haveaniceday Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 (edited) Ja līdz Tavā sīkajām smadzenītēm neaiziet, tad ir iespējams tikai dāvināt un lai vai kā, Tev ir jābūt stīm akountam, kuram Tu uzdāvini attiecīgo spēli/spēles. Edited October 31, 2009 by haveaniceday Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 ir palcis viens gifts, ja ir intrese, tad pm. vakarā būšū pie kompja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 A tev grūti potenciālajam pircējam palūgt uztaisīt savu steam akontu? Un es gribu redzēt kurš muļķis pirks akontu. Gift tu nevarēsi atgūt pasakot ka tev nozaga, 100% drošāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLvē Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 (edited) Ir kāds, kas varētu vienu Eiro pārskaitīt iekš PayPal akkonta? Kā atlīdzība 2 Bauskas aliņi. Šodien gribu paņemt TF2, tāpēc liels lūgums, pēc palīdzības. Man kā reiz ir 1.50Eiriki, tikai vienu vajag... Edited October 31, 2009 by eLvē Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Taa kaa mana PC resursi TF2 varetu un droshi vien arii nepavilks Man nav ko satraukties,ka esmu palaidis sho garam Vienigi labpraat panjemtu stiimoto CS pa 2eiriki Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 (edited) Sveiks, piesakos atbrīvot tevi no tā gifta ar nosacījumu, ka tu lieto swedbanku. Vienkārši precīzi piecīts ir palicis kontā editz: Nezinu kā man šitas izdevās, bet es gribēju rakstīt pm Edited October 31, 2009 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 (edited) Remember yesterday when Team Fortress 2 was on sale for the ridiculous, mathematically-basically-zero price of $2.49? According to the bean counters, we're now broke. Man, what were we thinking? Anyway, in a desperate attempt to move some units, make up the shortfall, and save the company, TEAM FORTRESS 2 IS ON SALE FOR $2.50 UNTIL 7PM PDT! Pennies from Heaven! Ceru ka atkal nenokavējāt. Edited October 31, 2009 by ausainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLvē Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Ja man kāds varētu pārskaitīt 1 eiriku, es nopirktu... Tik tiešām nav nevienam lieks eiriks uz paypal, tad varētu pārskaitīt un par to no manis saņemtu 2 bauskas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 lai arī es tf2 nespēlēju nopirku stīmotu tf2, būs jāpieduras, jo pa defu tā spēle vnk nesaista un man tagad jautājums, ja gignā man regots niks, tas nozīmē uz visiem serveriem, arī tf2? tieku iekšā bez rindas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 TF`am atsevišķi slots jāpērk... vismaz man nekonektoja klāt tāpat vien... TF`am ar varētu regnikus uztaisīt tāpat kā cs`am Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 (edited) Jā vai nu, connect tf2.gign.lv Edited October 31, 2009 by g2b Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 un man tagad jautвjums, ja gignв man regots niks, tas nozоmз uz visiem serveriem, arо tf2? tieku iekрв bez rindas? Regotais niks tev protams, ka der tas pats, bet f2 ir savвdвka sistзma ja tu ej iekрв kв regotais un serverо ir, ja nemaldos divi vai trоs admini, tad tev tвpat rвdis, ka server is full un nevienu neregoto nekikoks. Respektоvi tie admini jau aizтзmumрi pieejamos slotus. Bet par to vai tu tiksi serverо tik tieрвm nav jвuztraucas, jo tв, ka parвda server is full ir пoti reti + tf2 ir пoti laba figтa atрнirоbв no cs. Var uzilkt auto connect tad kad atbrоvojas vieta. Kad servakв atbrоvosies vieta tad tu automвtiski pieslзgsies un kamє tev jвgaida vari ieet citв serverо paрaut vai paloютвt pa netu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 akcija cauri? gribeju vel sapirkt, bet tagad raada 14,99 eiriki Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLvē Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 (edited) Akcija būs no plkst. 02:00 - 04:00 Tā kā Tev tik daudz eiriki, salīdzinājumā ar mani, varētu man 1 pārskaitīt? Tieši viens pietrūkst lai tiktu pie TF2. Edited October 31, 2009 by eLvē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 2 - 4 PN tajaa laika man bus kas daudz daudz labaks darams ta kaa nebushu paliigs tf2 pirkshanaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 lol, akcija nebūs tajā laikā. news bija rakstīts 30. datumā un bija paredzēts uz 31. tas ir pagājušās nakts 2-4 bet ja būs, noteikti vel pārīti paņemšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Ir atkal pa 2.49 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 (edited) Tāks, nopirku vēlvienu. Ja kādam vajag, tad gaidu 1.80 Ls uz savu kontu un pretī dodu Steam acc ar to TF2. EDIT: Bļa, sor par dubultpostu. EDIT2: pagaidām pieturēšu divītim Edited October 31, 2009 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
D00M Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 (edited) ehh... varbūt būs kāds jauks cilvēks kurš varētu man paķert vienu? Vienkārši nauda tiks uz kontu pārskaitīta tikai pirmdien... tad ja kāds paņemtu labprāt paķertu un pat būtu ar mieru samaksāt arī nedaudz leilāku summu (kā starpniekam ) Tad ja būs kāds izpalīdzīgs tad lūdzu atsūta pm. Samaksāšu ar pārskaitījumu nākamnedēļ. Edit: Vūhū jau pieteicās Edited October 31, 2009 by D00M Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLvē Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 (edited) Ā FĀK, kāds var vienu eiriku pārskaitīt uz paypal? Vai arī es pārkaitu savu 1,50eiro un man paņem TF2? Var ar kādu sarunāt? :please: Edited October 31, 2009 by eLvē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 ja kads izskaidros ka sapirkt giftus es varu iepirkt chupu ar viniem un pec tam jums izpardot =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 (edited) Kāds normāls čoms nevar līdz otrtdienai sataupīt man vienu? Galīgi švaki ar naudām, 2dienā tikai būs pičis uz kartes.. p.s. došu 3ls, ja kāds būs tik labs un pataupīs! edit: Paldies, viens labs cilvēks jau pieteicās pataupīt! Edited October 31, 2009 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 a kā es varu sataisīt dafiga epastus un uz viņiem kā giftu aizsūtīt? Un pēc tam, savukārt, kādam citam nopārdot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Nē Zorg gift ir links ko tu iedo viņš atver uz sava acc un tev pienākas spēle un viss So nevajag spiest uz linkiem, ja esi no nepareizā acc vai kā savādāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 (edited) Nu tad jau viss kārtībā. Pārdod linkus tik EDIT: wtf? If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes. If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity. If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again. EDIT2: login problēmas.. Edited October 31, 2009 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts