el_Moerto Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Gandrīz viss izteikts virsrakstā. Man vajag kādus 5 labus cigārus, kāds ir lētākais variants? Bet nu toč labus, nederēs tie wannabe ko var lielveikalos nopirkt par 2ls. Ak jā, kur pirkt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Es tev gan ieteiktu aiziet uz cigāru, ūdenspīpju u.t.t. veikalu, un paprasīt pārdevējam, zinu ka GC un arī Alfa tāds ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Tādus točna labus, bet nu točna lētus. Tak ieej cigāru bodē un paprasi. Tur tak tādi kūpinātājo strādā - nostāstīs visu no a-z. Centrā uz Ģertrūdes (starp Brīvbas un Akas vai Barona ielu) tāds, manuprāt, ir. Ja Tu neko nesaproti no cigāriem, tad, manuprāt, pofig vai tu zīd pa 3Ls vai pa 10Ls, starp tiem cigāriem nekāda baigā razņica nav (vismaz tiem, kuri nepīpē ikdienā - nejūt atšķirību). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 eei ei.. pats vienu briidi saku njemties ar vinjiem.. tiek as ir lielveikalos nekam neder, jo neskatoties uz to ka vinji ir plastmasaa vinji zaudejushi ir vajadzigo mitrumu... tabakas veikalos tajos skapishos tur vinji vismaz kautcik uzturas vajadzigaja mitruma.. jo sausi vinji ir vel pretigaki par cigareti pec garshas kaa taadas.. iesaku palaasit tadu gramatu ka "tabaka" laikam.. pameleshos plaukta atradishu tad pateikshu.. tur ir pamaciba dundukiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Es parasti pērku Romeo y Julieta. Tie ir vieni no lētākajiem Kubas cigāriem. Maksā ap pieciem latiem gabalā, pieejami praktiski visos veikalos, kur tirgo cigārus - Tabakas nami etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Nu ja tew nav taaa, ka sro4na vajag vari pasutiit pa 4 dienam atnaaks. link Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted November 20, 2009 Author Report Share Posted November 20, 2009 (edited) O, paldies allworth. Domino, esi no turienes sūtijis? Edited November 20, 2009 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Ja nemaldos, tad pēdējo reizi, kad pirku, tie cigāri maksāja pat mazliet zem 4 latiem vai 4 lati ar kapeikām. Nekad īsti neesmu pievērsis uzmanību tiem izmēriem, varbūt cena atšķīrās dēļ tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Vai īstos resnos cigārus ir jāvelk iekšā plaušās, vai tikai, lai mutē ir? Jo nu cik nu reizes esmu pīpējis cigāru tad vienmēr velku, bet īsti nezinu vai to jādara, bet nezinu kapēc man tipja tas papīrs un tabaka kurā viņš ir iesiets mutē līst visu laiku un pēc ievelciena visa mute pilna ar to, jo es vienmēr ņemu cigārus ar tipja ieliektu galu un to tipja jānogirež, ok nogriežu un tad arī salīst mutē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 http://cigars.about.com/od/howtomaximizeen.../ss/0062402.htm Palasi īsumā par un ap cigāru pirkšanu, glabāšanu, sagatavošanu un pīpēšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Es parasti iepērkos GC tabakas veikalā (1. stāvā, blakus aptiekai). Diezgan zinošas pārdevējas. Vismaz no tinamās tabakas visu ir pamēģinājušas. Vēl viens labs un salīdzinoši lēts iestādījums ir Alberta Pīpes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Bļ*! Tikko pamodos, pievēlos pie PC. Ieeju forumā, lasu pirmo topiku kas pagadās, un automātiski prātā iešaujas doma "Allwortham gan ir baigi foršā dildo kolekcija". Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 lold Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Aizej ieshau jausee...... Al,weortaaa kolekcija ir sameraa laba,tu r nevar piekrista,bet tomeet itr labaakas cigaras,ar nosaukumiem ir grutaak................Pie pardevejkas uzzinasi kas ir kas.../! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Skatos labi rakstās Btw GC tiešām zinošas pārdevējas, pats esmu pircis cigārus tikai kā dāvanu un man visu smalki izstāsitja, ko es gribēju zināt. Bet parasti tur pērku tikai garos papīrīšus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzii Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Romeo y Julieta. Tie ir vieni no lētākajiem Kubas cigāriem. Maksā ap pieciem latiem gabalā, pieejami praktiski visos veikalos, kur tirgo cigārus - Tabakas nami etc. pēc vibratoriem izskatās.. sorry par offtopic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Ēm, tā nav mana kolekcija, bet bilde no googles. Iemetu tikai tāpēc, lai ir vizuāls priekšstats, kādi izskatās konkrēti manis rekomendētie cigāri. P.S. Good Men bijis mazliet saguris, kad rakstīja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bethowens Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 ja kādam vajag man ir pāris cigāri varu pārdot,uzdāvināja bet tādus nelietoju MONTECRISTO Nr.2, un habanos COHIBA ROBUSTOS 3. ja kadam vajag rakstat [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 tak iebāz viņus sev pakaļā lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treideris Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Ar mafiju tikšanās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts