Jump to content
GIGN Forum

Apple Man!

Mirstīgais
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Apple Man!

  1. ņauu ņauu ņauu
  2. Nu cmon aktīvāk , man vaig ~50 cilvēkus aptaujāt...
  3. jā viss forši.. ā vel aizmirsu pateikt, jā izvēlaties to variantu "cits" tad norādiet klāt ari atbildi pie tā cipara.
  4. Apple Man!

    Zpd Aptauja.

    Sveiki.... Aptauja par skijoringu, lai uzzinātu jusu viedokli par to Vnk atstājiet atbilstošos cipariņus. piem. 1) 2. 2) 1. 3) 4) 2. 5) 1. utt 1)Vecums: ?1. 20 ? 25; ?2. 25 ? 30; ?3. 30 ? 40; ?4. Cits__________________________________ 2)Dzimums: ?1. Sieviete; ?2. Vīrietis; 3)Nodarbošanās: _____________________________ 4)Izglītība: ?1. Pamata; ?2. Vidējā; ?3. Vidējā speciālā; ?4. Augstākā; 5)Vai Jūs interesējaties par motosportu un tā veidiem? ?1. Jā; ?2. Nē; 6)Vai apmeklējat motosporta pasākumus? ?1. Jā; ?2. Nē; ?3. Reti; 7)Vai piedalāties kādā no motosporta veidiem? ?1. Jā; ?2. Nē; 8)Vai esat dzirdējis par tādu motosporta veidu kā skijorings? ?1. Jā; ?2. Nē; 9)Kurā gadalaikā notiek šis sporta veids? ?1. Vasarā ?2. Pavasarī ?3. Ziemā ?4. Rudenī 10)Kurš motosporta veids Jums patīk vislabāk? ?1. motokross ?2. superkorss; ?3. freestyle ?4. trials ?5. Cits___________________________________ 11)Vai jūsuprāt skijorings ir populārs arī Latvijā? ?1. Jā; ?2. Nē; 12)Vai esat kādreiz bijis uz kādām skijoringa sacensībām? ?1. Jā; ?2. Nē; 13)Vai jūsuprāt skijoringam ir vērojama izaugsme? ?1. Jā; ?2. Nē; Paldies par atsaucību!
  5. Apple Man!

    Inperil.net

    man prekš porno sadaļas pietrūkst maķenīt
  6. Hmm... teikšu ka man šis jautājums liekas visai interesants, bus par ko palauzt galvu, kad gulēšu Domāju ka mēs šeit neapspriežam "forumu" tiešajā vārda nozīmē, bet gan kjipa "forumu" kā "interesantie macho, worm, cash'a kungu(nekas personigs, tie ir pirmie 3 kas ienaca prātā) un citu (taj skaitā mr. WL media) utt utt, stāstus, kas citiem random useriem nu piemeram man vai Mr. Pensionaram liekas tīri interesanti un smieklīgi." a un vēl, forums tak tāds pastāvēs tik ilgi kamēr bus kāds kas uzdos stulbu jautājumu un kāds kas to jautājumu aizslēgs ciet, bet gign ir dinozaurs, ar putekļu kārtu uz galvas. bet kā jau pensionārs pamanija šīs "labās" tēmas aizvien retāk sāk parādīties (ipaši spama sadaļā), vienīgi atliek šķirt ento lapu un kavēties pagātnes atmiņās.... +nenoliegsim ka tā ir taisnība, pat es sāku domāt kapēc šeit sāk parādīties aizvien vairāk un vairāk "šitaja demo ir čiti vai nav" tipa topiki. Tas ka šīs tēmas sāk zust, ir tapēc ka nu cilvēki ar ģeniālo prātu tak paliek vecāki un iegādājas sievas, kuras neatļauj lietot datoru ilgāk par 30sec un + darbs, bērni.... Cilvēki mainās un tos nomaina jaunie buki... vobšem kautkāds bezsakars sanāca bet kurš kaucik saprata par ko es runāju "mēs novecojam".
  7. Nekas nav mūžīgs, kapēc gan lai šitas forums būtu iznēmums.?
  8. Apple Man!

    Austiņāaas

    reku manējās pa 25ls dabuju no m79.lv skaņa ir vnk uber, basi vispār liek smadzenei vibrēt un cs'ā pa pus mapi dzirdu visu. Un mic ari diezgan labs. Salīdzinot ar iepriekšējām austiņām, kadas man bijušas, šīs ir ļoti ērtas arī.
×
×
  • Create New...