ry. Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Čau, izdomāju, ka vajadzētu atpūsties uz kādām 8 dienām aizšaut, bet kur nezinu. Ideja bija uz krētas salu grieķija, bulgārija vai tunisija. Kādi ieteikumi? Galvenais lai karsts, ir jūra blakus + smukas meitenes un ideāls atpūtas kūrorts. Ir varbūt ieteikumi kādu tūroperatoru izvēlēties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Esmu bijis gan Krētā, gan Tunisijā - ja jāizvēlas starp šīm divām, tad ieteiktu Tunisiju. Krēta izmaksāja ievērojami dārgāk, jo ēšana tur nav no lētajām. Varbūt man vienkārši nepaveicās, bet nu Krētas pludmale man nepatika - ļoti klinšaina, akmeņaina, smilts kā tādas tur tuvumā nebija, tās vietā bija tādi ļoti sīki akmentiņi. Tunisijā biju apmeties Monastirā, pludmale priekš manis vienkārši ideāla - smalkas smiltis, dzidrs zilganzaļš ūdens, ļoti lēzens krasts, mierīgi var tālu aizpeldēt, nebija arī tā, ka pludmale būtu pārbāzta ar cilvēkiem. Pat nezinu kā lai pasaka, bet Tunisijā apkalpojošā personāla attieksme pret tūristiem bija tāda daudz sirsnīgāka, laipnāka. Nevar arī nepieminēt tirgošanos, jo kaulēties = so fun. Salīdzinoši lēti ādas izstrādājumi (somas, siksnas, maki). Arī gidi bija forši un diezgan augstā līmenī. Tūroperatoru gan neatceros. Kaut kādas bildes. Beach Beach 2 Oficiants, kurš nēsā alus kausu uz galvas Trips pa tuksnesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 griezies pie MaX'a http://www.maxtours.lv/lv/celojumi/pedeja-briza-piedavajumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted August 31, 2009 Author Report Share Posted August 31, 2009 Paldies Detectiv, doma vēl iespējams, ka uz kanārij salām. Kādas atsauksmes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 kanāriju salas ir daudz dārgākas kā krēta vai tunisija. Es pats pēc mēneša braukšu uz krētu un biju jau pagāšgad, ļoti patika. Turcija ir salīdzinoši lēta, daudz izklaides iespēju un ir ļoti ssilts, bet ir daži mīnusi. Galvenais ir vieta kur dzīvo un kompānija ar kadu aizbrauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted August 31, 2009 Author Report Share Posted August 31, 2009 Izlēmām, ka uz kanārij salām oktobrī. Tagad gribu izvēlēties starp tunisiju un krētu. Tā cena nebūtu svarīga galvenais kur labi atpūsties smukas meitenes un forši cilvēki rinķī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 wanna blond/big boobs russian bitches? Go to egypt p.s. Ēģipte sūkā Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted August 31, 2009 Author Report Share Posted August 31, 2009 Tulīt šauju uz novatours biroju, redzēs ko šie man labu piedāvās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Neieteiktu braukt uz ēģipti. No fun, no alcohol, no sexy bitches Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Man piemēram ēģiptē ļoti patika, es domāju visi šie varianti ir cool, pats vien izlem, kas lētāk sanāk.. =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 nav alkohola? ja nav 18, tad loģiski arī nebūs tas pats attiecas uz sievietēm, nav nauda nav sievietes Un vispār ja meklē sievietes, tad jāmauc uz Filipinām, tur par 100$ var tādu hatu noīrēt un sievietes par 100$ vari dabūt uz nedēļu kā minimums, ka viņa no tevis neaties ne uz brīdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 (edited) ja nav 18, tad loģiski arī nebūs tas pats attiecas uz sievietēm, nav nauda nav sievietes Un vispār ja meklē sievietes, tad jāmauc uz Filipinām, tur par 100$ var tādu hatu noīrēt un sievietes par 100$ vari dabūt uz nedēļu kā minimums, ka viņa no tevis neaties ne uz brīdi Tu dzīvo LV? Nu ja par 100 $ var dabūt uz nedēļu, ka viņa no tevis neatiet, tad jāmauc uz dzīvi tur un sievas jāsapērk Edited August 31, 2009 by spalva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 (edited) jā, nu 9 mēnešus gadā vismaz uzturos šeit kapēc tāds jautājums vispār? Edited August 31, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted August 31, 2009 Author Report Share Posted August 31, 2009 Aizšāvu uz to biroju sarunāju, ka 3dien būšu. Tur uz vietas forši visu apstāsta, ņemšu kur tuvāk ballītēm un foršāka pludmale. Kad izlemšu paziņošu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Tu esi pārliecināts, ka te kādu interesē uz kurieni tu brauksi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Es tev uzreiz iesaku uz Ibizu aizshaut.! Es biju pirms pusgada tur ar draugiem! Normali noraaavaam jumtu. Pa nakti tusejies! un pa dienu guli pohu pie baseina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Pa nakti tusejies! un pa dienu guli pohu pie baseina! negribi pastāstīt kā tu sapelniji naudu ibizas apartamentiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted August 31, 2009 Author Report Share Posted August 31, 2009 Aizej nomirsti stūrī. Novatūrā ibizu neatradu, paldies par iteikumu, pačekošu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Uz Filipīnām pēc sievietēm labāk nebraukt, tur ar ladyboy pilns Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 haha, tad kad tev nav ko teikt, tad tu sūti nomirt ja? cik tev gadu? 12? Link to comment Share on other sites More sharing options...
never thought Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Dumš esi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 stradajot yo! Un biski online game money selling x.x Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 It kaa vel ir vasara iesaku uz Karhlrusiji Vieta ideala,apkart vispar pefekti! Europas parks turpar blakus! perfektinieks,cena arii pa leeto zem 200eiriki par 7dienaam garanteets!Okej vari laist ko piedaavaaa OPEN BANKA par 160ls uz TURCIJU!bet Vacijaa bus reali! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 (edited) Apartamenti ? Edited August 31, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 (edited) Es maksaju kadus 40Euro dali ar 2 , jo mes 2 pa nakti dzivojot ar draugu kopa! Es nekadu rezervaaciju netaisu nekad LV , es visu caur TUI vacu firmu rezerveju, tur ljoti labas cenas ir. Edited August 31, 2009 by Hivemind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now