cash^ Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Minam mīklas! Atminējumi zem katras mīklas ar baltu fontu. Nevaram atminēt - iezīmējam un apskatamies. Abām rokām satveru, starp kājām iebāžu. Divritenis. Cik abiem mums ir labi gan, uz muguras kad guli man. Ezis (yo) ar ābolu. Spalvas kopā saliekas, tumšas lietas aizsākas. Acis. Apkārt mīksti mati stīgo, vidū desa iespaidīga. Kukurūza. No mugurpuses pienācu, iebāzu un aizgāju. Čības. Galva, stiprā, sarkanā, bāžas katrā caurumā. Dzenis. Apkārt tumsa, palags balts, divas stundas prieks mums salds. Kino. Tikai paspaidi mazliet, ātri viens šis paliks ciets. Sniegs. Pēcpusi man laizi čakli, vēlāk nogludini stakli. Pastmarka. Guļus nevajag nevienam, noder pielikta pie sienas. Trepes. Garais kāts un galva naigi šurpu turpu slīd aiz vaiga. Zobu suka. Jākautrējas vairāk nava, ģērbies nost - esmu tava! Gulta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 diezgan iespaidīgas mīklas Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 VNK YO !!! miiklas BĒRNIEM!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 (edited) Yo, cash. EDIT* [12:29:18] #wL.Media says: ev bet ko man darīt, ja mani klasesbiedri, pēc sporta laikā iet dušā (nu visi ejam) un visu laiku uzbāžās ar pimpīšiem, tas tak nav normāli Edited August 24, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 (edited) Man liekas šitās ir sestdienas žurnālā..Nez dažas tādas pastulbas. Edited August 24, 2009 by lil_nigga* Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 24, 2009 Author Report Share Posted August 24, 2009 No turienes arī viņas ir norakstītas. Yo ezim un yo wl draugiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 ouvneidž. es domāju, ka mīklām obligāti ir jābūt divām rindiņām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 No krasla nokritu Miklas aspratigas Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 (edited) Žēl, ka var redzēt tās atbildes, bet nu mīklas ir spēcīgas. Reāli viņas arī ir domātas maziem bērniem. Pieaugušajiem viņas ir diezgan grūti atminēt, jo iedomājas kaut ko pilnīgi citu. Edited August 24, 2009 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Nevienu nespēju atminēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Galva, stiprā, sarkanā, bāžas katrā caurumā. Tikai paspaidi mazliet, ātri viens šis paliks ciets. Garais kāts un galva naigi šurpu turpu slīd aiz vaiga. Par šiem man nāk rēka, lol!!! XD2 Jebkurā gadijumā nedomāju nevienu pareizu atbildi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Tiešām tikai un vienīgi bērniem, jo es nevienu neatminēju, protams uzreiz prātā kaut kas cits nevis, piemēram, kino. lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now