Memorex Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Caw visiem!Šī tezina visiem gudrajiem cilvekiem!Nu nejau tadam kaa es! Karoč ķeramies pie lietas!Kas sledzu ieksa serveri tur ir tas network ja!Tur var izveletries Lan vai Internet!ja panemu Lan ieksa tiek Latvju dēli un nejau visiKo tas lan isti nozime?Tas ir domats ta ka ja man ir dls pieslegums tad mana serveri tiek ieksa tikai tie kam ir dls?Labi talak pa to Internet!Ja iesledzu to man serverii tiek ieksa visadi vaci un vell visadi aizvesturiski zvēeri!Ka lai daru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 cik saprotu, tu meegjini uztaisiit cs serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 es gribeetu zinaat kas ir dls??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 es gribeetu zinaat kas ir dls??? iespejams, ka dsl pieslegums, kurs isteniba ir tikai apollo izdomats nosaukums Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 uzliec Lan, nonjem firewall, un varees visi tikt iekshaa P.S. - neaizmirsti pie shortcut pieraxtiit dazhas lietinjas Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 uzliec Lan, nonjem firewall, un varees visi tikt iekshaa P.S. - neaizmirsti pie shortcut pieraxtiit dazhas lietinjas P.P.S. Format C Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 format C tev paliidzees jebkuraa gadiijumaa, bet vieglaak tiksi cauri ar to ko es raxtiiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 bet var jau nosaakuma format C un tad taas lietinas ko tu rakstiiji - sanaaks pilns komplekts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 jauztaisa jauns faq :Atbildes uz taviem jautajuiem 1.format c 2 tad ej uz google.lv ja nelidz pakaries Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Es domāju viņam varētu būt tā pati problēma, kas man bija. Tev drošvien ir rooters mājās, ja tā ir , tad tev vajag noforvardēt izejošo portu. To visu dara rooterī un tad tev arī izdos tavu IP adresi, nevis tikai saņems, tādejādi tavu serveri redzēs arī citi lietotāji no dažādiem i-net pieslēgumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now