l1nk1n Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 SVeiki ! Raxtu sakara ar sho --> http://www.gign.lv/forum/index.php?s=&...st&p=425861 es jau kadu laiku domaju tieshi par war3... shas visi teiks... aaa, tas jau l1nk1n utt.., Bet es Jums pajautashu ? Kurs vel uzturas uz war3 tik ilgi ? Adminu parsvara nav, visvairak manu Mahmed`u , DrugDealer, Miedzinju un Redline... bet vinji ari paradas reti, parasti, kad es neesmu ! Par cik ieprieksheja mana topikaa kuraa es luudzu bana apieshanu aizsakas saruna par xb, tad tas ir ari tikai tas ko ludzu + xchat. Ar taam komandam man pilnigi pietiku. Rekomendetaji ?! --> palasiet augshak minetaja linkaa Paldies par uzmanību, l1nk1n Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Atvainojos ka es te rakstu , bet ta ka speleju WAR3 nu loti daudz gribeju pateikt ka jaunie Admini uz WAR3 gandriz nespele kops viniem iedeva tiesibas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 slikti! man jau nav žēl tev uzlikt, bet tā kā tu mani jau vienreiz piekāsi, tad negribu riskēt, pie tam, ko teiks citi, kad ieraudzīs, ka bijušais čīteris ir admins? ja kāds cits uzliktu, man nekas nebūtu pretī! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 (edited) Es war3 speeleeju katru dienu bet shodien piemeeram nespeeleju jo biju atpuusties aizbraucis jaadziivo arii ir P.S. shito chali atstaashu lai samurays veertee tapeec ne rec ne anti vinjam no manis netiek EDIT : samuray beidz lisit pa priekshu pagaidi kameer citi iepostee war3 var nospeeleet daudz mapes un nav neviens 4iitaks bet csdm ir fckin crysis vakar iegaaju uz 1 mapi un shodien ar katru reiz pa 4 aimeriem atstaadinaaju no cs Edited September 27, 2009 by R3d.L1ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted September 27, 2009 Author Report Share Posted September 27, 2009 man jau nav žēl tev uzlikt, bet tā kā tu mani jau vienreiz piekāsi, tad negribu riskēt, pie tam, ko teiks citi, kad ieraudzīs, ka bijušais čīteris ir admins? ja kāds cits uzliktu, man nekas nebūtu pretī! Kljudities ir cilvecigi un es esmu jau sen mainijis... ari in real life Tagad atkal nakas reporteet chiterus ! Sezu specos un raxtu tik nikus notepadaa... nekas cits neatliek Ne man par to spriest, bet war3 adminu trukums ir + nav daudzi tadi, kas war3 skilus izprastu un spetu noteikt vai taa ir iespejams kaa chels izdara ! @ nG biju admins tikai @ war3 un war3 man ir tagad jaunaas majas GIGN`aa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 P.S. shito chali atstaashu lai samurays veertee tapeec ne rec ne anti vinjam no manis netiek Nu tu esi viens no tiem kursh tur spele + Nak3D , parejie ienak uz paris raundiem. Pashlaik daudzie verte kandidaturas diezgan subjektivi. A vinsh tipa 4iteris , vel man kaut ko uzdirsa utt. Bet neviens no viniem pat nespele taja WAR3 un jezin neko nezin kas tur vispar notiek , kadam taksh jaadmine taja WAR3. Vai bletj visi tagad gaidis kad pec pusgada atnaks kaut kads 4oms , nospeles 1000h un rakstis pieteikumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Tagad atkal nakas reporteet chiterus ! Sezu specos un raxtu tik nikus notepadaa... nekas cits neatliek Ne man par to spriest, bet war3 adminu trukums ir + nav daudzi tadi, kas war3 skilus izprastu un spetu noteikt vai taa ir iespejams kaa chels izdara ! @ nG biju admins tikai @ war3 un war3 man ir tagad jaunaas majas GIGN`aa... neviens šeit nenoliedz, ka tu proti čīterus atšķirt. vnk tā tava netīrā pagātne tāpat kā H!vemindam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 A vinsh tipa 4iteris , vel man kaut ko uzdirsa utt. Bet neviens no viniem pat nespele taja WAR3 un jezin neko nezin kas tur vispar notiek , kadam taksh jaadmine taja WAR3. Vai bletj visi tagad gaidis kad pec pusgada atnaks kaut kads 4oms , nospeles 1000h un rakstis pieteikumu. Ngear tavaa vietaa es te lieki nepostotu bet uztaisiitu pats savu topiku uz xb @ war3 jo cik es tevi esmu noveerojis peedeejaa laikaa man ir tikai pozitiivas lietas sakaamas par teviim es pat vareetu tevi rekomendeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 kodi, anti, nekas personisks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted September 27, 2009 Author Report Share Posted September 27, 2009 demo STUDIJA !!! + TAD NAC SPELE @ war3 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Neesmu informēts par melno pagātni, tikai šo to kaut kur izlasījis, tādēļ šeit izteikšu vienkārši savu subjektīvo viedokli. Pirmais, kas nāk prātā par l1nk1nu - cilvēks impulsīvs, bieži spēlē ar emocijām, tas ir vienīgais mīnuss, kas nāk prātā. Aktivitāte, administrēšanas pieredze šajā gadījumā mani vairāk pārliecina, tādēļ uz tiem mīnusiem var nedaudz pievērt acis. Cik atceros no NG laikiem, bija aktīvs šiteru banotājs, pozitīva persona un uz kašķiem nevilka. Ja šajā gadījumā runa ir par xb, tad es būtu pateicīgs, ja administācija šādu funkciju l1nk1nam piešķirtu. Tad čīteru lietas tiktu izskatītas samērā ātri, bet liekiem starpniekiem un aizkavēšanās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 OK. l1nk1n, ja apsolies dzīvot war3 un pubā nelīst, tad ok - rekomendēju. P.S. ngear tas ka tu kādreiz esi nočītojis, es domāju, ka 95% patiesībā ir pohuj. Man personīgi visvairāk tevī besī ārā tava augstprātība, nespēja komunicēt ar citiem spēlētājiem utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 + TAD NAC SPELE @ war3 !!! LOL? Tu tiki piekerts, viss, kadu demo tev vajag? Iemacies pienemt viedokli un nesac raudat, es zinu ka ir, kad nav adminu, csdm ir daudz trakak ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 labāk viens zināms čīteris ar xb, nekā serveris pilns ar talantiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted September 28, 2009 Author Report Share Posted September 28, 2009 fuj1... PUB es lienu tikai tad, kad vajag pasaukt kadu adminu vai ari nomainit mapi, vai ari ja war3 tuksh. Bet paris reizes esmu atduries preti ar tekstu, kas skan apmeram taa--> nu in nafig to war3, labak pafrgaoshu PUB`aa... konkretos vardos nesaukshu Epix, tas ir Tavs viedoklis, restepaa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 l1nk1nam var dot xb! Kad es eju serverī var teikt ka katru reizi viņš tur ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zloy^ Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 A gde gorantija, 4to ti posle pojavlenija acc, ne stanesh igratj s 4itami??? Ti uzhe 1 ras obo...., tak 4to plati za o6ibki, plati... ANTI Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted September 28, 2009 Author Report Share Posted September 28, 2009 Ti uzhe 1 ras obo...., tak 4to plati za o6ibki, plati... ANTI Garantija est. O6ibsa odnazdi, bol6e nebudu oshibatsa !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 Tāds kā jautājums, atvainojos, bet nezinu kam prasīt privāti Šim ir bijis divreiz bans? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted September 28, 2009 Author Report Share Posted September 28, 2009 Šim ir bijis divreiz bans? ONLY once and long time ago! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 vispār jau viņš nebūtu pirmais admins, kas pirms tam čītojis. duhu taču arī nobanoja par čītošanu, bet pēc tam iecēla par adminu. nu nezinu, ko lai ar tevi dara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 ai, nu labi, ceru, ka man vēlreiz nebūs jānožēlo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 wroong, viņš bija admins līdz čītošanai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts