Jump to content
GIGN Forum

Uber Ideja! (war3)

0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

Karoche garsh staasts isuma -

katru dienu atsevishkjas WAR3 rases/aitemus apgreidot downgreidot!

Piemeram 3shdiena - mazs publisks pazinjojums gign serveri - CONGRATZ! Shodien ir varena Orku Liidera Glugusha dzimsanas diena, tapec Orcu critical strike ir krutaks.

4trudiena - Elfa shmelfa diena - tur uzboostota evasion aura un.

5kdiena - trako tehniku diena - tur nakachati kaut kadi aitemi, ankh maksa letak un ta talak

6tdiena - globala metala krize. Ankh maksa daudz dargak uin vellkaut kadi tur suudi1 :)

Tas buutu varej jautri un piesaistitiu cilvekus! :)

Beefs

varbūt vajag piemest klāt shopmenu3 un shopmenu4...tad būtu vesela kaudze ar aitemiem un būtu entās jaunas variācijas kā viņus kombinēt. Sen sen atpakaļ atceros, ka vienā war3 serverī bija tā, ka ja pareizi nopērk 2 aitemus shopmenu, tad kombinācijā viņi rada trešo, kuru atsevišķi nevar nopirkt, bet kurš ir uber kruts! Tā piemēram, es atceros, varēja nopirkt kaut kādus 2 šitus un kļūt pilnīgi neredzams. Es uzsveru, PILNĪGI. Humanu ar skrienošu ieroci pēdēja invisible līmenī var saskatīt diezgan labi, bet ar to sūdu vispār nevarēja redzēt. Prikoļna bija skriet ar mashine gun visiem aiz muguras un močīt. :)

Es biju domajis Lugdush, bet sanaca Glugdush! :)

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Middle-earth_Orcs

Ka jau mineju, tur tik vien, cik mainit spejas. Man liekas, tas viss izdarams caur war3 menu adminam. Nevajag neko kodet un dizhi mudities!

Un cilvekus tas noteikti piesaistis!

Un pilniba neredzami humani, manuprat, ir mazliet debili. Ka tadu var novakt, ko?!

undead + helm un necklace?

NEE! :D Elf + necklace/helm un mask!

Beefs

Kāds ir padomājis vispār par to, ka wormam tā jau daudz darbu?? Parastais darbs, blogu kodēšana un tagad arī lapas izkārtojums, cik noprotu arī kaut kādas domas par mu serveri vēl bija, un tagad vēl war3 pluginu taisīt. Nedomāju vis.

btw, ja nemaldos bija orks Thral (warcheaf)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...