0xDEAD BEEF Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Klau - man koridora ir kaste un tur ir kabela sadalitaji un mans ir atvienots. Ja es pieslegshu sev to kabeli, tad man bus teljuka kabeljtelevizija un daudz kanali? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Beefs nju ja tev tas kabelis, tur tajaa kastee ir izrauts, tad droshi, pat nedomaajot spraud to kabeli atpakalj, TV tev noteikti vajadzeetu buut, par netu gan es nebuutu tik drosha, ja nju vieniigi tu dabuu pas un juuzervaardu, tad aiziet p.s. kaa tu to kasti dabuusi valjaa?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 es stipri apshaubu ka tu dabusi netu , ja vien no tas pashas kastes kas stav tava stava , kads cits jau nenjem netu , tad tu vari mierigi no vinja suknet nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 Tatad ! Es ari tagad gribu njemt pa 12ls tv + inetu ! Palasiju visu ! Vai ir tik traki kaa raxta ?! Vajag logoties katru reizi kad ierubii PC ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 Bāc bija doma ar ņemt IZZI, bet tagad palasot sāku šaubīties, jo nets man ir vajadzīgs stabils un nevaru atļauties pāris dienas palikt bez viņa gaidot kad kautko puiši taj galā sataisīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 ņem parasto lattelekomu , kvalitāte garantēta Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 Manu bijušo interneta piegādātāju pārpirka IZZI un nomainīja labos kabeļus pret lētiem un nekvalitatīviem. Internetam ātrums it kā ir, bet kvalitāte ir pilnīgi nekāda. Neskaitāmas reizes esmu sūdzējies un bāzis acīs lēto IP adrešu sistēmu, taču joprojām nekas nav mainījies. IP adreses kaut kādas lētās no Beļģijas, savienojums ar LV reizēm ir vienkārši smieklīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 Jā, par Beļģijas (271.*.*.*) ip adresēm arī esmu neapmierināts. Tagad pat gadās tā, ka sākas ar 91.*.*.*, laikam papildinājuši ip klāstu. Ātrums apmierina, kvalitāte nē, bet par kopējo iznākumu nesūdzos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 Man pašlaik ir ar digitālo kopā LTC ar 1 mb/s pumpē, bet prasās vairāk tapēc par IZZI domāju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now