Jump to content
GIGN Forum

Ka Jasaprot

Recommended Posts

Ka jasaprot ka janorada ka serveris bus cs!Kur man isiti tas janorada!Kas jaizmaina?

Tu veelies zinaat kaa jaasaprot... kaa jaasaprot, ka jaanoraada, ka serveris buus cs. Es tev varu pateikt. Tas ir jaasaprot taa, kaa tev pasham labaak patiik. Tas tomeer ir diezgan atkariigs no situaacijas. To nevajadzeetu uztvert paaraak skarbi, paaraak trauksmaini vai ljoti par to uztraukties. Tas ir jaasaprot taa, ka vienkaarshi eksistee taada vajadziiba noraadiit, ka serveris ir cs. Teiksim vaardi "cs serveris" pie ip adreses ir diezgan paskaidrojoshi. Manupraat, to nav nemaz tik gruuti saprast. Cilveeki, tak nezinaas kas tas par serveri, ja tu nenoraadiisi, ka tas ir cs serveris, ne? Saproti pareizi!

Kur jaanoraada? Sheit tu vari ljaut valju izteelei. To tu vari noraadiit jebkuraa vietaa, kuraa tu sniedz informaaciju par savu cs serveri - vai taa buutu maajaslapa, vai tas buutu kaada foruma profils, face.lv lietotaaja informaacija, vienalga kas. Tu to vari noraadiit arii konekteejoties savam serverim, jo gadiijumaa kaads speelee UT un grib piekonekteeties tavam serverim, vinsh zinaas, ka konekteejas pie cs servera.

Kas jaaizmaina? Saakumaa jau tev vajadzeetu izmainiit savu uzvediibas stilu. Tas tev taads nervozs, satraukts un nemieriigs. It kaa tu par kaut ko uztrauktos. Varbuut tu lieto narkotikas? Dzer paaraak daudz kafijas? Varbuut tad shis ir tieshi tas kas tev dziivee ir jaaizmaina. Es negribu buut kaut kaads tiesnesis tev, bet tev tomeer vajadzeetu padomaat reaali (© R.E.S.P.E.K.T.S). Kad buusi padomaajis reaali, tev buus pavisam cits (reaalaaks) skatiijums uz dziivi un tas ir tieshi tas kas tev ir vajadziigs.

Turies, es esmu ar tevi!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...