Jump to content
GIGN Forum

Spēles Ar Labu Story


LAVRx
 Share

Recommended Posts

Padalamies ar spēlēm kurām ir patiešām filmu cienīgs story. Nav svarīgs cik spēle veca vai jauna.

Personīgi man vēl nav sanācis story ziņā redzēt krutāku spēli par Metal Gear sērijas spēlēm. Pirmā daļas story tiešām bija saistoš. Jā, tā otrā daļa Metal Gear: Sons of Liberty tā nepaķēra ar notikumu gaitu, bet tomēr ar tādu grāvēju kā Crysis sižetu tā bija nesalīdzināma. Esmu iesācis spēlēt Metal Gear 3: Snake Eater uz ps2, bet kaut kā nesanāk vairs laika spēlēt.

Vēl viena story ziņā ievērības cienīga spēle ir Indigo Prophecy. Šī spēle man bija liels pārsteigums ne tikai story ziņā, bet arī gameplay bija ļoti savdabīgs/neredzēts.

It kā pie šīm spēlēm gribētos minēt arī Assassins Creed, bet tomēr šai spēlei visu sižetu nogalināja tas, ka spēle ātri apnīk un kļūst ļoti vienmuļa. Ja Assassins Creed story nedaudz savādāk pasniegtu, respektīvi tā lai spēle būtu īsāka, bet interesantāka, tad jā šī spēle varētu būt pieskaitāma spēlēm ar labu story.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

oi god of war ir ļoti labs story un arī ir vietas, kur jāpadomā nedaudz. Iesaku, pašam uz ps2 ir abas daļas un abas izietas! :)

Metal gear solid bija ļoti laba, tā pirmā daļa, vēl itkā tā daļa uz ps3 izskatījās saistoša. Tā padomāšu, kas man vēl ir uz ps2... Ā mani jau ļoti aizrāva final fantasy sērija, sākot ar ff: tactics un beidzot ar ff:11 vai 12 neatceros, tās visas daļas bija labas, vienīgais šad tad piegrīzās tās cīņas viena pēc otras tajās pēdējajā daļās, bet nu story tur man patika, kad pirmo reizi spēlē, vispār grūti iebraukt, kas tur notika 10. daļā. :)

Ā lol atcerējos, vēl bija tāda diezgan aizraujoša spēle xenogears uz PS1, bet nezinu, vai tādu var dabūt kaut kur vēl. Un uz ps1 vēl bija Legend of dragon, arī labs story un tur pat nomira viens no taviem varoņiem story laikā.

Edited by bullet
Link to comment
Share on other sites

Max Payne

Žēl, ka filmā producenti sāka sūdainas idejas raut no dirsas un likt filmā, bet spēle ir drausmas ku' laba.

Indigo Prophecy bija labs.

Tās spēles veidotāju jaunais geims - Heavy Rain.

E3 2009: Heavy Rain Live Demo.

,
,

Un jā, God of War sērijas ir labas. Ja vēl kaut kādas zināšanas par grieķu mitoloģiju, vienk. supāā. :)

Edited by minOrity
Link to comment
Share on other sites

xenogears šito es jau biju aizmirsis.

Max Payne arī story ierulē. Tāds def amerikāņu kriminālais story ideāli parādīts spēlē. Un jā mino piekrītu, ka Max Payne filma tik ļoti iesūkāja ar to, ka jāpiedomā vai vispār tā filma ir par spēli, kura kapāta n'tās stundas.

Mino tā Heavy Rain izskatās vienkārši graujoši. Pats esi spēlējis? Kaut kad jau tomēr būs jāpērk viena no jaunajām konsolēm, jo ir spēles kuras gribētos uzkapāt. Es īsti neatceros vai uz xbox360 vai ps3 bija HALO 3, bet tā arī ir viena no spēlēm kuru varētu paspēlēt.

Mjā šito Heavy Rain paļubomu uzspēlēšu, kādam paziņam jāprasa ps3 vai kaut kur jāatrod kur var iznomāt.

Link to comment
Share on other sites

labākais story ever - final fantasy VII

ļoti kruts storijs bija arī FFVIII

tālāk jau HL un HL2 ar Ep1 un Ep2 (bet tās jau es pieļauju, ka zināsi), tad vēl ir dreamfall, arī otrā daļa - the longest journey, bet tā ķipa neesot tik laba - es nez, es tikai otro esmu spēlējis, bij interesanti.

Vandal hearts gan pirmā gan otrā daļa - arī ar labu storiju (to lai geimotu uz kompja vajag PS emulatoru, tāpat kā FF)

nu šitās ātrumā atcerējos, gan jau ka ir vēl kāda.

Link to comment
Share on other sites

No klasikas (salīdzinoši) varu pieminēt iespējami jau zināmu Silent Hill 2. Otrā daļa citām izceļas ar sava storija neatkarību. Trešā daļa bija kā pirmās daļas turpinājums, tāpēc principā bez pirmās daļas izspēlēšanas būs grūti saprast visas nianses trešai daļai, tāpēc arī otrā daļa ir laba, ka to var apskatīt kā atsevišķu storiju. Storijs diezgan pamatīgs un ar padziļu domu, kuru principā uzreiz arī neuztver, bet par laimi ir iespējams netā atrast SH 2 plot analysis, kurš ir diezgan pagarš lasāmgabals, bet sīki un detalizēti apskata katru spēles aspektu. To gan, saprotams, būtu jālasa pēc tam, kad spēle tiks izieta.

Ir vēl SH 4, bet par to nemācēšu pateikt, jo spēlējis daudz neesmu, un vēlāk iznākušās daļas vairs neizstrādāja Konami, tāpēc arī storiji lielākoties ir amerikāniski, tāpēc arī neiesaku.

No jaunākām spēlēm varu ieteikt Second Sight, kas varētu būt salīdzinoši mazpazīstama spēle. Interesants storijs ar manuprāt leilisku un negaidītu "twist"u galā.

Link to comment
Share on other sites

ja jau filmu cienīgs storijs, tad viennozīmīgi The Godfather, storijs pēc filmu pirmās daļas.Spēlei Mafia arī bija ļoti labs storijs.

No oldskūliem, kā jau tu pats teici - mgs, kā jau suliks teica - silent hilli, un vēl jāpiebilst, ka Resident Evil pirmās trīs daļas arī ierullēja.

P.S. laigan man besī tas nigga-gangsta craps, bet jāatzīst, ka GTA:SA storijs bija diezgan ievērojams.

P.P.S. pats īsti neesmu spēlējis, bet daudzi saka, ka Oblivion esot ar foršu storiju.

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

San Andreas bija foršs.

Es ceru, ka Rockstar ar beigs spiest ābolu sulu no Liberty City ārā. Stāsts par Niko, tagad jaunie DLC - "The Lost and Damned" un "The Ballad of Gay Tony" ir ok. Jā, Rockstar māk izveidot unikālus tēlus, bet Liberty City, manuprāt, nav interesanta pilsēta. Taj nav ne atmosfēras, ne sava tēla.

Maz jau jēgas cerēt, bet es būtu vairāk kā priecīgs ieraudzīt kaut ko jaunu no Los Santos, San Fierro un Las Venturas. CJ un Grove Street Families stāsts jau izsmelts. Jācer uz ko orģinālu.

ļoti kruts storijs bija arī FFVIII

Katrai FF spēlei ir savs storijs?

Tieši jau laiciņu skatos uz FFXII, domāju vai vajag sākt meklēt iepriekšējo epizošu notikumus.

Link to comment
Share on other sites

Nupat kā uzliku kopēties FFVIII. Man nekad nav sanācis nevienu no FF spēlēm spēlēt. Nav ne mazākās nojausmas par to, kas tas ir. Ja macho saka, ka laba tad jau tur kaut kam jābūt.

Runājot par to Dreamfall - the longest journey man kaut kā tā spēle nepārāk. iesāku spēlēt, bet kaut kur pusē visu pametu.

Runājot par Godfather. Nu man tā spēle ļoti nepatika. Pārāk garlaicīga. Mafia vēl bija ok vismaz man tā liekas, traki sen spēlēju viņu.

Īstenībā diezgan dīvaini, ka lielākā daļa šeit minētās spēles pamatā nāk no Japānas vai kādas citas no mazo šauraču valsts. Amerikaņi parasti cenšas visu pārāk brutālu padarīt zaudējot vispār kādu emocionālu pieskārienu spēlei.

Tagad mans sapnis ir uzspēlēt, vai precīzāk izspēlēt Metal Gear 4: Guns of The patriots. :khehehe:

Link to comment
Share on other sites

Tagad mans sapnis ir uzspēlēt, vai precīzāk izspēlēt Metal Gear 4: Guns of The patriots. :khehehe:

Godfather tak īsti šajā topikā likt nevarētu. Spēle balstīta uz filmas.

MGS4 vairāk skatīsies nekā spēlēsi. jk, lol

Es atceros kā, kad PS2 bija j000, man sencīts nopirka Final Fantasy VII. Tikko nočekoju box artus, nedomāju, ka pašam ir bijis slavenais FFVII. Toreiz, liels RE fans būdams, zināju un piepūlējos atcerēties nosaukumu tikai tai spēlei. Enivej, nopētīju skaisto box art ar foršo čali ar milzīgo zobenu uz tā, izskatīju bildītes grāmatiņā un beidzot ieliku disku. Boy was I disappointed. Pēc 10 minūšu pūlēm iebraukt, kas spēlē jādara, nezinādams par turn based combat eksistenci, disku izņēmu un gāju skatīties Kalnieti. Lieki teikt, ka pēcāk iemainīju FFVII disku pret kaut kādu kaušanās spēli. :)

Hmm, justies stulbi vai nē? Zinu, ka spēle ir laba. Vienīgā FF epizode, par kuru esmu dzirdējis vairāk slavas vārdu ir Final Fantasy Tactics. Bet vai man būtu paticis turn based combats? Diezvai, toreiz tik action, action, action galvā bija. Vai es izbaudīdu storiju? Nooooot. Es pat grāmatiņu izlasīt nevarēju, kur nu vēl izsekot stāsta darbībai un tēlu izaugsmei.

Link to comment
Share on other sites

:)

edit: aa veel GTA:Vice City baigi pieduraas :)

Nu GTA:VC vienkārši nav prikols spēlēt, ja ir GTA:SA, storiji nav salīdzināmi.

No fps spēlēm mani savulaik ļoti aizrāva Soldier of fortune un No one liver forever 2 Tās arī ir vienas no visulaiku labākajām fps spēlēm pēc manām domām.

ā, jā, +10 par storiju CS:CZ., par to, ka tur ir misija Latvijā.

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

dā.

kā godfather 2 var būt garlaicīgs, ja ir tie stilīgie "fatality" triki? :) man piem gta tagat izskatās pēc "pusiju" spēles salīdzinot ar skatiem, kas ir iekš gf2.

vispār jāspēlē tev ir metal gear solid:4. tiek uzskatīts pa labāko no visām.

world in conflict ir fucking nice. "]World in Conflict is a real-time strategy game that takes you back to 1989 during a fictional war between the U.S., NATO, and the Soviet Union."

un vel iesaku iečekot freedom fighters, kas ir starp manām mīļākajām spēlēm :)

P.S vispār jaunais betmens spārda visās sadaļās. arī iekš storija.

P.P.S un neieskau spēlēt nevienu GTA. man totāli besī šīs spēles :)

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

pašās beigās story ir pats interesantākais. Vēl labs bija Call of Juarez - Bound in Blood.

Tieši tā.

Piedod Ubisoft, es neuzskatu, ka man ir jāmokas cauri visai spēlei, lai no tās kaut ko izdabūtu. In fact, FarCry 2 bija tik repetitive, ka slikti metās. Un Call of Juarez geimplejs bija gličīgs.

edīte: Rūdi, dabūsi pa ausīm. Grove Street Families 4 lyfe daaawg!

Reāli, tas, ka tev tās besī man neko neizsaka. Es un kādi 13 miljoni tev nepiekrītam. Manuprāt Rockstar veido gan interesantus, gan dziļus storyline/characters, kuri nav tik tukši kā kaut kāds Nathan Spencer no Bionic Commando.

Edited by minOrity
Link to comment
Share on other sites

oi final fantasy tactics bija viens no interesantākajiem geimiem, kādu esmu spēlējis! Esmu izgājis kādas 10 reizes un varētu vēl, zināju visus secretus un čari bija max sakačāti, biju dabūjis visus papildus čarus un visus labākos ieročus, tā tik bija spēle.

Link to comment
Share on other sites

kāda sakarā tiem redneck brāļiem ir labs storijs? diezgan straightforward es teiktu...lab..mby, ja tu klausijies pilīgi visus cut-sīnus, tad kautkas interesants paspīdēja, bet nu tomēr..

mino - es tak labi apzinos kāda gta fanu grupa ir milzīga...bet tāpat kā jūs tik skandinat, lai paspēlē viņu, es tikmēr iesaku atturēties, jo nu man nepiedur šī spēle. :)

farcry 2 totāli sūka :)

Link to comment
Share on other sites

freedom Fighter stāv uz pc jau kādus 2 gadus, bet nevaru saņemties uzzinstelēt. Runājot par Soldier Of Fortune var teikt tikai vienu story tur točna nebija, bet reti ir tādas spēles kur var tik smuki šķaidīt enemy.

Nevienu no GTA sērijām es nevēlos pieskaitīt pie spēlēm ar labu story. GTA ir afigenā spēle, bet nu es viņu nespēlēju story dēļ, tas nu ir točna.

Daudz lasīts par Call Of Juarez, tā arī stāv uz pc neuzinstelēta, būs vien jāinstalē, jo cik pastījos grafika arī šai spēlei ir pat ļoti OK.

Batman Arkham Asylum story un grafikas un gameplay ziņa arī ir afigena kruta spēle. Itsevišķi kaušanās šjā spēlē ir ūber kruta. es pirms kādām 3 nedēļām izgāju šo patīkamo spēli, bet pildīt tās chalange misijas un visus tos papildu sūdus točna negribējās. Tā arī tā spēle tika noņemta no man apc uzreiz pēc iziešanas.

Link to comment
Share on other sites

starpcitu, ja jau tevi tik ļoti aizrauj mgs, tad ir vēl viena baigi labā spēle uz ps\ps2, kas ir uz mgs pusi.

Pats agrāk biju spēljis pirmās divas daļas uz ps1, un tās tiešām bija mgs cienīgas daļas, negarantēju par trešo daļu un daļām uz ps2, bet vari iemēģināt. Varbūt, ka tagad spēlējot vairs neliksies tik vilinoša kā agrāk grafikas dēļ, bet gameplay tiešām ir mgs cienīgs.

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...