Epix Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 neuzskatu, ka kas tads ir vajadzigs, jo uzrodas visadi tipinji kaa mindstyle un tad tik suuds tajaa chataa vien ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 oo es nemaz nezināju ka Conversation->Notification Settings darbojas uz katru čatu atsevišķi, tad esmu par skype chatu viennozīmīgi... uzlikšu visiem ignore un turpināšu eksistēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 skype der,tikai ne mirc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Skype ir priekš nūbiem. mIRC FTW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Viennozīmīgi mIRC ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Es kaut kad ļoti sen atpakaļ nopirku mircu, jo man vienreiz izbesija čakarēties ar tiem crackiem. Bet skaidrs, ka var atrast ejošu cracku un aizmirst par tādām problēmām. Es uzskatu, ka skype šādam pasākumam nav paredzēts, bet varbūt es domāju tā jo es nekad neēsmu iedziļinājies tajā programmā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 visselementārāk būtu mirc. Kad gribi ieej, un jā. Tiem kam negribēsies arī nerakstīs, jo ieprieksējā gign skype public bija haoss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 (edited) Da labi tur maza loga SKAJPA visi spamos , ebal. Labak palikt pie ta pasha chat.118.lv un vnk weba uzlikt WEBCHAT kuram ir force uz to 118 , AIZIET. P.S. samuray ka erepublik chata noklut? Edited October 26, 2009 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 es domaju qneet #gign butu zaibis , daudzi arzemnieki varetu idlot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
h1tex Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 es par mIRC ( protams, uz irc.lv ) Skype ir gļukains ,resursus ēdoš mēsls Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaWrRr Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Skype. mIRC for ballshavers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Man Skype ir kaut kas dziļi intīms (tipa sex pa web kameru) un es negribu, lai tur kāds visu laiku taisītu eksplozīvu sūdu vētru. Tad jau labāk mIRC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 irc.lv pirms paris gadiem bija kanals , kuru uztaisija denja. Tur sedeja kadi 10 admini un viss , a parejie 30 tuseja uz 118. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 visi saka mirc mirc mirc, bet ir jau mirc, kotad jus tur nesezhat? Gruti pieslegties pie diviem serveriem un tupet savaa irc.lv un 118? =P Link to comment Share on other sites More sharing options...
emons Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Es par skype. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 27, 2009 Author Report Share Posted October 27, 2009 ej un saproti tagad ko vajag darīt. vizuāli daudz tīkamāks ir mircs. mīnuss tāds, ka mircu mazāk cilvēki lieto bonuss skaipam ka var izlasīt ziņas, kad neesi onlainā jāpadomā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 (edited) Nu ne visi grib ka4at klientu , ta ka var uzlikt galvena lapa to webchat vai java un lai tauta tuse caur to. Caur centraale var sutit zinjas uz niku Edited October 27, 2009 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 27, 2009 Author Report Share Posted October 27, 2009 jā, centrāle gan man pietrūks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Mirc jau vairāk kā gadu nelietoju, jo reāli nevienā kanālā ko apmeklēju jau sen nekas nenotika. Tā teikt pēc inerces autojoinoju 118 un irc.lv un atsēdēju tur tā arī pa dienu ne ar vienu neaprunājoties. Bet #gign kanāls pēdējā laikā bija vispār konkrēti izmiris. Tur sēdēja max 15 cilvēki(vismaz puse noteikti tāpat kā es ar autojoinu ) Un vienīgie notikumi bija: ik pa laikam kāds reportēja čīteri, kas protams tika noignorēts un kāds āksts "runāja" ar centrāli. Tāpēc es tur nedomāju vairs atgriezties un esmu tikai par skype. + * var lasīt arī tās ziņas, kad neesi onlainā * ērti atkruķīt (ja notiek kāda aktivitāte, tad tas parādās tikai uz skype ikonas taskbarā un nekas nelec augšā.) - * daudzi nelieto savu, teiksim, iesauku, bet ir vienkārši "Jānis" vai "Māris". Protams var katram jūzerim nomainīt ko vajag, bet pirmajā brīdī, ej nu sazini, kas ir kas. * citreiz pēc prombūtnes nākas konstatēt, ka dotā grupa ir pieflūdota ar kādām 3000+ rindām. Bet nu tāpēc jau vajag uzturēt kaut kādu kārtību, teiksim mest ārā tādus idiotus, kas raksta vienu vārdu rindā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Šo problēmu tak elementāri atrisināt, uzliekot skype čatam bloķi, tikai read only, un tad, kad tu identificē sevi, tobiš pasaki, kurš no gign memberiem tu esi, tev tiek atļauta iespēja postot :)A pārējie, lai aprobežojās ar pliku lasīšanu Var jau arī iekš skype pierakstīt esošajam name, arī niku iekavās, kā tas ir, piemēram, man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 go go go es par skype! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Sviests tas skype čats Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Es laikam tomēr esmu pie mIRC, kaut vai, man vienalga. irc.lv būtu ideāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 ta kada suda pec skype, visu laiku met araa to 4atu , zb nepatik tadi varianti , drizak , lai worm uz haxo kadu javas veidigo chatu experimentala kartaa. Nevajadzetu tach but parak sarezgiti. Mircaa pedejo reizi sedeju 2 gadus atpakal , jo tad vel kaut kada publika bija, bet tad arii kaktu dakteris pains pazuda un vsp viss pashkjida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now