Jump to content
GIGN Forum

Čau Alwi


Fake^
 Share

Recommended Posts

Nu tā, man atkal tika noņems "p" burts, un šoreiz uz mana ip bija perm bans, bēdīgi gan...

Viss sākās ar to, ka spēlētājs "Apiniits" prasīja lai palīdzu viņam, jo kāds caur viņu eksekjūtoja komandas, liekot viņam teikt visādus sūdus, tobrīd es to nesapratu un viņa paskaidrojums bija tiešām apbrīnojams. Es viņam atbildēju, ka nezinu, kas par vainu, un pat ja varētu palīdzēt nepalīdzētu, jo cik atceros no viņa puses bija lasītas daudz jaukas frāzes, par to, ka esmu **** ar wh, utt.

Tad te, ne o kurienes iejaucas "KALNS" ar frāzi ,:"Fake, tu vispār kautko atceries." Saprotie, ja tas būtu bijis parasts spēlētājs, kuru es nezinu, man būtu bijis galīgi po, bet tākā tas ir "KALNS" ar, kuru man jau iepriekš ir bijusi saskarsme un ne tā labākā ( var palasīt forumu ), tad es viņam "dāvināju" 20 minūšu pauzi. Tad parādās alwis zem feik nika ar tekstu, ka to man nevadzēja darīt, es atbildu, ka viņš var iet un palasīt forumu, tur kur man ir bijusi darīšana ar kalnu.

Nu tālāk es vienkārši izlidoju no servera ar uzrakstu par vecu banu utt.

Šis te ir viens, bet ko Tu vēl tur "Apiniits" aiztiki? Tīri interes pēc.

Link to comment
Share on other sites

Fake tavs bans lai kādas Jums ar Kalnu būtu attiecības bija galīgi lieks...Līdz ar to TU pats vien vainīgs esi,cenšoties pārādīt savu varu :) Ah jā un kaut ko tādu jau es gaidīju,jo PICAS raxtā,Alwucis,jau brīdināja,ka šovakar viņam būs čipši un alus :DD Runajot par to Apinīti,tas viss ir normāli 6dienas vakaram :)

Link to comment
Share on other sites

Bļe tu esi vienkārši megadaunis. Vienīgais, ko es vakar darīju, bija tekstu eksekjūtošana caur apinīti, jo viņš ir stulbs un tas bija smieklīgi (vismaz priekš manis, kas arī ir galvenais). Uzrakstīju arī to, ka tev kalnu banot nevajadzēja. Nekādi flagi tev nav ņemti nost un neesmu tevi metis ārā.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...