cSpoks Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 (edited) Gribētu parunāt par šo tēmu. Draugam nomira suns, viņš bija ļoti tuvs viņam. Viņš bija pirms gada izlecis no 2stāva balkona, bet nekas nebija ta pēkšņi pirms 2 nedēļām viņam sāka sāpet vēders, un bija ļotu uzpūties šo suni aizveda uz rīgu operēt, bet teica ka ir par vēlu teica ka viņš mocīsies max 2 dienas, un tad nolēma nošpricēt. Saimnieks parunāt nevarēja no stresa, jo suns bija patiešām ļoti mīļš. Tagad katru vakaru viņš viņu redz pie gultas kad aiziet gulēt, viņš pamostas un suns stāv pie gultas un skatās uz viņu. Saimnieks teica ka iešot pie mācītāja, jo suns vienkārši neliek mieru, bet man ir jautājums, kāpēc cilvekām ir nepatīkami satikt aizgājušos? Man kad nomira suns man pat bija vēlme satikt viņu kaut sapnī... Ir bijuši daudz gadījumi par kuriem esmu dzirdējis ļoti daudz gadījumus ka aizgājis cilvēks pa nakti vienkārši stāv pie gultas, un par vienreiz man pazīstamam ir kautko teicis tik jau esmu aizmirsis jo bija ļoti sen... Ko jūs sakat par šo, kāpēc tā notiek? Edited September 27, 2009 by cSpoks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 1) tas ir mulkibas 2) ta nenotiek laba dala sunu nemak kartigi pacurat pie koka ara, tu tiesam doma, ka vins apgus peksni naves parvaresanas makslu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted September 27, 2009 Author Report Share Posted September 27, 2009 Nu es neko neteikšu katram ir savs viedoklis, bet es gariem ticu, jo kas tad ar cilvēku notiek pēc nāves? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 :superlol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Manuprāt, daļēji tā ir fantāzija + iedomas + tas, ko redz filmās utt., jo tās arī ietekmē domāšanu... Protams, es nenoliedzu, ka ir citas pasaules un arī to, ka ir vietas, kur tās saiet kopā... Pats esmu no gariem redzējis savu aizgājušo omi... Tikai 1x, bet man ar to pietika, lai iespaids būtu uz visu mūžu... Par suņiem gan nebiju dzirdējis līdz šim, ka tie arī rādās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted September 27, 2009 Author Report Share Posted September 27, 2009 Ja suns ir tuvs tad domāju ka tā varētu būt. Lūdzu leiki nepostot tos kas tam netic, un grib ielikt 100 smadiņus galīgam beztolkam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Pēc nāves tu gulēsi saimniekam pie gultas YO. Rofl My Nigas Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Kur tad ir tā vieta, kur pasaules saiet kopā? Vēlētos apmeklēt to jauko vietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted September 27, 2009 Author Report Share Posted September 27, 2009 pasaules saiet kopā? Vēlētos apmeklēt to jauko vietu. Atnāc iedošu tev pa iekšām varēsi tur nonākt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 (edited) Vieta nebija domāta konkrēti, lol.. Tad jau debesis ar zemi arī saiet kopā konkrētā vietā... ;D domāts tas bija tā ka pasaules ir paralēlas un dažos momentos kaut kā krustojas... lasīju interesantu rakstu par šo, tikai tagad uz ātro nevaru pateikt kur, jo diezgan sen tas bija... Edited September 27, 2009 by Kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted September 27, 2009 Author Report Share Posted September 27, 2009 kiwix ja atrodi ziņo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Pa iekšām? Tikai? Bet kā var iedot iekšai, neaizskarot ārpusi? Tik vēlos zināt, kas mani sagaida. Un kādēļ šeit nedrīkst rakstīt, tie, kas tavām debīlībām netic? Tu taču negribēsi, lai tavā rūpīgi pārdomātajā topikā raksta tikai dumiķi, vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 (edited) domāts tas bija tā ka pasaules ir paralēlas un dažos momentos kaut kā krustojas... lasīju interesantu rakstu par šo, tikai tagad uz ātro nevaru pateikt kur, jo diezgan sen tas bija... Tas nozīmē, ka es, tur aizejot, varu satikt cSpoka paziņas suni? Edited September 27, 2009 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted September 27, 2009 Author Report Share Posted September 27, 2009 Nē es gaidu sapratīgus cilvēkus kas vēlas par šo tēmu parunāt nevis tikai savu kruto joku izstastīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belovs^ Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Vēl viens 13 gadīgais pacans/ sitējs Palasot to, ko esi te uzrakstījis, liekas ka esi apdolbīts, tas viss ir tavās smadzenēs un viss. Tur pat nav ko diskutēt, loģiski, to var saprast ikviens cilvēks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Nūū, es nezinu gan, cik nejokainas atbildes tu vari sagaidīt, ja pats iesāc topiku ar joku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted September 27, 2009 Author Report Share Posted September 27, 2009 Nu šādu attieksmi no jums negaidiju, vienkārši redzot pēc jums nav nevian normālā kas var bez apdiršanas un slimajiem tekstiem parunāt par šo (laikam cs vainīgs) Taisat TL nav jēgas man gaidit normālu atbildi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Saprātīgi cilvēki par šādām tēmām nerunā Tā visa ir fantāzija. btw MORE SPAM ARE WELCOMED!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Šito huiņu var stāstīt četrus gadus veciem bērniem, lai izskalotu smadzenes, bet šaubos, ka viņi Tev ticēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Varbūt lai saimnieks novāc to maketu, kas pie gūltas stāv, suņa izskatā, tad arī širmis neies ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 nu, bļe, nesaprotu kur ir problēma? kāpēc gan cilvēkiem nevar kaut kas rādīties? nu, reku tepat vienam džekam pirms 2000 gadiem arī lietas rādījās un viņam tagad tic pusplanēta. p.s. visticamāk, ka tas saistīts ar garīgām problēmām, un nē, nepārprotiet mani, es nedomāju, ka viņš ir garīgi slims, drīzāk to izraisa emocionālie pārdzīvojumi. skaidrāk runājot, saimnieks bija tā pieķēries savam sunim, ka smadzenes tagad ar viņu spēlē joku, projecējot to, pēc kā cilvēks visvairāk tiecas (nu gluži tāpat kā oāžu mirāžas tuksnesī, kad cilvēks ir izslāpis). tā ir normāla lieta, tur nav ko satraukties, ir nepieciešams ilgāks laiks, lai cilvēka psihe spētu to aizmirst. visiem tiem fakinajiem dirsējiem. nākamajiem, kuri te kaut ko debīlu iedirsīs, iedošu brīvu nedēļu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Tās ir halucinācijas un ja tavs draugs patiešām redz savu mirušo suni, tad saki viņam, lai viņš ar steigu iet pie speciālista pēc palīdzības, savādāk tas var slikti beigties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 ha ha un man smiekli naak par tiem mulkiem, kas te megina apgalvot, ka garu/spoku w/e kaa to deeveee, nav, ir un kaa vel ir, tas ka pats tusee 4 sienas pie sava wow un neko tadu neredz nenozime, ka neka tada tiesam nav. Man nav pamats neticeet radiniekiem, kuriem ir krietni pari 30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 (edited) Saimnieks ir mīkstais! Sūds rēgojas tikai puņķutapām! P.S. es ceru, ka samrurajs man neiedos atvaļinājumu, jo viņa poustu izlasījum tikai pēc tam, bet man tiešām nav nekas cits sakāms par šo tēmu. Edited September 27, 2009 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now