Jump to content
GIGN Forum

Ct , T, Switch , Kill , Bye Bye


jukka
 Share

Recommended Posts

gribēju tikai paprasīt , vai drīkst šaut nost tad kad tikko nosvičojas spēlētāji , tas būtu , esmu CT un PTB mani pārmet pie T kamēr vel esmu dzīvs un savējie mani novāc tb raunds ir beidzies , pilns ar CT skraida apkārt , mani pārmet pie T un CT mani nošauj. vai tā drīkst darīt ? Nav jau tā ka man ir baigā teikšana vai vispār kautkas bet ja tā izdara čalis ar flagu tas nav kūl un pēctam vel atļaujas nogagot kad dusmās pasaku "daunis" kā izdarīja GooD^MeN kas redzams šajā demo.

nav arī tā ka man baigi tas pistu bet vienk gribēju uzzināt kā ir , galu galā ? katrs saka savādāk viens saka , ka var - otrs , ka nevar.

Edited by jukka
Link to comment
Share on other sites

Kaa es vareeju neiedomaaties,ka tas esi TU! Pirms 3roundiem Miegs noshava mani tadaa pashaa stilaa :P Un ICEWORLDAaa viss tik atri notiek!Apshauju ieperkos,priekshaa paradaas CT! Muti vairak pievaldi,cits manaa vietaa tev buutu ilgaaku banu uzmetis,bet tev tak uz baniem pox,tu tak pro chiters un IP mainiitaajs!

P.s. PAtikami tas toch nav,bet nu taa ir speele :P

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Par tiem baniem nu jā bet es tak nečītoju :P

Par šito tēmu jā spēle spēle es vienreiz nošāvu vienu adminu neatceros kuru , man nākošajā raundā slay , pēc pāris raundiem mani nošauj cits admins , un tā nevarēju saprast var vai nevar , tapēc uzdodu tikai jautājumu tā drīkst darīt vai nē?

Link to comment
Share on other sites

Es parasti slayoju vai roketoju. Pēc tam čaļi uzreiz saprot, ko nepareizi izdarījuši un vairs tā nedara. Nav bijis, ka kautko man par to pārmestu. Parasti šito izmanto frageri, kuriem katrs frags ir dārgs. Tas ir kautkas līdzīgs, kad uzliek silentplant, par ko es arī slayoju, lai spēlē būtu godīga.

Link to comment
Share on other sites

Reāli ir tak raunda beigas un parādās uzraksts, kura komanda ir vinnējusi. Ja tad tu novāc kādu tad slay no manis un domāju, ka citi man arī piekritīs. Lasīt tak mākam un tur pat pasaka, ka raunds ir beidzies (t.i. kura komanda ir uzvarējusi), tā kā nedarīsim tā un spēlēsim godigi. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Es tā arī esmu darījis , bet kad uzlika slay vairs nedaru tā . Bet citreiz netīšām sanāk , gribu iešaut savējam pēkšņi viņš ct (Nu ja es esmu t) :D Bet domāju ka par to vaig likt slay !

Edited by ZnT
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...