HyperBoy Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 ar pandu briizhiem atinstaleejot rodas visaadi briinumi, jo kaukaa neiztiiras regjistrs, tas peec tam ir manuaali jaadara, atceros, kaa vienam dabuuju VISU manuaali tiiriit, jo pie uninstall tas kompis njeema un restarteejaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 ar pandu briizhiem atinstaleejot rodas visaadi briinumi, jo kaukaa neiztiiras regjistrs, tas peec tam ir manuaali jaadara, atceros, kaa vienam dabuuju VISU manuaali tiiriit, jo pie uninstall tas kompis njeema un restarteejaas it kaa vinju vajag pilniibaa atsleegt pirms uninstall, tad nekas taads nenotik... nu vismaz man taa veel nav bijis... paldies par info Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurisss Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 es esmu uzticiigs Kaspersky!! laba lieta!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 esmu izmantojis gan Norton, gan Kasperky. Manupraat Kasperkys tomeer labaaks, vairaak atsiit visaadus viirushitus, nu kr4 labaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 esmu izmantojis gan norton, gan mcaffee, gan panda, gan kaspersky. visvairaak no visiem man besii kaspersky. taapeec ka pirms kaadiem 3 gadiem vinsh neljaava normaali palaist visas q3 engina speeles- tikko kaa meegjinaaju palaist, piemeeram, SW Jedi Knight 2 vai MOHAA, vinsh saaka lielaa ~500 MB .pak arhiiva realtime scanu un vajadzeeja vismaz 1/2h gaidiit jo aatraak taa spele neielaadeejaas. labaakais liidzeklis tur bija taa suuda uninstalls (neatradu kur to scanu var diseibleet). vieniigais, ko no kasperska var lietot (imho), ir tie mazie wormu remūval tūļi, ko var nokačāt no neta. savukaart ar nortonu man nekad nav bijushas probleemas. vienmeer, kad man vinsh ir bijis tureets up-to-date, nekaadi viirusi nav kompi fakojushi. galvenais tikai tureet liidzi arii spybot un spyware blaster. un cirst zivi. un apdeitot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 man vispaar nav ne antiviirus, ne spyboti vai veel sazin kas. (jaa, arii fairvalis) un, kaa redzat, kompis veel dziivo. ok, ir shaadi-taadi joki ar viirusiem, bet tas man netraucee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 ka var nelietot nevienu aizsarg programmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^DrakE^ Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 a nafig vinjus vajag.. ja man kompis saak laagaa nestradat parlieku sisteemu un viss atkal kartibaa. a kamer tu sagaidiisi ka tas antivirus tev visu izskanees tikmeer es paarlieku sisteemu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 ^dreika^ member title visu pasaka par peedeejo poustu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 edd, man nekas tamlidziigs nav sanaacis ar Kaspersky. BTW statistika raada, ka 2004. gadaa visbiezakie updeiti bijusi kaspersky, visatrakaa reakcija uz ieverojamakajiem virusiem- kaspersky. Kas diezgan daudz nozimee. Ja gribi, varu atrast kur taa statistika bija publiceeta, man bija buklets. Panda vispaar reali iesuukaa. 5 apeiti gadaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKA Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 vislabākais variants tomēr paliek: head + firewall Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 nu man veel ir papildus firewall un 2 antispyware progas Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Personīgi priekš manīm Kaspersky Anti-Virus Personal v5.0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLizaRd Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Ad-Aware SE Professional. Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted August 10, 2005 Author Report Share Posted August 10, 2005 karo4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now