Kikised* Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Tātad man kompis agrāk gāja tīri labi , bet tagad viņš sācis rūkt kad ieslēdzu un beidz rūkt kad esmu ievadījis paroli un iegājis iekšā savā loginā , domāju ka rūc tāpec ka tur aizputējis vai kautkas tamlīdzīgs , tāpēc atvēru , itīrīju , bet tā pat rūc ;( Arī sācis briesmīgi lagot , iztīrīju "Run -> %temp%" , nu tagad vismaz var kautcik normāli pastrādāt! Un šodien izleca neredzēts errors: Cerams palīdzēsiet un paldies jau iepriekš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROLLEN Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Angliski māki lasīt? ja nē tad vismaz iemācies iztulkot uz tūlka, pašā augšā izlasi kas rakstīts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikised* Posted October 18, 2009 Author Report Share Posted October 18, 2009 Tur brīdina ka man ir kautkāda maza viruālā atmiņa , bla , bla , bla Kā to novērst , kā uztaisīt tā lai nelago un nerūc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naurens4 Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Zinu, Tev Par Mar RAMs un tapeec tev janopeerk veel vai arii jaieliek Wirtual Memory! To var Izdariit Caur CP man Liekas!nu zini Maati googli vai ne?Tur Visu Var Atrast, Teevs un Maate Tik Truukst! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 izsledz liekos softus un lieta darita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikised* Posted October 20, 2009 Author Report Share Posted October 20, 2009 Kas ir softi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 (edited) Par zz papildināšanu pateikšu. Hmm. ja tu nesaproti ko tas nozime, reali tev nepietiek virtuālā atmiņa, tas nozīmē "ram". Vai nu tev ir pārāk maz iebāst, un uzmočīta vista vai kas tev tur. Vai tu laid kādu spēli kas neatbilst tavām PC prasībam. Arī var būt iemesls, ka tev ir atvērtas 101 ubēr programas kas rij daudz resursus. ctrl+alt+delete. Uzpied procces _-> users un "end procces" nevajadzīgas programas, vai procesus. Es vismaz tā daru.! Neizlasiju to ka tu teici: kā to novērst? Pavisam vienkārši, uzzini kādu ram`u vajag tavai kastei, aizej uz veikalu un nopērc. varu tev 256 ddr pārdot. Man viņas 4 tādas mētājās! Edited October 20, 2009 by Noyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikised* Posted October 20, 2009 Author Report Share Posted October 20, 2009 Varētu jau , ja esi skype uzaicini mani - kikised11 , būs vieglāk visu sarunāt Gan ar RAM un ar IPB ;D Tēmu var slēgt ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 Rūc noteikti, ka ventilators kāds. Uzmanīgi noskrūvē un ieeļļo ar minerāleļļu vai speciāli tam paredzētu vielu. Virutālo atmiņu var mainīt nospiežot ar kreiso pogu uz My Computer -> Properties -> Advanced -> (Performance) -> Settings -> Advanced -> (Virtual memory) -> Change. Pirms tam iesaku tur pat pie Performance atķeksēt "Adjust for best performance". Noteikti, ka ir saslēgta 1001 programma, kas nav vajadzīga, bet ir "kruta". Paskaties starta panelī, kas notiek labajā pusē - varbūt liela daļa nemaz nav vajadzīga (Mesendžers, Dc++, Nokia u.c. tūļi). Tāpat uzspied "CTR+ALD+DEL" un paskaties, kuras programmas/procesi rij visvairāk resursus. Redzu, ka ir līkas rokas saistībā ar datora lietošanu un izpratni par to, kā būtu labāk, tādēļ pasauc labāk kādu draugu, kas kaut ko saprot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikised* Posted October 21, 2009 Author Report Share Posted October 21, 2009 Mans Task Manager - Processes Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 MobilePartner un citu drazu - ārā ieej start>run>msconfig tad paņem startup un vnk visu izķeksē ārā,dzīvo laimīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikised* Posted October 24, 2009 Author Report Share Posted October 24, 2009 Nu jā , bet man tāpat tur paliek ap 40 , a tos svchost.exe End process? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOSHI Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 (edited) svchost.exe gan nesledz ara bet kr4 tev vnk ir jatira un jadefragmente pc .... izdzees visu kas tew naw vajadzigs izdzes pat to kas ir vajadzigs ..... XD iztirit var (Ja nezini) my computer -> add or remove programs un uninstalee visu ko newajag ... vai vnk noperc +1gb ram un lieta darita .. un defragmentet start --> all programs --> accessories --> system tools --> dics defragmenter ... Edited October 25, 2009 by YOSHI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikised* Posted October 25, 2009 Author Report Share Posted October 25, 2009 (edited) System: Windows XP Computer: AMD Sempron Processor 1.61Ghz 512 MB RAM NVIDIA GeForce FX 5500 Vienalga kādu 1GB Ram nopirkt un likt iekšā? ;D Bet nav normāli , ka paliek pāri tik daudz svchost.exe :@ Edited October 25, 2009 by Kikised* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now