Jump to content
GIGN Forum

Čatiņš


macho
 Share

čats  

170 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

  • Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Es kaut kad ļoti sen atpakaļ nopirku mircu, jo man vienreiz izbesija čakarēties ar tiem crackiem. Bet skaidrs, ka var atrast ejošu cracku un aizmirst par tādām problēmām.

Es uzskatu, ka skype šādam pasākumam nav paredzēts, bet varbūt es domāju tā jo es nekad neēsmu iedziļinājies tajā programmā.

Link to comment
Share on other sites

Da labi tur maza loga SKAJPA visi spamos , ebal.

Labak palikt pie ta pasha chat.118.lv un vnk weba uzlikt WEBCHAT kuram ir force uz to 118 , AIZIET.

P.S. samuray ka erepublik chata noklut?

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

Mirc jau vairāk kā gadu nelietoju, jo reāli nevienā kanālā ko apmeklēju jau sen nekas nenotika. Tā teikt pēc inerces autojoinoju 118 un irc.lv un atsēdēju tur tā arī pa dienu ne ar vienu neaprunājoties. Bet #gign kanāls pēdējā laikā bija vispār konkrēti izmiris. Tur sēdēja max 15 cilvēki(vismaz puse noteikti tāpat kā es ar autojoinu :) ) Un vienīgie notikumi bija: ik pa laikam kāds reportēja čīteri, kas protams tika noignorēts :) un kāds āksts "runāja" ar centrāli. :D

Tāpēc es tur nedomāju vairs atgriezties un esmu tikai par skype.

+

* var lasīt arī tās ziņas, kad neesi onlainā

* ērti atkruķīt (ja notiek kāda aktivitāte, tad tas parādās tikai uz skype ikonas taskbarā un nekas nelec augšā.)

-

* daudzi nelieto savu, teiksim, iesauku, bet ir vienkārši "Jānis" vai "Māris". Protams var katram jūzerim nomainīt ko vajag, bet pirmajā brīdī, ej nu sazini, kas ir kas.

* citreiz pēc prombūtnes nākas konstatēt, ka dotā grupa ir pieflūdota ar kādām 3000+ rindām. Bet nu tāpēc jau vajag uzturēt kaut kādu kārtību, teiksim mest ārā tādus idiotus, kas raksta vienu vārdu rindā.

Link to comment
Share on other sites

Šo problēmu tak elementāri atrisināt, uzliekot skype čatam bloķi, tikai read only, un tad, kad tu identificē sevi, tobiš pasaki, kurš no gign memberiem tu esi, tev tiek atļauta iespēja postot :)A pārējie, lai aprobežojās ar pliku lasīšanu :) Var jau arī iekš skype pierakstīt esošajam name, arī niku iekavās, kā tas ir, piemēram, man.

Link to comment
Share on other sites

ta kada suda pec skype, visu laiku met araa to 4atu , zb nepatik tadi varianti , drizak , lai worm uz haxo kadu javas veidigo chatu experimentala kartaa. Nevajadzetu tach but parak sarezgiti.

Mircaa pedejo reizi sedeju 2 gadus atpakal , jo tad vel kaut kada publika bija, bet tad arii kaktu dakteris pains pazuda un vsp viss pashkjida.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...