dyversant Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 nezinu kapec, bet man liekas ka biifa aarsta apmeklejumi ir bijushi veltigi, uzzmanibas trukums joprojam14gadiga berna lvl gear - tev laaikam ar 3 meneshiem ir par maaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 (edited) nešķeterē viņam virsū,labāk noņem man manus liekos vārnu edit: Nekāds pamaz nav,man pietika es labojos Edit: pāāāāldies dyversaaant Edited October 19, 2009 by GEAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 iesaaku ar tevi,bet par beefu - man tiesham liekas ka vinjam pietrukst kautkada veida uzmaniibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 (edited) nešķeterē viņam virsū,labāk noņem man manus liekos vārnu edit: Nekāds pamaz nav,man pietika es labojos Tu taksh esi idiots , varbut tie warni palidzes tev to saprast. Tev laikam reali nav ko darit , mozh ej pieraksties izshuves pulcinja? Gan jau ka lieka terapija tev noderes. Edited October 19, 2009 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 (edited) tev forš niks,esmu idiots,un ? Kurā tu ej? Iesim kopā Edited October 19, 2009 by GEAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;#entry405705 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;#entry405844 Nu lūdzu, pierādījums par domu nesakritību... šis ir mans variants, kur es dēļ 2 postiem dabūju 20%warn + 1 nedēļas suspends forumā... skaisti, ko tik nevar panākt ar 2 postiem... + otrās wārnas iemesls minēts: "kā jau teicu - otrs brīdinājums nebūs: čau uz nedēļu. pa to laiku droši ej, izglītojies, palasi kaut vai to pašu vikipēdiju, lai uzzinātu, ka homoseksualitāte nav slimība vai traumas sekas." <c> EDD Vai to mēs nesaucam par viedokļu nesakritību tavs otrais posts: mans pirmais posts nebija domāts tā, ka es tiešām eju galēt pediņus, tā nebija Un tavs pirmais: Laikam jāsāk spodrināt ieročus.. Ja mēs veiktu aptauju 1000 cilvēku vidū, tad es domāju, ka kādi, apmēram 1000 teiktu, ka tavs pirmais posts tomēr norāda uz to, ka tu gribi iet un galināt kādu. Vai arī tu tomēr centies iestāstīt, ka lietas, kas saistītas ar gejiem tevi spontāni stimulē iet uzlabot tavas (imaginārās) ieroču kolekcijas tīrību? Kas attiecas uz to tavu otru postu, tad tīri teorētiski tas vienkārši bija stulbs. Konkrēti šis citāts Neticu, ka gejiem šis sindroms ir tīra iedzimtība, tur ir kkādas traumas vainojamas (fiziskas/morālas, whatever) Ja šitas tiks smērēts uz visām sienām, tad bērni arī sāks iespaidoties no tā, un varbūtības teorija pieaugs, zilo pieauguma ziņā... Un ar stulbumu ir tā - to dažreiz šeit soda, dažreiz ne. Tāpēc atkārtoju - tevi nesodīja viedokļu atšķirības dēļ, tev pat šajā lietā nav īsti viedokļa, tev vienkārši riebjas fakts, ka kāds džeks citu džeku ņem pakaļā un līdz ar to tu izdari spriedumus par to džeku nesaistītus ar viņa seksualitāti. Ja tu palasītu zinātnisku literatūru, kaut vai Ilustrēto Zinātni (kādus 3,4 numurus atpakaļ tieši par šito bija runa), tad tu uzzinātu, ka homoseksualitāte ir iedzimta un ja tev tā būtu iedzimta, tad tu gribētu iebāzt savu locekli kādā vīrišķīgā dupsī, lai arī cik saulsstaraina un netraumatiska būtu bijusi tava bērnība. Tā kā, piemērs par warnu, kura uzlikta, jo moderatoram nav saskanējis viedoklis ar tavējo - DENIED. p.s. gan jau ka kāds prātā knapāks moderators kādreiz gignā tiešām ir uzlicis warnu par viedokļu nesakritību, bet es neko tādu redzējis neesmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 (edited) *Ne**j dzert* Edited October 19, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 (labu apetiiti) Beefs Beef Tu nu gan esi dirsējs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 (edited) Vislabākais citāts no tā pediņu topika: un nesaaksim raadiit ar pirksiem uz musu foruma pedinjiem.. smiliez.de_1830.gif P.S. Noklausieties Armanda un Žaka "Nākotnes balsi" P.S.S. Eu, a pedofīli arī ir normāli čuvaki? Par tiem tak arī runāja, ka tā iedzimta kaite esot. Edited October 19, 2009 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 (edited) Ass ierunājās Klau, sīkais ībli, ja neko gudrāku par savu "Ass" nevari uzrakstīt, vai arī vienk. nemāki, uz ko man šoreiz ir dziļš pohuj, tad paturi savas sīkās uz tizlās piezīmes pie sevis, dauni* bļ*! Ej iešauj sev velreiz ausī, galvā vai kur biji iešāvis, mož uztaisot caurmu smadzenēs tev smadzenes beidzot uzinās, kas ir skābeklis! Edited October 19, 2009 by StarChaser Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROLLEN Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 forš topiks! AIZVER MUTI, nāvi okupantiem, bet tas ir cits jautājums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 tad nu taa.Vai nu shaja topika kautko atrisinam, vai nu sledzu ciet. Varat protams aari warn pelnit varaat argumenteti lugt nonjemt warn Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 (edited) Un dīvīt, pasaki par kādu iemeslu es saņēmu warn`u? dyversant Warned on Today, 15:38 Added to warn level slikti stumdi kakas Par spamu? šis tak ir spama topiks, ne tā? Vai arī tev vel ir labāks stulbs reasons? Edited October 19, 2009 by dyversant necenzeeti vaardi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 19, 2009 Author Report Share Posted October 19, 2009 Jā! Lai worms kodē jaunu fīču un var dot svaigznītes vai vērtējumu tādiem vai citiem postiem. Tobiš - tu kaut ko iepostē un uzreizu citi var uzpiest pogu tam postam (lame .. yee babe). Tā būtu normāla vērtēšanas sistēma, nevis tā, ka atnāk admins un tikai dala warnas (pretēji banānu dalīšanai, kad Rubiks vāca savai partijai lohus tālajos 90desmitajos). Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 starchaser - newsflash, dažiem cilvēkiem nepatīk balamutes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 nevēlies citēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 u suck Un tagat pa tēmu - Nekas Beef,gan sadzīvosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 (edited) Es tev jau iepriekš teicu - ej izdrāzies. Adresēts tam kverplim kuram problēmas ar vēdera izeju, sūdiem un ānusiem. Edited October 19, 2009 by Sharingan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Adresēts tam kverplim kuram problēmas ar vēdera izeju, sūdiem un ānusiem. vairāk tādus kā Tu lmfao Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Adresēts tam kverplim kuram problēmas ar vēdera izeju, sūdiem un ānusiem. viņam nebūs kas dos Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Izskatās, ka sīkie bandīti sāk tēlot mega krutos večus caur forumu ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Cik Tev gadi? 45? *Rektorisks jautājums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Nau man to 45, bet arī nau to 15. Protams, necenšos ar to pateikt, ka esmu kkāds baigais mužiks, bet priekštats par tiem īpaši mazajiem sūdiem, kuri sāk slimot šajā tīņu periodā, ka caur netu var nodirst visu pasauli un pēc tam slēpjas kkur, hmm, hvz kur, sāk uzrasties ar vien vairāk šajā foruma apkaimē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROLLEN Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 StarChaser, tev nav vairāk kā 17! BEt sākumā domāju, ka tev ir kādi 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 *Rektorisks jautājums. Viņš tak jau reiz iemeta savu bildi. diskudbijssīrijasbizness Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now