macho Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 http://www.freewebs.com/toksiks mani tik patīkami pārsteidza teksti Counterstrike ir interesanta spele. Taja izspele kauju starp teroristiem un anti- teroristiem, pienemot, ka patiesiba teroristiem nav nodoma izpildit savu misiju, bet gan ievilinat dazadas vietas un nogalinat anti-teroristus. un Istie teroristi velas uzlaist kaut ko gaisa vai sagrabt kilniekus, lai baiditu cilvekus, bet Counterstrike teroristi trene uzmanibu, attapibu, reakciju. ka ieliku šo te arī mircā kā topiku. Vienreizēji Kaut vairāk šādu lapu būtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 (edited) es jau shodien no riita palasiiju diskusiju - "kaadas lapas tu apmeklee bez gign" un iereecu par puisiiti apskatiet vinja fochenes Edited August 7, 2005 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 7, 2005 Author Report Share Posted August 7, 2005 vзl viens hоts - http://www.freewebs.com/counterfull/ man patоk ka tur apakрв all rights reserved - nez uz ko viтр rezervз sev tiesоbas... uz gфgli moр? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 OMFG vnk lmao dzeks aprakstiijis visu tik siiki - piespiezhiet B un noperciet ieroci,bla,bla =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 tutorial for cs beginer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Toksiks kruts pacāns. Saitam forša mūzika arī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 7, 2005 Author Report Share Posted August 7, 2005 pāris citi jautri saiti http://www.freewebs.com/siikais/index.htm (forshaizzzzzzzzzzz saitzzzzzzzzz :D :P :) :D :DP ?D:DPD:PD:DFPD:SPFSPDGLPSRLHJrnpsorinhspdkjrae jr5th&)YT$#(*&_$*^)#%U@_(#*%Y_$(IHGF{LKBN{SDROI) pardon aizrāvos.. http://www.freewebs.com/bad666/ manuprāt labākais no šī saita: These are the days that I dont wont These are the weeks that I dont need These are the months that I dont like These years make me week šie gadi padara mani nedēļa. Izcili. tur vispār citātu pārpilnība. Varētu kvotēt un kvotēt http://www.freewebs.com/bad666_2/ - otrā daļa, patīkami pārsteidz ar dizainu. ai, pagaidām pietiks. Tie dzejoļi man ilgam laikam. there is only you don't make me blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 pwnz00r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 nee nu jaa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 (edited) Tв kв es negribu naktо skaпi smieties, nвcвs smieties caur degunu, bet bija labs. Nвvоtes dzejolорi ir tik burvоgiтiiiiii1111,....,m,. хoх, advancзtie malaciishi http://www.freewebs.com/pioneer666/ http://www.home.lv/white_shadow/ http://www.freewebs.com/shooza/ хooххВХХO, kaa es sho cilveku priekshaa zaimotos, kaadas individualitaates!11 Gribзju palasоt panciтa dzejolорus, bet pa virsu lidinвjвs kaut kвdi рmeka pleнi tвpзc nekas lвdzоgs nesanвca Es arii laikam ar dzeju sakshu nodarboties. Ieveerteejiet Laiks ir nauda. Nauda nav laiks. Tava naba Un tavs vaigs Nav man sveshs Viss ir svaigs Es esmu tukshs Kad tu esi pilna Mana dzive Ir tuksha Sapes visur Tukshums manii Pilnums citos Vai vai :'( Ej dirst Un tagad anglu meelee No time to hidden Seek you my love out I have everything but nothing gotten You love me not So I wantz to die And let you one live Not me not you Not across the road But down the highway (or jugular) Pain pain, death death Suffering Suffering no no Edited August 7, 2005 by TradeMAAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 (edited) nez, man liekas, ka visi tie panki, metaalisti, goti un visi paareejie iedomaajas no seviim baigos ahuunos cilveekus, redz vinji ir kruti, vinji atbaidoshi gjeerbjaas, tusee ar taadiem pashiem un teelo, ka vinjus interesee visas taas lietas, par ko vinji runaa un raksta. Man vinji liekas iedomiigi. P.S. UZMANIIBU BEZ MANAS ATLJAUJAS NEKO NEPAARKOPEET!!! upsii...(skatiit attachoto failu , laikam tagad vinjas ljaunie draugi naaks mani ar savaam kjeedeem sist ) P.P.S. shitas pwnz P.P.P.S. tad, kad ieejat spele, spiediet find servers? un atversies logs un apaksa ir add servers spiediet add servers un atversies logs, kur ir ailite un tur ir jaraksta cs.kopideja.lv serveris iespaarda. Saks skriet? kvadratini uz prieksu no comments.. Edited August 7, 2005 by flashback Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 ROFLOL p.s. neslikti, TM, iipashi anglju valodaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 nez, man liekas, ka visi tie panki, metaalisti, goti un visi paareejie iedomaajas no seviim baigos ahuunos cilveekus, redz vinji ir kruti, vinji atbaidoshi gjeerbjaas, tusee ar taadiem pashiem un teelo, ka vinjus interesee visas taas lietas, par ko vinji runaa un raksta. Man vinji liekas iedomiigi. Ko tu bāz iekšā pankus, metālistus un gotus pie visādiem pokelohiem? Iedomīgi ir tikai rapisti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 7, 2005 Author Report Share Posted August 7, 2005 kaa es vareeju piemirst http://www.freewebs.com/bad666_three/ Linkin park [They saved my life] iesaku pieveerst arii pirmajam uzrakstam tajaa lapaa - Type your title here. Intrigjeejoshi. btw flashback - ir starpiiba starp metaalistu/panku kursh taads arii ir un starp 15gadiigu wannabe, kuri taisa maajaslapas liekot tur loliskas bildes. Taa ka negjeneralizee p.s. btw man latviskais variants patika labaak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Nu labi, es neintereseejos par tiem visiem vinju stiliem, man vinji visi vienaadi, un par to cik vinjiem gadu etc. Vnk man rodas taads iespaids no visa shii shita, ka vinjiem nemaz reaali neinteresee tas, par ko vinji fano, vinji taa dara tikai taapeec lai buutu taadi kaa citi. kr4 nemaaku izteikt domu, bet taa pamatdoma ir taada, ka daudzi no vinjiem reaali nav taadi, par kaadiem izliekas (man taa vismaz liekas). Kavacky, NE TIKAI rapisti ir iedomiigi, un tu ar savu attieksmi man jau saac krist uz nerviem. Peec taviem postiem var spriest, ka taisniiba ir tikai tev, tu mums esi tas gudrais, dziives pieredzeejushais, kursh redz varees spriest, kas ir iedomiigs un kas nav. Un btw, es tiem visiem metaalistiem utt. nepieveershu tik lielu uzmaniibu, lai atshkjirtu "pokelohus" no metaalistiem/gotiem/pankiem/visiem paareejiem vinjiem liidziigajiem. Ai man piedirst shito visu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 7, 2005 Author Report Share Posted August 7, 2005 āksts, tev nešķiet ka ir starpība starp 30gadīgu metaļugu, kurš vislaik dzer un kuram uzdirst uz visu un starp 15 gadīgu nulli, kas nezin ko grib. baigi tur uzmanību vajag pievērst lai to atšķirtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 jaa un tjipa visiem tiem metaalistiem ir 30gadi ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 7, 2005 Author Report Share Posted August 7, 2005 a tev visiem 30 gadus vajag, lai tu pamanītu atšķirību un saprastu, ka cilvēki mēdz būt dažādi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 daudzi no vinjiem reaali nav taadi, par kaadiem izliekas (man taa vismaz liekas). vispaar ar shito tekstu es biju domaajis tos "15 gadīgos nulles, kas nezin ko grib" Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 7, 2005 Author Report Share Posted August 7, 2005 nu tad tu nepareizi dari iebāzdams metālistu/panku/gotu klasē 15 gadīgas nulles kas nezin ko grib, jo viņi tur neiederas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 labi, piedod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Linkin park [They saved my life] no comments. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 man pat negribas taas lapas veert valjaa, zinot, ka tur nekas nebuus Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 jesus christ. es vienkarshi nevaru. kaa es dievinu siis automatiski veidojamaas majaslapas, kur vienigais kas ir jaizdara- jaieraksta savs teksts+bildes jaieliek. skatos tie puishi (zeeni) ar to perfekti tikusi galaa. mega-lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 OMG, visas shitaas freewebu pashtaisiitaas web lapas ir vienkaarshi uuber-super-duper-hiper-izcilas. kur cilveekiem var buut taaads talants?!!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now