Gariks Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Uz server stāv amxx v1.01. Mēģināju uzlikst amxbans v4.0, bet kaut kas nelīdz galam strādā. Kakbi bani strādā utt. Bet nevaru normāli pievienot pievienot amxadminus caur to web interfeisu. Viss tāpēc, ka pēc defaulta sql admin tabulā vajadzētu būt tikai 4 field'iem (username, password, access, flags), bet šajā amxbans adminu tabulā ir vēl 3 field'i, kuri vidu delu porit (id, steamid un nickname). Ko varētu labu izdarīt, lai amxx normāli pievienotu adminus no amx_amxadmins tabulas? Tas rediģētais admin.amxx ko piedāvā amxbans pēc defaulta negrib man stādāt un pievienot adminus. Ja kas saprata ko es te piemurgoju un zin kā palīdzēt, tad lūdzams pierakstiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Nu pameigini uzlikt citu amx !!! moska bus labak! nah tev tiesi to ? un ban jaliek amx_banip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Nu pameigini uzlikt citu amx !!! moska bus labak! nah tev tiesi to ? un ban jaliek amx_banip njaa var redzeet ka cilveeks ir sapratis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=Shield=- Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Disable!!!Vai tad amx_banip nav bans uz ip!!!Cik zinu amx_ban un niks vai tad taa nav jaliek bans! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 14, 2005 Author Report Share Posted August 14, 2005 (edited) Nu pameigini uzlikt citu amx !!! moska bus labak! nah tev tiesi to ? un ban jaliek amx_banip Par amx modu varbūt es tev piekritīšu, bet vienalga nezinu vai ietu. Bet ar to amx_banip ko man iesaki darīt? amxbans ir plugins un arī weblapa, kur uzrāda visus banus. Ar amx_banip bani saglabājas listip.cfg failā, bet man vajag, lai glabātos sql datubāzē. Bet paldies, ka vismaz centies palīdzēt P.S. Es varbūt, ka i pamainītu to amxx uz amx, bet tas amxbans nav man domāts, bet jāpalīdz uzlikt vienam džorikam P.S.S. Man pašam labāk patīk amxx, jo vinš diezgan ātrā laikā apdzina amx pluginu ziņā un var arī teikt, ka amx projekts ir gandrīz miris. Edited August 14, 2005 by Gariks Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 imho te tev jaagaida worms. bet vispaar mana ideja uz melno (jo bilde tiesaam man melna) - tu nevari ievietot amxbans gjenereeto listi kautkur nomaljus, kaadaa citaa db un tad izvilkt speciaali prieksh taas sql db un tur saglabaat tieshi tos variabljus, kurus tev vajag (bez tiem id, steamid utt). worth giving a try if its possible. bet vispaar-nekad neesmu sql pat aizticis, taa ka laikam jau tas nav tik viegli. p.s. tie ieprieksheejie dzheki forshi maaciija tev pareizi uzlikt banu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troxy Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Garik apraksti ludzu ka tu nokonfigure sev tur privileggijas lai vareetu uzinstaleet amxbans V4.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 serozna laikam tas ira ja pat Gariks gala netiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 WOW! SuperRembo ielika punktu teikuma beigas, OMG! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 14, 2005 Author Report Share Posted August 14, 2005 Garik apraksti ludzu ka tu nokonfigure sev tur privileggijas lai vareetu uzinstaleet amxbans V4.0 Troxy tur nekā principā nav grūta. Ja neņem admin_management = "enabled"; tad tur uzstādīt nav nekādu rakstu. Vienīgi es gribu pats palabot php, lai viņš nepišas ar tiem steamid, kas uz nosteam serveriem vispār nav vajadzīgs (nobanosi kaut vienu playeru uz nosteam ar steam banu - neviens vairs neieies serverī ) Vari vispār nelikt ne admin_managment eneiblotu, ne arī taisīt adminu sql tabulu, bet turēt visus adminus kā agrāk users.ini failā, tomēr ir parocīgāk, kad adminus var pievienot caur webu. Ja kaut ko nesaprati instalācijā tad es kādu reizi ieskriešu tavā hubā un pastāstīšu kas pa kam. P.S. Ja worm lasa šo postu, maybe viņš var palīdzēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
^V^ Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Uz server stāv amxx v1.01. Mēģināju uzlikst amxbans v4.0, bet kaut kas nelīdz galam strādā. Kakbi bani strādā utt. Bet nevaru normāli pievienot pievienot amxadminus caur to web interfeisu. Viss tāpēc, ka pēc defaulta sql admin tabulā vajadzētu būt tikai 4 field'iem (username, password, access, flags), bet šajā amxbans adminu tabulā ir vēl 3 field'i, kuri vidu delu porit (id, steamid un nickname). Ko varētu labu izdarīt, lai amxx normāli pievienotu adminus no amx_amxadmins tabulas? Tas rediģētais admin.amxx ko piedāvā amxbans pēc defaulta negrib man stādāt un pievienot adminus. Ja kas saprata ko es te piemurgoju un zin kā palīdzēt, tad lūdzams pierakstiet. 1. Vai iebakstot tos adminus ar rouku tabulaa straadaa? 2. Vai zini ka to amxbans vajag pielabot lai straadaatu ar nosteam(vismaz man nestraadaaja savaadaak)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^V^ Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 aa bet nu vispirms vajag skatiities apacim logfailos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troxy Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Ne ne garik tu mani nesaprati es nevaru pieinstaleet amxban tapec ka nevaru iebraukt ka iisti slaikt sev phpMyadmin tur tas privileggijas jo tur jau ir sakidri rakstiits ka vajag lai buutu privileggijas isak sakot talak par pirmo instalacijas vietu neesu ticis tur tas config jaiekopee bet man jau naf laikam kaukas tur sakonfigureets nu tu varetu gan iebliezties manaa huba teiksim sarunajam laiku lai tevi var nokkert teiksim 16 augusta 21.00 un varetu man tur sakonfigureet to apache un mysql un phpMyadmin Ja laiks der do kadu zinnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdmx Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 ai nu juus smirdat jox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Troxy tur nekā principā nav grūta. Ja neņem admin_management = "enabled"; tad tur uzstādīt nav nekādu rakstu. Vienīgi es gribu pats palabot php, lai viņš nepišas ar tiem steamid, kas uz nosteam serveriem vispār nav vajadzīgs (nobanosi kaut vienu playeru uz nosteam ar steam banu - neviens vairs neieies serverī ) Vari vispār nelikt ne admin_managment eneiblotu, ne arī taisīt adminu sql tabulu, bet turēt visus adminus kā agrāk users.ini failā, tomēr ir parocīgāk, kad adminus var pievienot caur webu. Ja kaut ko nesaprati instalācijā tad es kādu reizi ieskriešu tavā hubā un pastāstīšu kas pa kam. P.S. Ja worm lasa šo postu, maybe viņš var palīdzēt Lai pievienotu kautko caur webu nav obligaati vajadziiga sql datubaaze, datus var stoorot arii failos, vieniigi tas ir daudz nedroshaak, jo sql piedaavaa labaaku aizsardziibu taviem datiem... Un ar amx nevaru paliidzeet, sava muuzha laikaaa veiniigais , ko esu chakareejies ar vinju ir uzlicis uz servera war3modu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackass Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Lai pievienotu kautko caur webu nav obligaati vajadziiga sql datubaaze, datus var stoorot arii failos, vieniigi tas ir daudz nedroshaak, jo sql piedaavaa labaaku aizsardziibu taviem datiem... Un ar amx nevaru paliidzeet, sava muuzha laikaaa veiniigais , ko esu chakareejies ar vinju ir uzlicis uz servera war3modu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troxy Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Garik kur tu nafig pazudi iebliez huba vai arii uzraksti ka blaaviens pieinstaleet to amxbans es pectam pac paexperimenteshu ar php aa un ja raksti tad pasaki ka saliec tas privileeggijas lai to amxban var pieinstaleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 mes viena serveri raxtam amx_banip tad nobanojas ip a ja amx_ban tad vins tiek atpakal jo amx_ban nestradaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
avolknet Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 ka amxbans var uztaisit lai neiet uz steam_id_lan bet iet uz ip ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now