Mahmeds Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 TĀTAD !!! Ir tāds geims kā Natural Selection. veidots uz cs engine. Normālu serveru Latvijā nav, ir pārītis , bet tie ir diezgan neapdzīvoti un bardakaini. Konkurentus vārdā nesaukšu. Ideja ir izveidot gigna šādu NS serveri. Zinu, vairākus kadrus arī gigna komūnā, kas spēlē ns un diezgan neslikti padodas. Un ir ļoti liela cilvēku masa , kurai vnk patīk spēlēt šo spēli , bet nav sastīti nekādi ar gign komūnu. Bet tā kā gignam ir liela atpazīstamība serveris varētu kļūt pat ļoti populārs. Tātad ši topika jēga ir ar vote palīdzību noskaidrot, kādā ir jūsu attieksme pret šādu ideju un vai vispār ir jēgās kaut ko sākt ņemties. Topiku turēšu vaļā kādu nedēļu. Ar to vajadzētu pietikt jūsu viedokļa izpaušanai. Lūdzu deputāti balsojam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Mans variants: tam nebūs nākotne. Šaubos, ka tajā NS serverī būs cilvēki. Spēle tomēr nav īpaši populāra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Kāds var apskaidrot kas un kā? Nosaukums dzirdēts, spēles doma nezināma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 PAR! Vajag ko jaunu savādāk cs jau biski apnicis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Team Fortress 2 esi spēlējis? Tas tik ātri neapnīk. Dažkārt vispār neapnīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 NĒ! pietiek ar cs un tf2, NS reāli sūkā :muahaha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROLLEN Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Manas domas, bet mošk vari taja vote noņemt nost no (1 deputats atturās) un pielikt pie jā, jo netišām uzspiedu vienu zemāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted October 15, 2009 Author Report Share Posted October 15, 2009 kungi kungi kungi , tas nav cs, nekaa lidzigs tikai engine. Isos vardos speles jega ! 2 blices 1 cilveki 2 sveshie. Karo viens ar otru. Loti svariga ir komandas spelee 100x svarigaka nekaa cs, bez tas pie uzvaras nekadi. Loti taktiska spele. Ir pat jacelj dazadi pripambasi, Tapat kaa TF2, tikai to verkju ir nedaudz vairak. Nu taa isumaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROLLEN Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 (edited) Izklausās stilīgi, bet ja komandā ir idioti, tad stūlbi! enivei, vaidzētu un ganjau cilvēku būtu! Edited October 15, 2009 by ROLLEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 nevajag, sū*s kaut kāds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted October 15, 2009 Author Report Share Posted October 15, 2009 tie, kas spele sho speli , tpc arii spelee vinju komanda, jo individuali neko tur daudz nevar panakt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 :muahaha: Sukā tāpat kā tu esmu par Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted October 15, 2009 Author Report Share Posted October 15, 2009 Nekas nav pret jūsu viedokli, bet tie , kas saka , ka ns sūkā un smird, droši, ka tā pa īstam nav tajā spēlē iedziļinājušies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Paskatījos gameplay video, diezgan sviestains gabals. Spēlējis gan neesmu. Labprātāk ieraudzītu GunGame serveri ps Nesāciet lūdzu runas ko jūs gribētu un ko nē. Pašlaik runa tikai par NS. © Mahmed Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Manuprāt jāgaida jaunais NS, tā būs reāla nagla. Bet veco vilkt no misenes laukā... tikai tad ja būs atsauksme liela Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGGy^ Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Ja , serveris tiks pievienots , domāju būs piekritēji kas spēlēs. Tākā domāju droši varat mēgināt ko jaunu ieviest serverī. Tik , varētu pagaidīt kamēr iznāk jaunais NS ... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amols Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Tev jau drošvien ir labs tikai un vienīgi cs, ne? Manuprāt, nav slikta ideja, es noteikti esmu par un labprāt kko savādāku uzdragātu. Tik kā jau worms izteicās kautko par jauno versiju, tad labāk varbūt sagaidīt tādu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 (edited) jūs noteikti tēmējiet uz cs publiku, nedomāju, ka cs gejmeri nepametīs savus siltos krēslus, lai spēlētu nodrāzta endžina spēli. cs alternatīva ir cods. Edited October 15, 2009 by g2b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 [/b] Cs ir savs dzinējs? Man visu laiku likās, ka viņš balstās uz HL Engine. Par tēmu, jā, ir vajadzīgs. Netgames aizklapēja un nav kur spēlēt. (vai arī tas nebija netgames serveris... bet katrā ziņā vairs nejiet) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Jā, labs geims. Ja gignā parsvarā stāvēs ns_ mapes, tad jāā un tie kuri nav spēlejuši un dirš, ka sucks jums tik viena pirkstu kombinācija palīdzēs Bagemā valda krieveļi un admini dirsas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 nu pats spelejis neesmu un nav ne jausmas kas tur isti jadara bet kko jaunu vaajdzetu taka nebutu slikti ja sads serveris paraditos ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Gribētos gan, bet šaubos, ka tik milzīga popularitāte būs. Kā nekā bija te laiku atpakaļ viens no gigneriem uztaisījis serveri, kuru rubīja iekšā, kad cilvēki prasīja, bet labākais, ko varēja savākt, bija 4v4. Manuprāt, jēdzīgāk būtu uzgaidīt NS2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 (edited) Būuu! Esmu 100% par!!! Var jau palaist NS līdz iznāks NS2, līdz ar to cilvēkiem radīsies ieskats par to, kas spēlē VISPĀR ir jādara. Saprotams, ka visi, kuri raksta, ka šī spēle sūkā, tie ir individuālie spēlētāji, kuri vienkārši komandas darbu neprot. Saprotu, grafika nav tā labākā, bet gameplays ir ideāls. Edited October 16, 2009 by Amii Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Šis geims man dikti patika! Atceros, ka nesen cntos atrast serveri, bet neko jēdzīgu neatradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Diezvai es speletu, jo tad man b utu kaut kada dirsa jamekle NS mods. Gigna failu sadalja jau vairak nehuja nevar nokachat. Butu forshi, ja ar cs sledzoties klat, man automatiski nokachatos NS mods. Tad es speletu! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now