l1nk1n Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Zinu kad Saldū viņi piedāva reālu sūdu!!! Da ne... nesmu es no Rigas... Es Talsos... un man patiesiba apmierina zbis interneta atrums... + vel par 8 ls menesi 4,1mb/s nav nemaz tik sudiigi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 palielinaaja arii, man tagad dubultaa aatrums jau kopsh augusta, taa arii ir kaa solija, vieta Riiga - centrs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Centrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 ha ha ielieku klokji hive centrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 (edited) Lattelecoms pie manīm Rīgas, raj. ar digitālo nenormāli iesūka. Kad pārgāju no parastā 5 mbps uz 10 mbps, pings serveros ir pasliktinājies, bet velkot torrentos viss ok 1 mb/s un up 100 kbit/s, hz kas tur pa gļuku :/ Pings no 20-70 Edited December 4, 2009 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Vini tagad maina aparaturu uz Optiku , vismaz Jelgava tagad visur pings stabils <20. Iznemot tur kur joprojam radio utt. Centra jau teste 500mbit uz klientu , ar utorrentu pa nakti 32mb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Uz kādām 2 dienām palielināja un tad nogrieza mazāku nekā bija pirms tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 (edited) Nekā, man Daugavpilī Down ātrums vēl ir 400kb/s (līdzšinējo 250 vietā), arī no augusta. Bet lagi pirms dažām dienām bija. Es domāju, ka tā ir steam vaina, bet varbūt nē. Btw, nezinat, kas par šitu, kad man uz laiku vispār atslēdzas nets un pēc kādas minūtes atkal viss iet. Edited December 4, 2009 by lasters Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Rekur mans vakardienas speedtests (mana lokācija ir rīga, centrs) Šodien situācija līdzīga ap 15:30 -> zb, zvanu uz 177. Vecene paprasa lai eju notestēt uz speedtest, viss ok, ieeju 6.6 mb/s. Sāk man tur liet, ka problēmu neredzot un no sērijas lai es beidzu ēst sēnes. Ok, neko, pateicu paldies un varu turpināt darbu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 (edited) Jēkabpils: viss bumbās. Vienīgās problēmas, kuras esmu izjutis pāris dienu laikā, bija pirms pāris minūtēm, kādas sešas reizes pēc kārtas firefox izslēdzās, crash, bet tā nevarētu būt internet vaina, tā šķiet. Edited December 4, 2009 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Vis bumbas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 tad tevi appisa, jo man nekas tamliidziigs, dubultaa vel liidz sodienai, lidz sajai pashai minuutei vai arii der parbaudit kaa tur kaiminjam ar vadiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Es stirpi šaubos, ka pie privātmājas kāds var pieslēgties nemanīts un konstanti ēst ~400kbps 24/7/365 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 (edited) Tie jūsu pingtesti un speedtesti kaķim zem astes! Lattelecom sūkā jebkādā gadījumā, īpaši jau tas pieslēgums MDSL2 (10 mb/s) "Krutais" modems sūkā vēl jo vairāk - atklāšu mazu noslēpumu... Novelciet kaut vai tepat gignā UP/DOWN meter - ir tā, ka pēkšņi internets pazūd un modemam ir overflow, tas izpaužas šādi: tu sēdi netā un pēkšņi pazvana telefons, piemēram, paziņa un modems atslēdzas - rezultāts pēkšņi UP/DOWN meter parāda, ka nets uzboostojas līdz 50 - 100 Mb/s - značit 100/8 = 12.5 mBAITI sekundē un nets atrubās kā pēdējais sūds... Lattelecomā strādā šķībacaini tehniķi un rokas viņiem aug no dirsas! Atbrauc pie manis meistars - ķipa nostestē līniju - saka viss ok, a īstenībā nekas nav ok, vairāk saprotu nekā tas meistars, viņi pat nezina kas tas overflow modemam ir un tādi meistari jau 4 bijuši! Atsakieties no Lattelecom pēc iespējas ātrāk + neaizmirsīsim to, ka drīz Lattelecom lietotāji vairs nevarēs kačāt mūziku u.t.t no interneta - viņi tur kaut kādas šaizes taisa! Tie kuri grib palikt pie MDSL - jūsu žēlošanās uz 177 neko nedos - pasūtīs tikai jūs dirst un viss. Ja gribi internetu paliec pie MDSL - tikai jārēķinās ar šādiem lagiem un attieksmi pret tevi kā idiotu! Edited December 4, 2009 by Kefiirs666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Jā, viņi piedāvā optiku, lai cilvēkiem draugi ātrāk atvērtos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Ja viņi uztaisīs kaut kādu sūdu par failu lejupielādēšanu, tad tik zīmīgi, ka lielākā daļa no viņiem atteiksies. Kā jau teica cash, optisko internetu neierīko priekš draugiem.lv sēdēšanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted December 4, 2009 Author Report Share Posted December 4, 2009 (edited) tas jau nekas ka man ir 10mbit/s nu vismaz vakar vēl bija Edited December 4, 2009 by Oddijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 (edited) Lattelecom sūkā jebkādā gadījumā, īpaši jau tas pieslēgums MDSL2 (10 mb/s) "Krutais" modems sūkā vēl jo vairāk - atklāšu mazu noslēpumu... Novelciet kaut vai tepat gignā UP/DOWN meter - ir tā, ka pēkšņi internets pazūd un modemam ir overflow, tas izpaužas šādi: tu sēdi netā un pēkšņi pazvana telefons, piemēram, paziņa un modems atslēdzas - rezultāts pēkšņi UP/DOWN meter parāda, ka nets uzboostojas līdz 50 - 100 Mb/s - značit 100/8 = 12.5 mBAITI sekundē un nets atrubās kā pēdējais sūds... Lattelecomā strādā šķībacaini tehniķi un rokas viņiem aug no dirsas! Atbrauc pie manis meistars - ķipa nostestē līniju - saka viss ok, a īstenībā nekas nav ok, vairāk saprotu nekā tas meistars, viņi pat nezina kas tas overflow modemam ir un tādi meistari jau 4 bijuši! Atsakieties no Lattelecom pēc iespējas ātrāk + neaizmirsīsim to, ka drīz Lattelecom lietotāji vairs nevarēs kačāt mūziku u.t.t no interneta - viņi tur kaut kādas šaizes taisa! Tie kuri grib palikt pie MDSL - jūsu žēlošanās uz 177 neko nedos - pasūtīs tikai jūs dirst un viss. Ja gribi internetu paliec pie MDSL - tikai jārēķinās ar šādiem lagiem un attieksmi pret tevi kā idiotu! man ir 10 mb nets bez parastaa telefona un neuzskatu ka tas sukaatu! vel lai tu man pastastiitu kapeec esmu "iegrabies" jo savadak tu tikai gudri dir*! Edited December 4, 2009 by Baba Tonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 (edited) Nu ko, jābrauc dzīvot uz ķengaragu ne? Metat ārā to Lattelecomu! Edited December 4, 2009 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Rajonā 10mbit/s ar ieslēgtu TV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Un ko Tu iesaki vietā? Kur tad Tu atteiksies, ja nekas cits nebūs pieejams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Domājams, mazie provaideri izmantos šo iespēju un būs tikai vinnētāji. Bet tas ir tikai mans redzējums nākotnei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 man vienīgajam pēdējās dienās ik pa laikam nets nobrūk? (network cable has been unpluged) visu dienu viss bija ok, tagad 30 min 3 reizes... hvz LTC moš vaina modemā, jo paņēmu digitālo tv abiem tv un atsūtīja jaunu modemu, ko uzreiz pieliku klāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 kefīr, tas viss ir baigi jauki ko tu tur esi sarakstījis, bet redz man te no normālajiem provaideriem ir tikai 2, Lattelekoms un Izzi (bijušais Telia). Izzi bija tā ne-laime pamēģināt vienu mēnesi. paldies nē. lai gan ātrums aptuveni tāds pats, za to stabilitāte pingam - 0. nezinu ar ko tas saistīts. LTK meistari ir tiešām dažādi bijuši, upload vienreiz tikai pēc modēma nomaiņas sataisīja. bet arī up/down ātrumi mani lielākoties neinteresē, svarīgi ir tas, ka pings uz zviedriju un somiju ir 90 un uz štatiem 200. ja kāds man var piedāvāt provaideri, kurš piedāvās kaut ko labāku, lūdzu uzrakstiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 (edited) Zb jau atkal pings ~ 140 , var būt tas ir vairāk nevis tikai man ? Edited December 5, 2009 by SuperS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now