Author Report Share Posted August 31, 2005 krish ir tas, kas visu laiku stresereejaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 btw izskataas, ka krish ir macho labaaks choms un tu taapat neko nepanaaksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 es jau toch nestresoju. seezu pie PC un izbaudu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodHunter Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 (edited) pidinj banda psc nu ja jus viens otru tik ljoti miilat ejiet satiekaties[varbut jums sanaks DA BIG LOVE] nevis serveri piesarnjojat Edited August 31, 2005 by BloodHunter Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 fak off Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 ja kaads te ir pidinjsh, tad tas ir pljuutinjsh, un, ja kaadam vajadzeetu iet satikties, tad pljuutinjam ar vinja diku... Aaa, es aizmirsu, vinjsh to nevar, jo diemzheel ir gruuti satikties ar kaadu, ko var ieraudziit tikai ar palielinaamaa stikla paliidziibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 OWNED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 31, 2005 Author Report Share Posted August 31, 2005 sanjemaas - nonjem man banu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 palube 2 taisniibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 kkas liidziigs kapec man nonjeema slap/slay , bet tagad visiem pohuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodHunter Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 ja kaads te ir pidinjsh, tad tas ir pljuutinjsh, un, ja kaadam vajadzeetu iet satikties, tad pljuutinjam ar vinja diku... Aaa, es aizmirsu, vinjsh to nevar, jo diemzheel ir gruuti satikties ar kaadu, ko var ieraudziit tikai ar palielinaamaa stikla paliidziibu tu paljube esi gay king Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 uuuu kashkjis Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 pljuutinjsh AAAAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts