Jump to content
GIGN Forum

Tele 2


cash^
 Share

Recommended Posts

Daudz esmu zākājies par Tele 2 (sāpīga pieredze pirms gadiem pieciem), taču, papētot visu trīs operatoru cenas, Tele 2 patīkami pārsteidza. Tā kā ir dižķibele un LMT noplēš diezgan smuku ciparu, ir doma migrēt uz Tele 2. Neiegrābšos atkal, m? Konkrēti interesē zona, sarunu kvalitāte un attieksme pret tevi kā klientu.

Atbildes gaidu tikai un vienīgi no Tele 2 jūzeriem, nevis 'man mammas kolēģes draudzenes dēls teica, ka esot baigais sūds'. Nu jūs jau sapratāt..

Kā nekā, 1.1kk klienti, yo :gigi:

Link to comment
Share on other sites

Ar zonu viss ir kārtība, vēl pagaidām nēesmu bijis tādā čuhņā, ka mani nevarētu sazvanīt. Lietoju tarifa plānu - brīvais 10. Mēnesī maksāju 11.62, un laikam ~300min uz visiem tīkliem vari runāt tajos Ls. Nepatīk ka šie nepiedāvā bezmaksas sms uz tīkliem, bet tā jau viss ok.

Link to comment
Share on other sites

Zona itkв visur ir, vienоgi vienreiz tвds пoti nepatоkams pвrsteigums bija kad mazliet nokвvзju ar rзнina samaksu (kautkвdu 1/3 daпu nolзmu samaksвt mazliet vзlвk) un tie sukas paтзma piegrieza izejoрos zvanus kamзє nesamaksвju visu rзнinu un klients jau esmu no paрa sвkuma, pizмec attieksme.

Link to comment
Share on other sites

Tagad daudz maz lielākā daļa pāriet uz tele 2. Viņiem ir nedaudz sliktāka zona, bet nu reti kad jūtams.

Tadēļ lmt izlaida tās reklāmas par to lauķi utt. normāli tur noliek zelta zivtiņu kas ir tele2.

Ā un tev zvanīs un prasīs no lmt kādēļ pārgāji un lūgsies lai nāc atpakaļ :D nopietni, viņi piedāvās citus tarifu lai Tev būtu lētāk utt. Tāpat tele 2 ir lētāks un izdevīgāks visās ziņās.

Link to comment
Share on other sites

Nē, vislētākais ir Bite, man ir gan Tele2, gan Bite, aizejot uz Biti attieksme 9/10, bet Tele2 tas ir pizģec, skaitos biznesa klients jau ~2,5 gadus, tagad kā reiz ir pienācis laiks, ka gribu paņemt jaunu telefonu, bet es jau apmēram pusotru nedēļu čakarējos ar viņiem, attieksme vienkārši rullē, ja es gribu kādu konkrētu telefonu no šī klāsta, tad man pašam jāstaigā pa tele2 dīleru veikaliem un jāskatās, kur tāds ir. Sveiki un tas ir bizness, parastā sportland veikalā pat viņiem ir datu bāze, kur var apskatīties kurā konkrētajā veikalā ir tieši tie sporta apavi, kurus vēlos. Es tev vel varētu sarkastīt kapēc man tas tele2 besī, bet tāpat neviens nelasīs.

Es tavā vietā skatītos uz biti, vienīgais mīnuss, ka citiem sanāks padārgi tev zvanīt, bet pārejot ar numuru tāpat neviens neiebrauks :D

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Es paegaju no LMT uz Tele2 jo moshka var teikt ka Tele2 ir sudiga atieksme pret klientiem, bet LMT ta atieksme ir VISPAR dirsa vinji var tikai dirst ka vinjiem ir laba attieksme. Piemeram - LMT kaut kada huinja, ja gribi arzemes runat a TELE2 viss automata.

Ja runajam par zonu, tad esmu bijis laukos kur zona nebija paris KM no cesim bet pohuj kad es atpushos man ta pat zonu negribas!

Cenas tochna ir labakas ka LMT un uzreizu vari panjemt kadu mazcenas mobilo telefonu. Tas gan varbut nav labakais, ko darit, jo tas tevi saista un tu nevari bvrivi pariet atkal uz citu operatoru, bET vispar PARIET VAJAG, jo tikai ta mes varam likt vinjiem stromit par kvalitati/cenu un visu parejo.

Pirms vareja pariet - atceraties, kadi bija tarifi? ;)

Par rekinu nemaksasanu. Rekins atnak kaut kur 5taja datuma. Apmeram 20mitaja atsuta SMS, ka nav samaksats un ~27 atsledz izejoshos zvanus! :P

Man tagad ir brivais 10, bet reali jau sanak uz 14Ls, bet pirms tam LMT bijs vismaz 15Ls un bez nekadam bonus ficham vai bezmaksas sarunam.

Tagad gan ari LMT ir tadi tarifu plani bet FUUUCK LMT vinjiem ir SLIKTAKA attieksme pret klientu EVEER!

Ta luk! ;)

un ja gribi letu internetu, tad vari izveleties kaut kadu interneta papildius planu, kas gan maksa piki, bet reali letaks paliek internets!

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Atļaušos izteikties, kā LMT jūzeris, kurš arī ir šādu domu apsvēris, un kuram visi apkārtējie ir pārgajuši uz TELE2. Tarifu ziņā - noteikti ir vērts pāriet, ja tev ir iespēja palīst zem kādas firmas kā biznes klientam...Tarifi patiešām ir graujoši zemi.

Par kvalitāti - noslodze TELE2 tīklam ir krietni lielāka kā LMT. Vismaz 1-2reiz dienā zvanot uz kādu TELE2 numuru ar šo numuru nesavieno - atskan paziņojums, ka telefons ir izslēgts vai atrodas ārpus uztveršanas zonas, pārzvanot pēc 5 minutēm - viss normāli. ĀRKARTĪGI kaitinošs sīkums, un principā arī galvenais iemesls, kāpēc vēljoprojām sēzu uz LMT - ar TELE2 tomēr nevienā brīdī nav 100% pārliecība, ka tevi var sazvanīt.

Link to comment
Share on other sites

:D nopietni, viņi piedāvās citus tarifu lai Tev būtu lētāk utt.

Tele 2 rīkojās tieši tāpat.

0xDEAD BEEF, par to attieksmi.. Nezinu, man problēmas nav bijušas. Lai gan sāpīgākos jautājumus risinu ar paziņu, kura strādā LMT.

Surrounder, lai gan neesmu nekāds megabiznesmenis, nesazvanībama liek arī man aizdomāties par pāriešanu. (Tāpat kā VIP līgums, kurš atļauj pirkt trubas pa lēto. Lai gan pēdējais saraksts ir salīdzinoši sūdains.)

Paldies visiem, kaut kāda skaidrība radās :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Tele2 ir forshi :) Bet nu cik zinu pagajusho gad pa Beach partiij nevienu nevareja sazvaniit :) Shogad tas viss tika fixeets :) Ir progress! Cenas labas un pa jaun ogadu arii sgogad vareja sazvaniit :) taa kaa vinjie mviss iet uz augshu :) Bet cik zinu Bite tagad baigi spaarda,bet dziljaak neko nepateikshu!

Link to comment
Share on other sites

es, sķiet, pagājušo gad pārgāju uz LMT, jo man bija lauku mājās problēmas ar zonu, un nenožēloju to. Kā jau te teica, ir problēmas ar zonu/savienojumu, kā arī ziemassvētkos un jaunajā gadā nesanāks aizsūtīt laikā īsziņas, par sazvanīšanu varēju tāda tipa brīžos vispār varēju aizmirst (runāju pagātnes formā, jo nezinu, kā ir šobrīd - moška kautko ir uzlabojuši).

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...