Symbiote Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 ja mistikaa veidaa man uz galvas uzkritiis maiss ar naudu es ar varetu braukt un ar savu mashiinu kur domajams ka mczip jau ir rezerveejis vietu. Bet par to vai es vareshu vel nezinu jo man 22. paliek 20 :| dzimshanas dienas ir visbesigakais kas vien var notikt visi grib lai tu kautko riiko un dari. es parasti ljoti viltiigi notinos uz laukiem tapec tagad esmu taka nedaudz strupceljaa jo ja palieku riigaa uz 20 kartigi jaakozh. ja paliek riigaa jabrauc uz gign tusu un riktiigi jaakozh. bet lai riktiigi kostu vajag naudu :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 8, 2005 Author Report Share Posted August 8, 2005 skaidrs. atkal nekur netiec. pathetic. p.s. krish - LOOOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 neenu es nesaku ka netieku. vispar iedomajos ka varetu braukt tad drizak tur neka svineet dzimeni :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 (edited) neplingadigie ar drikst braukt? Edited August 8, 2005 by Latinshj Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 vot man chista liekas ka nee, tad shitas pasaakums izveerstos izcili maz apmekleets.. btw galda penisisti owno Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 8, 2005 Author Report Share Posted August 8, 2005 neplingadigie ar drikst braukt? es domāju ka, ja nepilngadīgos laiž vecāki un viņi nav narkomāni (ar narkomāniem es domāju tos kas sēž uz adatas nevis pīpē zāli un saukā sevi par narkomāniem) tad viss ok. Pārāk sīkus nelaidīs domājams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 9, 2005 Author Report Share Posted August 9, 2005 tevi, idiot, es esmu diezgan pārliecināts, ka tur neredzēšu, jo taviem vecākiem vajadzētu apzināties, ka palaist tevi uz plakanciemu būtu tas pats, kas iesēdināt lidmašīnā, kas lido kaut kur nahaļavu un tad meklēt pa visu pasauli. Ja es tiešām kļūdos un taviem vecākiem ir pofig kas ar tevi notiek, tad vismaz pastāv iespēja, ka tu neatradīsi autobusu ar kuru braukt, kur nu vēl izkāpt pareizajā vietā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 narkomans vispar neesu iedzert gan varu bet laikam bus problemas ar senchu pieksrihsanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 9, 2005 Author Report Share Posted August 9, 2005 nu re, ko es teicu uubermazgadīgie paši atlasīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 aaa jaabeeg no maajaam hmm aa nee, esmu liels mani laidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 erti ne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Mani nelaidiis Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 steidzami jaaiet kaadu halturku panjemt or smthn like that, vajag naudu nezheeliigi gribaas uz turieni aizbraukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 mmm laikam jau buushu... vieniigi shobriid izskataas ka ar autobusu jo mashiinai kaarba nojukuse un tas noziimee tikai vienu ... pii pii tikai tagad veel nevaru izshkjirties - braukt jau 19 ... vai arii 20!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 tevi, idiot, es esmu diezgan pārliecināts, ka tur neredzēšu, jo taviem vecākiem vajadzētu apzināties, ka palaist tevi uz plakanciemu būtu tas pats, kas iesēdināt lidmašīnā, kas lido kaut kur nahaļavu un tad meklēt pa visu pasauli. Ja es tiešām kļūdos un taviem vecākiem ir pofig kas ar tevi notiek, tad vismaz pastāv iespēja, ka tu neatradīsi autobusu ar kuru braukt, kur nu vēl izkāpt pareizajā vietā. haha pwnt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 un megafutbolists Respekts nepieteiksies?!?!??!?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 laika apstākļu tendences augusta 2.dekādei (11.-20.08.) ...(daudz shita)... Pašlaik LVĢMA pieejamā informācija apliecina, ka dekādes beigās laika apstākļiem varētu būt tendence uzlaboties - nokrišņu būs maz, biežāk uzspīdēs saule. informacija priecee es jau domaju ka bus janjem liidzi lietusmetelis un gumijas zaabaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 11, 2005 Author Report Share Posted August 11, 2005 domāju gan, cik var līt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 var līt ilgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 es pasutishu labu laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 11, 2005 Author Report Share Posted August 11, 2005 var līt ilgi idiots Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Vis nokārtots - es pazvanīju - tam kam vaig - un sarunāju, ka nelīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 pasuutiiji no lemberga pretlietus kjimikaalijas ko shaut gaisaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 driizaak jau par 50 000 $ izsauca maakonju stumdiitaaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 rofl es par to galiigi aizmirsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts