GooD`MeN Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Ja tas koncis nebūtu jau tik drīz,arī es iespējams dotos,jo ko tādu palaist garām būtu grēks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Lielisks murgojums. Kuras ir tās populārās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Es nespēju beigt gruzīties par to sūda setlisti. Rammsteinam ir tik daudz labi gabali, bet še tev, viņi setlistē ieliek visu savu jauno albūmu, kuru noteikti zinās labi ja 10% no klātesošajiem. Visvairāk mani apbēdina tas, ka šajā tūrē setlistē ir pamainījušās tikai 3 dziesmas. And that's Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 okey mainu savu viedokli, neieskatījos tik dikti, bet viņiem vajag prezentēt savu jauno albumu, tā visi dara, savādāk nav jēga viņiem. Tik traki nemaz nav 7 dziesmas ir super. Pox bet šovs būs. Saprotu Tevi ja tu tikai dēļ dziesmām ej, ja esi smago metālu fans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 OWNED. Nē gludinātājs mēģina visās dziesmās saskatīt jēgu. Stipri šaubos , ka ir kāds forumā , kurs saprot par ko katrā dziesmā dzied. VACU VALODAS FAIL YO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 (edited) VACU VALODAS FAIL YO. Tirliņ, man nav obligāti jāsaprot par ko dzied dziesmās, lai tās man liktos foršas. Kā tev JaZzZZzZzzzzZzzzzZā ar vārdiem? Viss ok? Vai tas tev izspruka, mēneša sarkano dienu iespaidā? EDIT: Gignieši rīt kaut kur vācās? Edited March 3, 2010 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 (edited) Par tirlinu tikai tevi sauc mr viestur Par jazz varam nerunāt , jo noteikti nesaproti , kas ir improvizacijas jazza Izsplāvu tikai tāpēc , jo nopratu kad sen neesu tev uzdirsis. Edited March 3, 2010 by Hivemind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 gludekli tas, ko tu ieliki bija tallinas playlists ne? es nevaru atrast playlistu, kas rīgā būšot. Būtu forši kkur savākties kopā Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 (edited) mani fascinē, tas, kādu sūdu tu visur dzen. Zemteksts tavam sūdam par metālu ir aptuveni šāds: Metāls ir sūds, jo es to neklausos, tāpat, viss pārējais ir sūds, ko es nedaru, vai kas man nepatīk, bet citiem patīk. Tagad tu varētu uzrakstīt 3 ļoti stiprus argumentus, kāpēc metāls ir sūds, lai es saprastu. Ā lol, tu tak esi beidzis mūzikas skolu.(pirmais arguments gatavs) Edit: tas nemaina faktu, ka tu nodirs kaut ko, kas tev nepatīk, bet citiem patīk! Edited March 3, 2010 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Bullet tu esi apsities ? Es esu teicis tikai , ka Cannibal Corpse ir mēsls. In flames , COB ir klausams, pat Dimmu borgir ir ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 reāli canibal corps ir tĀAAAds suuuds, atvainojos visiem kas to suudu klausās, bet tas sūds ir priekš pasistajiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 CC lirikās īpaši neiedziļinos, bet dziesmas gan viņiem ir foršas. Īpaši ja melnie uznāk pēc 20min sēžot autiņā un maucu uz rīgu! yay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 4, 2010 Author Report Share Posted March 4, 2010 redzēta skatuve un aparatūra. 17 fūres ir līdzi. ibicīt, cik daudz 2 t. degviela, sprāgstošie pulveri maisiem šovs būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 kad sen neesu tev uzdirsis. kartejais valodas feils no mistera debates.. par jazz improvizaciju mes varam parunat bet diezvai tu daudz no ta sapratisi.. es regulari sezhu piee drauga majsa kusrh jau nezkuro muzikalo izglitibu apgust klavierspeele un tik tiesham man ir daudz ko paskaidrojis .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Nu ko skatuve uzstadiiiita, ble buus zajebiss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Tu piedalījies skatuves stellēšanā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 būs zajebis, ja kancelēs - http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/306583-n...mas_pusei_rigas dogy, lasu tavus tekstus un sāku aizdomāties - vai tik tu vienreiz netiki nobanots par stulbumu? Jo tu te runā tik respektabli anāli, ka tā sāk šķist. Es skatos, ka tev tas ir pārsteigums, ka cilvēki iet uz koncertu, lai klausītos dziesmas. Nu ko, surprise, surprise, tas tiešām ir iemesls, lai ietu uz koncertu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlAyeR BoY Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 faipē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 ja ramsteins tiks atcelts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Lai gan gāju uz koncertu ar nelielu skepsi, iznācu no tā uzlādēts. Lielisks šovs, lieliska mūzika un atkal lielisks šovs! Par brīnumu, viņi iekustināja arī pēdējos gados iesīkstējušo latviešu publiku. Zālē, pat tribīnēs un ložās gāja tik traki kā nevienā citā koncertā arēnā uz, kuru esmu bijis. Taustiņnieks - super džeks. Protams, arī ļoti labi atstrādāta programma ar divkāršo izsaukšanu. Ah, lieliski! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 ja ramsteins tiks atcelts. ampli Koncerts bija vienkārši ūberkruts. Tāda atmosfēra kāda bija pie Du Hast, arēna sen nebija piedzīvojusi. Salīdzināt to varētu ar Korn A.D.I.D.A.S dziesmu pirms 3 gadiem. Taustiņnieka brauciens ar laivu pāri visai publikai bija viens no episkākajiem momentiem kādu biju redzējis Līdzīgi kā woodstock '99 gada festivālā, kur fani ar saplākšņiem sērfoja pa publiku pie Limp Bizkit. Vēl varen jautri bija pie dziesmas Benzin, kur tika aizdedzināts viens no Rammstein komandas. Izmisīga skriešana degošam pa skatuvi. Ai, tik daudz emociju, ka puse jau aizmirsta. Šova ziņā labākais, kas līdz šim bijis Latvijā. 17. aprīlis Metallica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 bija ok šovs kruc, pussy, angel un sonne kruc, dažas dziesmas no jaunā albuma arī, problēma bija tajā, ka es biju tribīnēs pirmajā rindā un tur kaut kā necēlos kājās lai netraucētu aizmugurējiem skatīties, pēc pirmās izsaukšanas gan sāka cilvēki beidzot celties kājās. vispār labāk noteikti bija tiem, kuri bija viducī gaidu, kad Rīgā būs Daft Punk (ja vispār kādreiz būs, franču snobi bļ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Outlaw par daft punk . Nav tādas summas ko es nemaksātu par viņu konci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 5, 2010 Author Report Share Posted March 5, 2010 es ar piedalījos. tikko mājās ienācu. novācām ar visu. palaidām visas fūres uz lietuvu prom principā viss koncis tika pavadīts backstage, bet bij labi rammstein cieņā bij sarkanais tērvetnieks p.s. tika ar dabūts krekls ar uzrakstu: rammstein local crew Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 deelj pasaakuma organizatoriem tiks atnemtas licenzes, jo Riigaa tachu nebija uudens, iespejams nekadu nakamo koncertu nebus nu kamer nepaarregistrees visu uz citu riikotaaju firmu jums paveicaas, ka nesadegaat, jo ugunsgreka gadijuma butu dirsaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now