Jump to content
GIGN Forum

Neuzrāda Serveri

Recommended Posts

Serveris ir uzinstalēts, visi pači salikti, bet ir viens "BET" Ir tāda maza programma cs monitor. Kurā kad ieraksta servera adresi, tad tā programma parāda info par serveri, nu Jūs jau droši vien sapratāt par kādu programmu es runāju.

Lieta tāda. Es palaižu serveri viss šubi dubi. Viss it kā notiek. Atveru cs monitor ierakstu tur sava servera domēna vārdu vai arī IP, bet te tev nu bija. Viņš man parāda, ka serveris = timeout. Taču tai pašā laikā pieconnectēt var. Labi, padomāju nu nekas varbūt mans PC vainīgs, bet nē. Uzliku Counter-Strike 1.6 serveri uz man pieejamā servera, ar labu internetu, un kā par neražu tur tas pats joks. Atnāku majās palaižu cs monitoru, ierakstu tā server IP, un man rāda, kas server timeout. sad.gif Kas tam varētu būt par iemēslu? Vai kāds man spētu dot kādu padomu, kur esmu noklūdījies?

Paldies par to, ka pacietāt mani, un izlasījāt šo līdz galam. Pateicos visiem, kas sniegs kaut mazu palīdzību (norādīs kur esmu kļūdījies).

Serveris ir uzinstalēts, visi pači salikti, bet ir viens "BET" Ir tāda maza programma cs monitor. Kurā kad ieraksta servera adresi, tad tā programma parāda info par serveri, nu Jūs jau droši vien sapratāt par kādu programmu es runāju.

Lieta tāda. Es palaižu serveri viss šubi dubi. Viss it kā notiek. Atveru cs monitor ierakstu tur sava servera domēna vārdu vai arī IP, bet te tev nu bija. Viņš man parāda, ka serveris = timeout. Taču tai pašā laikā pieconnectēt var. Labi, padomāju nu nekas varbūt mans PC vainīgs, bet nē. Uzliku Counter-Strike 1.6 serveri uz man pieejamā servera, ar labu internetu, un kā par neražu tur tas pats joks. Atnāku majās palaižu cs monitoru, ierakstu tā server IP, un man rāda, kas server timeout. sad.gif Kas tam varētu būt par iemēslu? Vai kāds man spētu dot kādu padomu, kur esmu noklūdījies?

Paldies par to, ka pacietāt mani, un izlasījāt šo līdz galam. Pateicos visiem, kas sniegs kaut mazu palīdzību (norādīs kur esmu kļūdījies).

Uzliekot serverim peedeejot patch mainaas tas protokols ar kuru dabuu info no servera., kuru visticamaak tas tavs softs nesaprot. Pameegjini varbuut iet ja serverim iedod sv_enableoldqueries 1..., bet nu pats neesmu meegjinaajis...

Atbilde uz -ha- jautājumu:

Jā serverim pieconnectēt var.

Atbilde uz Latinshj & Disable rakstīto:

Kapēc man tas vajadzīgs? Nu teiksim tā. Es nedomāju aprobežoties tikai ar serveri, lai pāris reizes spēlētu uz tā ar pazīstamiem cilvēkiem. Es vēlos vēlvienu Counter-Strike 1.6 serveri Latvijā. Tāču, kas tas pa serveri, kas kaut kur rādās kaut kur nē. sad.gif Tāpēc es vēklos tikt ar šo problēmu galā, un otrs iemesls ir tas, ka es zinu, ka ļoti daudz cilvēki izmanto visādas mazas programmas, lai aplūkotu, vai serverī ir vietas, vai tur spēlē kāds no viņu pazistamiem cilvēkiem, vai serveris vispār ir onlin u.t.t.

Atbilde uz ^V^ rakstīto:

Izmēģināju ierakstīt sv_enableoldqueries 1, bet diemžēl nekas nemainījas, bet paldies par to pašu.

Man ar kakbi agrāk nerādīja caur HLSW savu serveri, tad uzliku hl boosteru (viens mods lai palielinātu servera fps'u), pēc tā it kā visu laiku rāda. Ja gribi vari nopumpēt te. Aa un vēl + es izmantoju optimizēto metamod versiju. Homepage te.

P.S. server.cfg es liku cvaru booster_autofps 120 var likt vairāk ja jaudīgāks PC (man duron 750 smile.gif ), bet nevairāk kā 200.

Edited by Gariks

Garik diemžēl pēc tevis dotās informācijas nesanāca panāk, lai serveri redzētu.

Izdarīju visu kā vajag.

1) Novilku booster

2) uztaisīju mapi ..\cstrike\addons\booster

3) ieliku tai mapē booster_mm.dll failu

4) faila plugins.ini kass atrodas ..\cstrike\addons\metamod pierakstīju rindu: win32 addons\booster\booster_mm.dll

5) server.cfg ieliku to rindu booster_autofps 120, bet diemžēl no visa izdarītā nekas nemainījās.

Mēģināju arī ar tevis doto metamod.dll failu, bet arī nekā. Varbūt kādam ir kādi ieteikumi.

Paldies, ka atkal mani uzklasījāt un izlasījāt šo līdz galam.

Edited by White_Eagle

Girik diemžēl pēc tevis dotās informācijas nesanāca panāk, lai serveri redzētu.

Mani nesauc Giriks. Es neesu kaut kāds gejs no talantu fabrikas vai no citas lažas. Es esmu prostais latgaļu puika un niks man ir Gariks. Vari mani saukt par Garika jaunskungu.

mlje lunj shitaa probza ir deelj swds.dll faila vai nu noka4aa patch v18 un panjem no turienes to failu vai arii dabuun krakoto swds.dll

Nu ar to swds.dll viņš pēc iepriekšējiem postiem saprotot tika galā. Te ir cita problēma. Man ar bija tāda, tikai nezinu kā tiku ar to galā biggrin.gif , paša no sevis kaut kā atrisinājās.

1) novelkam no www.gign.lv patch v 21

2) saglabājam failu liblist.gam, kas atrodas ..\cstrike kaut kur. Kaut vai uz desktopa

3) atarhivējam patch v21 mapē C:\csserver

4) iezīmējam (priekš asoba [beep] nospiediet uz liblist.gam un nospiežam Ctrl+x) saglabāto liblist.gam failu, kas stāv uz desktopa, un iekopejam (Ctrl+V) to ..\cstrike ja izlec kaut kāda tabula spiežam mierīgi "YES"

Viss un Jūs savu serveri redzēsiet visur kur jāredz. Es domēju, ka tev viss skaidrs.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...