Jump to content
GIGN Forum

Upgrade


SaS^MAN
 Share

Recommended Posts

Chau, zinu nesen man iedeva xb, par ko es esmu pateiciigs, bet gribeetos klaat komandu xvotemap un gag.

Zinu, ka veel nav pagaajis liels laika posms, bet bez shiim komandaam ir diezgan sarezgjiiti admineet...

Tagad savedu kompii kartiiba, atpakalj ir savexp, tas ir ljoti labi! votemapu vajag tapeec, kad war3 piemeeram shodien no riita vai kautkad arii vakaraa paliek vertigo 3x3, tad veel kaada mape... Ceturdien ~10 no riita arii bija cs_italy un spelejam tikai 2 cilveeki. gagu vajag, jo daudzi lamaajas, bet par to banaanu likt virsuu negribas, saak risinaat konfliktus un ir cilveeki taadi kaa r0lton un CraZy*blah blah vinji visu laiku neljauj normaali spelet un runaa pa mic kautkaadas mulkjiibas... Soriij par garumziimem un miikstinaajuma ziimeem, veel neesmu ieinstallejis... :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

r0lton nav l1nk1ns .. Tas ir cits keeks.. Tas ir vispaar kaa piemers teikts, ka taadi keksi taisa troksni serverii..

EDIT: skaidrs, bet vienu dienu vinji abi ar crazy vaarijas visu laiku, vienu dienu ModeratO kad bija serverii vinjsh apgalvoja to pashu... Tas bija kaa piemeers, to paarprast nevajag ( epix ).

A un pikasomon, kam ir xvotemap ? Man liekas, ka daudziem nemaz nav.

Edited by SaS^MAN
Link to comment
Share on other sites

Principā, man nenormāli besī, ja kāds ienāk un nesaskaņojot ar citiem spēlētājiem/adminiem met kaut kādas votes. Es vienkārši skeptiski raugos uz šīs komandas izdalīšanu citiem, lai izvairītos no šādiem incedentiem.

Ja Tu neesi viens no šiem tipiņiem, tad man nav nekas pretī.

Link to comment
Share on other sites

Ja Tu neesi viens no šiem tipiņiem, tad man nav nekas pretī.

Nee nu ir dazhi admini, kas met voti pat ka ir pilns serveris un mapes viduu.. Bet votemap jau var lietot tad ja zuud cilveeki un ir slikta mape. Piemeram 3x3 spelee prodigy, tas tak nav normaali, ne?

Nee, nu es nebiju serverii kaadu laiku, jo kompis kadas 2 nedeljas bija offlainaa

Edited by SaS^MAN
Link to comment
Share on other sites

Parasti to dara global Admini , nu vel Alise var xm uzmest :D ( parasti vinja uzmet de_ ta ka viss zaebisj ).

Par to gag un xvm , nu piedod bet tu nespele tik biezhi. Tu parasti ienak vnk paspelet , un dazhreiz nobanot kadu 4iteri spelejot.

Link to comment
Share on other sites

Es saprotu, peedeja laika nav sanaacis daudz tikt speleet un ienaacu tikai nedaudz paspelet. Bet nu tagad jau kaadu laiku viss ir kaartiba un speleeju tik liidz varu, bet nu tiesiibas protams tadas nodereetu piemeram no ritiem liidz kadiem 9, nu dienaa arii ir briizhi kad vajag izmantot tieshi taas pravas un nav adminu.

Shodien arii ~12:00 kautkur speleja chalji tur lamajas, no riita arii ravaam 4x3 diezko patiikami nebija, bet nu... Labi, vairaak neko nerakstiishu, lai jau izlemj dot vai nedot.

Respekteeju visu viedokljus ;)

Edited by SaS^MAN
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...