RJ8 Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Sveikiņi, es tikai gribēju uzprasīt to fīču, ka var redzēt potenciālo čiteru ip adreses (@ war3), jo cik zinu parastajiem mirstīgajiem, tas nav pieejams Vnk no tā čīteru topika maza jēga, ja nevar ielikt ip adresīti... Tas noderēs naktīs, kad nav ko pasaukt serverī Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 (edited) Ja nemaldos, xwho nāca kopā ar xm un vēl visādām nemirstīgo fīčām, un atsevišķi viņu dabūt diemžēl nebija iespējams. EDIT* Tātad esmu palicis vecs, atpalicis un vairs neko nesaprotu. Atvainojos par maldīgo info. Edited October 27, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Nav, nav ezi taa Man pubaa ari ir taa fiicha un nav tada extra kaa xm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 xwho var redzet jebkursh kam ir flags iznemot "z" jeb "" , jo tie ir tikai parastajiem useriem. Ar to pasu flagu "p" prieksh bana apieshanai var xwho checkot. Ja nemaldos tad flags prieksh vnk chekoshanas ir "q". A prieksh kam tev IP checkot? Tas demkas kopsh vasaras loti reti kads skatas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted October 27, 2009 Author Report Share Posted October 27, 2009 Principā gadās tā, ka spēlēju naktī - čalis normāli laiž ar wh un aimu, ienāku nākamajā dienā, čalis spēlē, tikai nelieto čītiņus.. normāli izvairās no adminiem, ka tik xp uzkačāt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 (edited) Un kads sakars ar IP? Nu ja tikai vinsh niku nenomaina , bet loti reti notiek. Da labi nah vispar kadam sis flags , vinsh taksh neko nedod. Edited October 27, 2009 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Dabūsi kaut kādu flagu, visticamāk "i", pēc laika jau gribēsi pats viņus banot, nāksies prasīt bana karogu, tad vajadzēs kādu paslapot un tml., tā tas koks aug. Domāju, ka ir par ātru un bez tā var iztikt. Pēdējā laikā ar adminiem nav tik traki. Šāds komentārs no manas puses, jo tikai nesen sāku manīt Tevi war3 serverī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted October 27, 2009 Author Report Share Posted October 27, 2009 (edited) war3 serveris nesen parādijās, un tici man, es te esmu ilgāk nekā Tu, kaut vai paskaties online time iekš PUB Man pagaidām to xbanu nevajag, varu arī iziet ārā no servera, vai vienkārši pasaukt kādu adminu, bet gadās, ka izskrien ārā, vai arī kā jau iepriekšējā postā minēju. Ja es būtu patstāvīgs nakts spēlētājs, tad arī drošvien prasītu, jo tikai pēc 12pm ir manāms adminu trūkums serverī, bet takā pēdējā laikā sanāk paspēlēt pa naktīm, jo miegu esmu, kaut kur pazaudējis Tā jau parasti kapāju standarta laikos, vismaz šobrīd EDIT: negrib kāds noņemt to vienu vārnu, kas man tur zem avatara mētājās jau no februāra ? Edited October 27, 2009 by RJ8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 rj8 abone niku un varesi xwho chalus Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted October 27, 2009 Author Report Share Posted October 27, 2009 ā ok, šito prikolu es nezināju Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Muļķības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 (edited) +1 Tur ir speciala fiicha ! bet par teemu, Chiteru topika demkas ar IP butu lietderigakas nekaa prosta niks, vieta, laiks un demo ! EDIT: Jerrico war3 statos paradas tikai ja chelam ir steam, ip prosta neuzradas taa Edited October 28, 2009 by l1nk1n Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 (edited) Man pagaidām to xbanu nevajag, varu arī iziet ārā no servera, vai vienkārši pasaukt kādu adminu, bet gadās, ka izskrien ārā, vai arī kā jau iepriekšējā postā minēju. Ja es būtu patstāvīgs nakts spēlētājs, tad arī drošvien prasītu, jo tikai pēc 12pm ir manāms adminu trūkums serverī, bet takā pēdējā laikā sanāk paspēlēt pa naktīm, jo miegu esmu, kaut kur pazaudējis Tā jau parasti kapāju standarta laikos, vismaz šobrīd EDIT: negrib kāds noņemt to vienu vārnu, kas man tur zem avatara mētājās jau no februāra ? Un kas butu ja ari ta butu? Pec taviem dazhiem postiem tiesibu sadala skiet ka tev ka tik kadam noskaust... Nenem pie sirds,-noverojums. Varetu kads konkreti pateikt ka tur ir ar to xwho, uz kura burta vins ir, lai katram nav sava versija jaizdoma. Statos vajadzetu speletaju ip adresem uzradities.. Edit: skaidrs par tiem statiem.. Edit II: RJ8 tas nebija uz tevi attiecinats Edited October 28, 2009 by jerrico Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted October 28, 2009 Author Report Share Posted October 28, 2009 Pec taviem dazhiem postiem tiesibu sadala skiet ka tev ka tik kadam noskaust... Nenem pie sirds,-noverojums. Varetu kads konkreti pateikt ka tur ir ar to xwho, uz kura burta vins ir, lai katram nav sava versija jaizdoma. Statos vajadzetu speletaju ip adresem uzradities.. Varbūt arī norādi precīzu vietu, kur man, kaut kas ir noskaudis ? war3 statos tik niks un xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 un ko tas dos, ja tu zināsi čītera ip? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Kipa vinsh ieliks demku chiteru sadalja un ja kads 1 reiz gada izdomas noskatities to demku tad to IP nobanos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 tieši par to jau arī es domāju. jēgas tad nebūs nekādas. un uz dullo banot arī nedrīkst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 shitais keeks man nepatiik. Varbuut tapeec, ka vinjsh vienmeer censhaas buut veess, nu nezinu. Tolks no taam tiesiibam, nav jeegas. ANTI Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted October 29, 2009 Author Report Share Posted October 29, 2009 labi, slēdzat ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now