Jump to content
GIGN Forum

Jupis


eziic
 Share

Recommended Posts

  • Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Man ir vēl kādas četras lapas ar viņa jautrajiem komentāriem, kas pēc uzbūves ir līdzīgi tiem, ko jau iekopēju... es varu saderēt, ka papētot logus no TF2 servera, mēs iegūtu aptuveni tādus pašus garadarbus

Patiesībā es brīnos, ka Jupis jau sen nav nobanot no lapas/foruma/visiem serveriem, jo es pagaidām nēesmu redzējis vēl nevienu viņa postu, kas nesaturētu necieņas vai naida kurināšanu. Un ar to es nedomāju tikai šo topiku, bet gan savācot kopā VISUS viņa postus gan no lapas, gan no foruma...

Link to comment
Share on other sites

Ak vari nemeklēt, zini man vispār šodien vairs nav laika, man ir svarīgākas lietas darāmas, ja būs vēl velme pasmieties, noteikti rīt uzrakstīšu :). Man tik tiešām, šobrīd svarīgākas lietas darāmas.

Edited by waterprof
Link to comment
Share on other sites

worm, viņš varētu arī nebūt saistīts ar to Jupi :D

vnk palasi http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;#entry383739

Cilvēks grib, lai pasaulē būtu miers, lai neviens nezagtu, nelietotu alkaholu un nepīpētu cigaretes, nelamātos un nedarītu citas foršas huiņas :shit:

Mīļuma iemiesojums uci puci :meitene:

Link to comment
Share on other sites

waterprof tev neliekas, ka tev te vairs nav ko darīt. Es nedomāju tikai šo topiku, bet visu forumu.

Šeit nafig nav vajadzīgs kaut kāds umņiks, kurš vispār nesajēdzot par ko iet runa, visiem bāž acīs kaut kādu huiņu, kas beigās nemaz neattiecas uz konkrēto tēmu.

Link to comment
Share on other sites

Šeit nafig nav vajadzīgs kaut kāds umņiks, kurš vispār nesajēdzot par ko iet runa, visiem bāž acīs kaut kādu huiņu, kas beigās nemaz neattiecas uz konkrēto tēmu.

Lūdzu, lūdzu neko neraksti, es vnk, nevaru izturēt tavu avataru un signatūri... tiešām.. beidz.. lūdzu.

Link to comment
Share on other sites

OK WORM PLZZ NESIT NEVAJAG ES NEKO SLIKTU NERGIBEJU MAN ZEL NEZVANI MANAI MAMMAI OK? VINA DOMA KA ES LABS DELINS UN NEKO SLIKTU NEDARU ES TA NEKAD VAIRS NEDARISHU PLZZ PIEDO ES BUSHU LABS NO SI BRIZA ES DARISHU VISU KO TU MAN LIKSI ES JAU TA NEDIRSU MANI TAJOS KOMENTOS VISUR NODIRSA ARII UN ES ESMU VAINIGS PLZPLZLPPLZPL NEVAJAG SUDZETIES PASAKI KO TU GRIBI NO MANIS LUDZULLUDZU ES NEESMU NEMAZ TIK SLIKTS KA TEV LIEKAS, WORM !!! ES TE NEIESHU VAIRS OK? TF2 DELETED

Link to comment
Share on other sites

eu nu fake un worm kapec jus mani tagad apsaukajat es tachu tagad normals vecis esmu.. nu labi jupis atzist savu sakavi shajaa forumaa bet isteniba es tapat esmu uberpro visas parejajas lietas un nu nav jau tik traki, ka es esmu baigais noobs... jums vnk tagad ir izdeviba spardit beigtu lauvu (es zaudeju un jus vel mani spardat) nu tas nav godiigi vai ne? Nu labi es serveri citreiz kadu noownoju(vienmer) un tad vel pasaku ka vins ir noobs, bet nu sory ja? es ta nedaris vairak ok?

Link to comment
Share on other sites

parejajas lietas un nu nav jau tik traki, ka es esmu baigais noobs... jums vnk tagad ir izdeviba spardit beigtu lauvu (es zaudeju un jus vel mani spardat) nu tas nav godiigi vai ne? Nu labi es serveri citreiz kadu noownoju(vienmer) un tad vel pasaku ka vins ir noobs, bet nu sory ja? es ta nedaris vairak ok?

Kas tev ir ar to ownoshanu, tak brauc un spelee chempjus un dirs uz visiem taviem sauktajiem noobiem.

Bet to, ka visiem rakstiit, ka visus atsitiisi ar teakwando otro danu, tas nav nekas dizhs. Kri ar parasto pizdii

visus noownos.

P.s - Jau 10 lapas aizrakstiitas, bet nekaa normaala nav kkads bazars par cilveeku, kas dirsh uz visiem kam var, nu so, labaak neko nerakstiit un ignoreet... Gudri buutu sleegt topiku.

Edited by SaS^MAN
Link to comment
Share on other sites

http://stats.gign.lv/hlx/hlstats.php?mode=...y&player=11 reku vinja chats TF2

Reaali jau sheit redzams ka 4alim ir kkaadas nopietnas psihiskas novirzes- un tas nav uzbrauciens... Viņam nemitīgi vajag norādīt uz savu krutumu un nomelnot citus, viņš piedalās kautkādos maratonos, jo grib būt kautkādā ziņā labāks, bet diemžēl dziļi sevī viņš saprot , ka ir vienkārši neizdeviešos cilvēka piemērs, tapēc viņam nav draugi un ikvienam, kas viņam vēletos tuvoties viņš sados pa muti, tā paša pirmā iemesla pēc- lai pats sev "pierādītu", ka viņš ir labāks par citiem... Pa īstam ieteiktu meklēt kāda psihologa vai pat psihiatra palīdzību un savest savu galvu kārtībā.

Link to comment
Share on other sites

Man šķiet ka chalim ir uzmanības trūkums, Dzivē viņš nevar pievērst sev uzmanību tadēļ meiģina to izpaust internetā ! Viss vienkāršākais veids ir klapēt TOPIKU un miers ! CIk var jau bazarēt !

Edited by ModeratO
Link to comment
Share on other sites

Emm... es kā te tāds nezināms cilvēks iesaku labāko variantu... aizlidiniet gan Misteru vai Misis waterprof (nevar noteikt dzimumu pēc tik ņuņiskiem gājieniem) un Misteru Skin head hood member, misis kačok utt.

Visi beigs vārīt savas smadzenes un būs labais. Kam vajadzēs atrast, tas atradīs ar IP vai citu starpniecību privāti.

Nebūs viņš te, varēs iet rakties savā, atvainojiet, sūdu čupā tālāk citos forumos.

Mēs viņu neizmācīsim, bet dzīve gan.

CHILL GIGNIEŠI :thumbsup:

Edited by wapp
Link to comment
Share on other sites

Es vnk nevaru topiks iespārda, izlasiju visu un gandrīz nomaucos lejā no krēsla lasot šito : "OK WORM PLZZ NESIT NEVAJAG ES NEKO SLIKTU NERGIBEJU MAN ZEL NEZVANI MANAI MAMMAI OK? VINA DOMA KA ES LABS DELINS UN NEKO SLIKTU NEDARU ES TA NEKAD VAIRS NEDARISHU PLZZ PIEDO ES BUSHU LABS NO SI BRIZA ES DARISHU VISU KO TU MAN LIKSI ES JAU TA NEDIRSU MANI TAJOS KOMENTOS VISUR NODIRSA ARII UN ES ESMU VAINIGS PLZPLZLPPLZPL NEVAJAG SUDZETIES PASAKI KO TU GRIBI NO MANIS LUDZULLUDZU ES NEESMU NEMAZ TIK SLIKTS KA TEV LIEKAS, WORM !!! ES TE NEIESHU VAIRS OK? TF2 DELETED" lmfao

Vēl aizvien nevaru saprast kāpēc šis čalis vēl nav nobanots par visiem tiem mēsliem ko ir sadirsis forumā/webā/serveros ? :unsure::spam:

Edited by -GReady
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...