Jump to content
GIGN Forum

Varbuut Kāds No Gign


nillys
 Share

Recommended Posts

Nu, lol. Detalizētāk nevarēji? Piemēram, cs, css, tf2? Ko?? Apraksti kas un kā, un pie tam, 2on2 nav nekāda prieka, skraidīt pa de_dust'u vai de_aztecu, (cs gadījumā), 5on5 jau sakarīgāk, vai arī 6on6 tf2 gadījumā, APRAKSTI, un es domāju, ka netaisīs cup'u, jo tūlīt tak gign tuss, so nedomāju, ka būs kaut kādas aktivitātes līdz septembrim.

:mIm:

Link to comment
Share on other sites

Bet tad taisat komandu, ja uztaisa to 5x5, tad davai reku kautvai tādas komandas, savc savu teamu un spelē!

Bet spelē ari citi speletāji, netikai gigneri!

Piemer es savacu savu teamu neviens no viņiem nespele gigna vienigi es! vai ari jus gribat taisīt tikai gign player cup ?

Link to comment
Share on other sites

labāk tikai GIGN. Vobšem labāk tā - piesakās cilvēki piemēram vienā topikā. Tad cilvēkus atlasa, tiešām nu kas ir +/- pazīstami, zin noteikumus, a to izdomās piedalīties kāds čīteris unknown neviens viņu nezinu un spēlē kko. Tā nē. Un tad kad visi salsītos vienkārši kkā pa randomu sadalīt komandas. Vienkārši lozējot vai kautkā tā. Un tad varētu vēl komandām izdomāt nosaukumus :D Tak kamoon, kautko taču vajag uztaisīt.

Link to comment
Share on other sites

Vispār 5x5 neder, cs nav tik populārs, pietieksies labi, ja 3-4 komandas, savukārt 2x2 cupā varētu pieteikties stipri vairāk komandu.

Sadaliisies vienaa tiimaa Deadly, h!vemind, zloy, jonathan, darek... Ko tad?

keked viņus iznestu.

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

2x2 nebuus prikola.... a vot 5x gan butu tiri interesanti!

bet galvenais lasit tikai GIGN'ieshus, un lai nav taa ka paradas dzeki kas pa pedejam dienam nospele paris h un saka ka vinjs ar var, vai atrod vecu gign forum account un saka ka vinjs te sen, bet aktivitate bijusi 0!

taadus tiesham patstavigakus speletajus un uzmaukt! un ja jau CHILLSIDE ir velme rikot, tad kapec gan ne?

Link to comment
Share on other sites

Mjā, 5on5, un randomā sadalīt visus gigniešus, būtu normāli :khehehe: ,protams, ja pie kāda "pro spēlētājiem" tiks kāds "nūbs", kurš knapi spēlēt māk, tad domāju, tiktu nodirsts no galvas līdz kājām, jāpasauc "cilveeku" uz šo te, :D:D:D mīnē mīnē, Fredrik paej malā :superlol::superlol:

Bet nu es ceru, ka tagad nesāksies kā te http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=38626 "Es piedalos" "+1" "Googog I'm in" un pēc tam vienkārši aizvērs topiku.. :ermm:

Link to comment
Share on other sites

Labi beidzam te rakstīt muļķības bet ja tiešām man gign augstākās pakāpēs lietotāji atļautu šādu brīnumu izveidot būtu jauki, serverus priekš game es dabūtu, kā atlasīt komandas jau ar esmu izdomājis, tik tagad jānoskaidro ko domā moderātori/galvenie admini, protams tas gignam ir kas jauns bet kāpēc gan nē, kautkas radošs jau noderētu.. =]

Link to comment
Share on other sites

kāds 2x2 vai 5x5 tas tak būs murgs, uz kādiem serveriem jūs taisaties spēlēt?? Gign 1 serveris, kamēr nezcik cilvēku izspēlēs, tak tika runāts par gign allstars @ tf2, nevis kaut kādiem lētajiem turnīriem, priekš tam ir gameplace un visādi citi saiti.

Link to comment
Share on other sites

bullet, acоmredzot Tu neizlasоji, ko rakstоja CHILLSIDE, kas grib uzтemties рo pasвkumu. Viтр teica, ka serverus dabыs, chill... В priekр tam ir gameplace? Ok, visi рвda veida n[]nsteam turnоri sыkв, jo piesakвs 11 gadоgie un tiklоdz sвk zaudзt iemaио kubus, bпз baigie kupi un admini visur tur sыkв... Ir arо bijis tв, ka viss sвkas un pзc 2min jau rвda, ka pretinieku komanda ir HVZ kвda veidв tвlвk - prasu adminam nahuj viтi tikuрi tвlвk, ka nav nemaz game bijis, vnk neko arо nezuraksta ja nu vienоgais sry, citreiz

kamфon.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...