p00p Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Nu taatad. Chalis vaardaa Atamans ilvas forumaa ievietoja sekojoshu postu, par kuru es nu nemaz nebiju patiikami paarsteigts: Un taa aicinu juus neparko nespeeleet cs.hacker.lv un vispaar apmekleet jebko kas ar to visu kantori buutu sastiits!! tas vareeja buut pagaajsh 4dien !! speleeju cs.hacker.lv , ienaak viens jaunieties ar nick JANIS[PAr LIELU LATVIJU] un apmeeram 3 rezies uzraxta mees latvieshi prota, dziedaat un dejot!! vinju nobano !! pajautaaju par ko bans? sanjeemu izsmeljoshu atbildi no adminstraatora "suka labatij zavalji jebalo".. un sanjeemu BANU!!! nu vo man jau taa lieta ljoti iet pie sirds par tiem labatijiem . gansiem utt.. nu vo iegaaju mircaa un arii tur dabuuuja banu!! nu tur varbuut arii bija par ko .. bet uzsaaku sarunas es pieklaajigi GODA vaards , kad sapratu . ka visi admini "miil latvieshus " protams izteicu savas domas par vinjiem ( latviski un bez krievu lamu vaardiem -principa peec) nu vo !! es cienu Latviju, taas veesturi , tos cilveekus kurus Komonisti izsuutiiushi..Man riebj shitie praataa aprobezhotie HOMO ERECTUS kurus vienaa vaardaa deevee par urlaam.. ceru , ka speejaat atshkjirt urlas no krieviem...ai zb raxtiit Doma taada - dari ko dariidams nespelee cs.hacker.lv ... Peecaak arii annihilation paarbaudiija Atamana teikto: tiko iegaaju ar niku latvieshi rulzz peec pirmaa raunda- you have added to baned list Man liekaas visai stulbi, ja cilveeks nu nekaadiigi nemaak arii virtuaali apspiest savas nacistiskaas tieksmes un izraada to visaa pilniibaa. No shii es secinu - cs.hacker.lv ir , maigi sakot, Latvijas CS maskachka. Ir kaadi viedoklji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 (edited) navi viniem :@ stulbeni patiktu viniem ja vinus izsutitu uz musu latgali ka vini mus uz sibiriju (latgalieshu neapvanojaties ) +es uzskatu ka vaidzetu ieviest likumu ka seit krievu skolas butut jamacas latvaloda +zinu to ak krievija nav nevienas latvieshu skolas Edited August 9, 2005 by Latinshj Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 kaads tev vel te nacisms? to sauc par nacionalismu. ar jaaieiet cs.hacker.lv ar liidziigu niku, gribas ar paraut baninju Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.W.A.T. Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Jaa, es arii dabuuju baninju ar feik niku, par laimi tikai uz 3 stundaam, jo man patiik hakera aprobezhotais chats. P.S. Es neesmu rasist, bet cilveekam IR jaabuut baltam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted August 9, 2005 Author Report Share Posted August 9, 2005 ok kljuudiijos vaardu izveelee - lai buutu nacionaalisms. ta jau vinjiem noteikums jaaraksta - tjip ja tu esi latvietis, nedod Dievs, veel latvijas patriots, tad nebaaz degunu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Ok, Latvijas patriots tuuliit ies apostiit gaisu ieksh cs.hacker.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 patriot pec tam pasaki ka tur ir es kipa gaju ta man izmeta no cs et palika ieslegts un vairs netiku atpakal nacas restart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 kaa man besii taadi p1dari Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 tas cs.hacker.lv ir pēdējā vieta, kur var iet spēlēt, čīteri tur ir kā biezs un krievi vairāk kā vajag. nevajag viņus aiztikt, lai viņi tur varās savā sulā, ticiet man, tie ir nelaimīgi cilveki, visu dienu bezpontā nosēž savā hakerī banojot letiņus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 toposho bomzhu serveris Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 toposho bomzhu serveris skarbi, bet patiesi teikts btw apstas shito http://www.apollo.lv/portal/archive/aid/53412?cid=73 tizli, bet ko tur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 urlas = homo erectus neslikta ideja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 (edited) es protams atvainojos ja kaadu te aizskaru, jo ne jau visi krievi ir tizli, bet seit man ir viens teiciens padomaa - Latviju latviesiem!! Edited August 9, 2005 by Fly Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 (edited) es protams atvainojos ja kaadu te aizskaru, jo ne jau visi krievi ir tizli, bet seit man ir viens teiciens padomaa - Latviju latviesiem!! tautiiba jau nav mainaama Ir jau daudzi apziniigi krievi ,kas maacaas latviski un nevienam latvietim netraucee dziivot latviskaa videe .Taa kaa tas izteiciens nav iisti pareizs. P.S es esmu pure latvietis Edited August 9, 2005 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 es esmu 1/4 changalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 tautiiba jau nav mainaama Ir jau daudzi apziniigi krievi ,kas maacaas latviski un nevienam latvietim netraucee dziivot latviskaa videe .Taa kaa tas izteiciens nav iisti pareizs. P.S es esmu pure latvietis nu es jav rakstiiju - ne visi krievi ir vienaadi... man piemeeram ir diezgan daudz pazinjas, kas ir krievu tautiibas, bet vinji maacaas un runaa latviski - citi pat runaa taa latviski, ka akcents pat nav manaams... bet ir taadi, kas te dziivo un dirs, ka viniem ir jaarunaa latviski, jo viniem tak ir ''gruuti'' pakustinaat savas smadzenes (kaut gan reti kuram vinas ir sproezot peec uzvediibas), lai iemaaciitos runaat latviski nu tad taadiem man ir tikai viens ieteikums - vaalee prom uz Krieviju un tur dirs visiem kam vien gribi, et nedziivo Latvijaa un nedirs, ka latviesi ir tizli taada luuk ir mana doma par visu so... P.S esmu 100% latvietis Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 P.S esmu 100% latvietis ja nezinaaji, tad tas nav iespeejams, jo Latvijas daudzo okupaacijuu deelj katraa latvietii ir kaada dalja cittautiesha (lai arii var but ljoti nieciigs piejaukums) Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted August 9, 2005 Author Report Share Posted August 9, 2005 esmu buutiibaa 1/4 lietuvietis bet nu what so ever. lai arii kaa tev riebjas plekjis kur tu miiti un taas iemiitnieki, tev tomeer vinjsh ir jaarespektee. niisti, bet ne skalji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 sorry - nezinaaju gan taadu faktu... paldies par apgaismiibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurisss Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 iisteniibaa sanaak, ka mees visi esam radinieki, jo saakumaa bija tikai Adams un Ieva, kuri radija muusu senchu senchu senchus utt!!! lol P.S. buus jaaiechekko tas serveris Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 (edited) nu es jav rakstiiju - ne visi krievi ir vienaadi... man piemeeram ir diezgan daudz pazinjas, kas ir krievu tautiibas, bet vinji maacaas un runaa latviski - citi pat runaa taa latviski, ka akcents pat nav manaams... bet ir taadi, kas te dziivo un dirs, ka viniem ir jaarunaa latviski, jo viniem tak ir ''gruuti'' pakustinaat savas smadzenes (kaut gan reti kuram vinas ir sproezot peec uzvediibas), lai iemaaciitos runaat latviski? nu tad taadiem man ir tikai viens ieteikums - vaalee prom uz Krieviju un tur dirs visiem kam vien gribi, et nedziivo Latvijaa un nedirs, ka latviesi ir tizli? ? taada luuk ir mana doma par visu so... P.S esmu 100% latvietis bet ar izteicienu Latviju latvieshiem ! tu pasuuti arii visus apziniigos jurisss - seno juudu pasakaam nav jaatic jurisssnr2 - ar db par shaadaam teemaam nav iipashas jeegas diskuteet Edited August 9, 2005 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 (edited) šodien 24:00 taisam masveida uzbrukumu tam sērverim, moška izsitīsim no ierindas mans niks būs latviešu puika Jānis, visi gribētāji tiekamies 24:00, gribu redzēt kā admini reaģēs uz manu niku, neko nebraukšu tur nevienam augumā, vienkārši ietestēšu... Edited August 9, 2005 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurisss Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 jurisss - seno juudu pasakaam nav jaatic kursh teica, ka taa ir pasaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 ok es arii iesu - es buusu atviešu puika peteris Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurisss Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 jurisssnr2 - ar db par shaadaam teemaam nav iipashas jeegas diskuteet triicpirksti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now