Jump to content
GIGN Forum

Tātad Gribu ņemt Datoru Lietotu!


yourlord
 Share

Recommended Posts

Tātad gribu ņemt datoru, priekš cs un tur fifai, tf2, call of duty, l4d, nu šitās spēles gribu spelēt, vai šitas dators pavilks viņas normāli? dators domāts tikai tā, lai spelētu cs pārsvarā un tur vel kautkādas šitās defās spēles!

2.66 Celeron

1250 RAM mb

80HDD

NVDIA GeForce 5500FX (256mb un 128bit)

skaņas karte Sound Blaster live [b400]

DVD - RW ( + - )

Tīkla karte iebūvētā.

vai:

RAM:1gb C:140gb v-karte-7gforce

Link to comment
Share on other sites

Nu es TF2 agrāk spēlēju uz 2.4ghrz, 512ram un 128mb/64bit videokarti... FPS bija ~30... Nu uz šitā jau būtu vairāk... Bet nu nekāda dižā HL2 engine spēļu spēlēšana nebūs....

Link to comment
Share on other sites

protams ir вrprвta auglis, bet nu tоri uzskatei

Nu kamфn, мimene, kura braukв ar Hammeru un vзl tur sazin kaut kвdu sporta korveti, dzоvo pieklвjоgв mвjв, uzdвvina dзlam sagrabзjuрu dюipu no autokapsзtas, nopыstu ar kaut kвdiem smirdоgiem flakoniтiem. Nav jвbrоnвs, jo tev patiesоbв uzdвvina NEKO, jo es ar tвdu sыdu arо nebrauktu, man vзl jвgulda nauda kaut kвdai auto pвrkrвsoрanai pilnоgi nelietderоgi.

Ja tas bija tikai joks un viтam beigвs uzdвvinвja kaut ko sakarоgu, tad visu cieтu par prikolu, bet ja tas bija nopietni, tad tie senиi laikam nesaprot, kas ir pubertвte un kв pusaudzis tвdu иerni uztvers.

Tas tв visiem tiem komentзtвjiem iekр youtube, kuri tur пeиi par nelоdzsvarotоbu.

Vispвr es gaidоju, ka viтр logus arо izbombоs.

Link to comment
Share on other sites

Nu ir jau otrs skatu punkts, vai tu gribētu savu bērnu likt vecā lamatā, kurā viņš avārijas gadijumā ir potenciāls līķis vai tomēr labāk ir nopirkt jaunu bembi, mb, lai viņam sliktākajā gadijumā ir pāris nobrāzumi!?

uuun vispār topiks ne par to, bet celeronu neņemt, tas ir kraps, man tāds savulaik bija, griežas viņš pakaļā slikti, csā lags līdz priekšā parādās 4 cilvēki, sviests :]

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...