Jump to content
GIGN Forum

Forums Izmirst


Pensionars
 Share

Recommended Posts

Nja skatos gign forums izmirst.

Vairs nav kur iedirst savu smirdīgo postu ! :pizdiblee:

Tagad pat problēmas šeit nevar atrisināt, kamēr sagaidi atbildi tikmēr jau pats esi atrisinājis LOL

Karoch, tēmu taisīju, lai varētu palauzīt savu cieto pauri un saprast, kāpēc forums izmirst? Tak jābūt kādam loģiskam iemeslam. :ermm:

Lai dzīvo spam SADAĻA :khehehe:

Link to comment
Share on other sites

:plzdie:

Vari neatbildēt uz manu postu :mIm:

Ceri vien ka neatbildēšu. :mIm:

Es jau paredzēju ka kāds to iepirdīs, to vienkārši nevarēja neiedirst, tas ir standarts. Tas ir tā "Bļe, kaut kāds tur čalis kuram ir tikai +1cm atļaujās dirst par tēmam, par kurām var dirst +10cm un uz aukšu " Tāda bija tava doma?

Tad piedod,atvaino man lūdzu :( Tiešām nezinu kas man bija uznācis

EDIT: Iedomājies ka es te esmu sen (Pašām būs vieglāk) ;) Tā kā nemīz...

ry. Reāli, te jau kādu nedēļu neesmu uzdūries uz kāda laba topika. :(

MEGA UBER EDIT: Šis topiks rullzzzzz....

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

:mIm:

Es jau paredzēju ka kāds to iepirdīs, to vienkārši nevarēja neiedirst, tas ir standarts. Tas ir tā "Bļe kaut kāds tur čalis kuram ir tikai +1cm atļaujās dirst par tēmam, par kurām var dirst +10cm un uz aukšu " Tāda bija tava doma?

Tad piedod,atvaino man lūdzu :( Tiešām nezinu kas man bija uznācis

EDIT: Es te sen jau esmu ;) Tā kā nemīz...

sēdies - 2!

Link to comment
Share on other sites

Nu es te 11 vai 10 dienas neko nebiju lasījis, tad nu ienācu un 3 lapās pāris topikus bija diezgan fun palasīt, kas jauns utt.

p.s gign's ir viena no tām vietnem ko apmekleju biezak nemaz nespelejot cs, te vienmer ir interesanti ko palasit.

Edited by ry.
Link to comment
Share on other sites

Tiesa kas tiesa,

bet no otras puses tu atrodi baigi krutu tēmu un gribi ielikt savu ķēpu tajā, bet redz tu pacelsi vecu topiku auKŠā (Ups) un bruks tev virsū kāds tu slikts zēns esi utt.

Un ne bez pamata.

Pelmeņi ir garšīgi ja uzcepj uz pannas, tādus brūnīgus mmmm , un krejumiņš pa virsu. Jopt sakārdināju sevi :D

EDIT: Cik zinu bija kaut kāds prikols, ka internet pārlūkā varēja uzlikt lai nerāda reklāmas. Aiz īsti neko darīt, pameklēšu cik zinu kaut kad par šito bija runāts.

EDUŠKA: Vēl vienīgais es ielūkojos totalizatora topikā...

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

Besī tikai tās reklāmas, uz kurām uzvelkot ar peli (netīšām) noskan kautkāda debīla skaņa, kā piemēram kautkāds jobans nāves test vai kārtis kur laikam sev nākotni var izzīlēt (yah rait).

p.s edu ceptus miesnieka pelmenus ar dillēm..m mm m mm mm

Link to comment
Share on other sites

Jā tas man arī kaitina. Kur tā ragana ierēcas. Tā vairs nav cilvēku piesaistīšana, bet gan kaitināšana lidz viņš dusmu lēkmē uzspiedīs uz tās sūda reklāmas. :blelohs:

Vistas, vai liellopu. Jautāju tāpēc ka garšo tikai vistas, piemēram cūkas,liellopa karbonādi es vienkārši nespēju sevi piespiest ieēst, cīpslas utt. Mīlu tikai vistas karbonādi vai arī kā citi sauc fileju.

Link to comment
Share on other sites

Oi, nu tu iegrābies tēmā. Mūžīgs ir pārāk plāš termins.

Kaut vai par piemēru var minēt, kad uz pasaules pajiet 1000000 gadi kosmosam tas ir spļāviens jūrā. (Murgaini, bet ceru ka saprati.)

Tā kā labāk šito tēmu liekam dziļi dziļi zem gultas.

EDIT: Labi jāiet saņemt ik nakts miega deva, tomēr rīt darba diena kā nekā.

Bet ceru ka mīļie admini/moderi šo topiku neaizklapēs, jo rīt ar jaunu sparu iedirsīšu šeit.

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

Hmm... teikšu ka man šis jautājums liekas visai interesants, bus par ko palauzt galvu, kad gulēšu :D

Domāju ka mēs šeit neapspriežam "forumu" tiešajā vārda nozīmē, bet gan kjipa "forumu" kā "interesantie macho, worm, cash'a kungu(nekas personigs, tie ir pirmie 3 kas ienaca prātā) un citu (taj skaitā mr. WL media) utt utt, stāstus, kas citiem random useriem nu piemeram man vai Mr. Pensionaram liekas tīri interesanti un smieklīgi."

a un vēl, forums tak tāds pastāvēs tik ilgi kamēr bus kāds kas uzdos stulbu jautājumu un kāds kas to jautājumu aizslēgs ciet, bet gign ir dinozaurs, ar putekļu kārtu uz galvas.

bet kā jau pensionārs pamanija šīs "labās" tēmas aizvien retāk sāk parādīties (ipaši spama sadaļā), vienīgi atliek šķirt ento lapu un kavēties pagātnes atmiņās.... +nenoliegsim ka tā ir taisnība, pat es sāku domāt kapēc šeit sāk parādīties aizvien vairāk un vairāk "šitaja demo ir čiti vai nav" tipa topiki.

Tas ka šīs tēmas sāk zust, ir tapēc ka nu cilvēki ar ģeniālo prātu tak paliek vecāki un iegādājas sievas, kuras neatļauj lietot datoru ilgāk par 30sec :D un + darbs, bērni.... Cilvēki mainās un tos nomaina jaunie buki... vobšem kautkāds bezsakars sanāca bet kurš kaucik saprata par ko es runāju :ermm: "mēs novecojam".

Edited by Apple Man!
Link to comment
Share on other sites

Uzskatu, ka gign forums nekaadaa zinjaa "nemirst", bet kljuust nedaudz pieaugushaaks. Ja skatamies uz lietotaajiem, kas forumaa posto ikdienaa ir daudzi kas to saakushi ar pilniigi debiiliem topikiem un postiem, bet redz gadi iet uz priekshu un liidz ar to juuzeru praata speejas nedaudz palielinaas.

Manis ieprieksh minetaijs noved tikai pie viena - pirms taisiit jaunu topiku lielaaka dalja lietotaaju padomaa, vai vinjus nenodirsiis kaa dazhu labu sheit. Gign foruma vesturee ir bijushi daudz slikti piemeeri (aka juuzeri) kas ar savu stulbumu no foruma ir aizgaajushi dabiigaa naave vai arii veel kaut kur pa laikam pasmird. Personiigi es labaak uzturos komjuunitijaa kur nav katru dienu pa 3 jauniem topikiem "Kapec man neiet cs", "Kas ir tas starp manu kaaju nagiem kad es eju guleet" un citi pilniigi nevajadziigi un debiili suudi!

Ja es pareizi noprotu tad worm kaut ko plaano par blogoshanas iespeejas izveidi @ gign tad varbuut tas atkal "atgrieziis" gign forumu...

Link to comment
Share on other sites

Admini dara savu darbu, dažbrīd varbūt pārlieku cītīgi, bet nu kopsummā ir ok. Nu un protams neiztikt bez gign nesaudzīgās publikas(ok ir topiki, kur nevar autoru nenosaukt pat stūlbu), visi domā ''vai tiešām man to prasīt gign forumā? vai mani par to neapsaukās?'', rezultāts redzams. Pats personīgi piekrītu, ka agrāk bija daudz ko vairāk palasīt.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...