Koshkers Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Taatad man vajag vispaar visu no jauna. Windowns un visus shitus paarinstaleet. Protams Windowns disks man nau. Radaas taada ideja novilk no i-neta windows, ielikt diskaa un reintaleet. Pasakatijos ka diezgan daudz kakas atradu iso forumaataa. Anyway, kaads var mani apgaismot par shaadu veidu. Negribu chakreeties un pats uzinaat. Kaads mosh ir to darijis un var man soli pa solim pastaastiit mircaa. Buushu ljoti pateiciigs. Man naak miegs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 install->next->next->yes->next->next->finish apmeeram taa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 man i xp uz diska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 install->next->next->yes->next->next->finish apmeeram taa Nu pag, es to instalaaciju varu ar deamon tools palaist arii ? Un tad prosta spiest install un vinjsh automaatiski izdzeesisi nah visu veco un svaigu versiju pa virsu ? Latinjsh, kaads man no taa labums ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 (edited) negribi nopirkt? Edited August 1, 2005 by Latinshj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 negribi nopirkt? Nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Nu pag, es to instalaaciju varu ar deamon tools palaist arii ? Un tad prosta spiest install un vinjsh automaatiski izdzeesisi nah visu veco un svaigu versiju pa virsu ? Latinjsh, kaads man no taa labums ? nee taa tu dabuusi velvienu windu ko startaa izveeleeties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 krch nokacha kadu windowsu tik skaties lai ir corporative un iemet diska un tad ieliec disku restart PC. BIOSaa uzliec boot from cd. tad restarte palaidisies installs viss buus jociigi ja nav dariita ta lieta tad tur talak kad bus iespeja formatet cieto, dari taa un tad instale. es pastastiju ta aptuveni. man 1. reiza ari bija mizigi, bet reali jau neko nesataisamu nevar pataisiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 d0h. to windows installu tachu tagad taisa taa, lai pat amerikaanji maajaas bez tech support vareetu uzinstaleet. taatad tev, koshker, kaa latvieshu 14 gadiigam siicim tas buus elementaari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 d0h. to windows installu tachu tagad taisa taa, lai pat amerikaanji maajaas bez tech support vareetu uzinstaleet. taatad tev, koshker, kaa latvieshu 14 gadiigam siicim tas buus elementaari 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 (edited) Nopumpē DC++ puslīdz normālu Windows XP diska .iso failu. Vēlams ar SP1 included (SP2 varētu vēlāk uzlikt pēc vēlēšanās). Ieraksti diskā, jo nekādi virtuālie cd, cip, daemon tools tev nepalīdzēs. Uzliec cmos'ā 1st boot CD, 2nd boot HDD, restartē PC. Tad tev automātiski palaidīsies pirmais cdrom's. Tālāk tikai lasi, kas kā, nu nav tas tik grūti ieinstalēt winxp kompī. Edited August 2, 2005 by Gariks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 Nu es tagad velku Windows XP professional N corporate. Vinjsh noteikti buus iso formaataa. Iso formaatu atveershu valjaa ar winiso. Peectam iededzinaashu diskaa tos failus. Peectam iejieshu biosaa, salikshu visu kaa vajag. Tad caur to windows setup kkaadaa mistiskaa veidaa formateeshu cieto. Un tad instaleeshu windows. Un tad draiver shitu. (to es tik taa prieksh sevis ieliku) http://download.nvidia.com/Windows/77.72/7...nglish_whql.exe ja kjuudos sit pa galvu ar renjgji un spljauj to kakau laukaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Nu draivers tev nepieciešams, lai uzliktu CS'ā opengl grafiku. A kad palaidīsi winxp disku, viņš noskanēs bijušās partīcijas, kurās ir bijis kāds windows. Izvēlies to kur tev stāv vecais XP un tad install uz viņa. Viņš noformatēs to un tālāk pēc restarta sāks instalēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 ok, 15. whatever. koshker neaizmirsti - pirms piesledz netu!!! - uzinstaleet spybot search & destroy, spyware blaster, norton internet security 2005 un norton antivirus 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 nortons ir kaka, liec kaspersky Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 un ka vinjsh to izdaris pec formateshanas un bez neta? )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 (edited) One problem. Taatad ieeju Biosaa, uzlieku boot from cd. Izeju no setupa, protams ieseivojot. Ielieku disku kameer restarteejaas. Redzu kkadu detecting devices. Uz kkaadu 1 sec uzmet kaadu melnu lapu ar baltiem burtiem, kur apakshaa paspeeju izlasiit ''Boot Cd'' vai kko taadu. Taalaak kompis palaizhaas kaa parasti. Restarteeju veelreiz, taspac. Edited August 2, 2005 by Koshkers Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 man liekas tie burti ir "press any key to boot from cd" un paarsteidzoshaa kaartaa "pressot eniju kiiju" ir lieta kas tev ir jaadara. vieniigais tie burti parasti paraadaas juutami ilgaaku laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Var arī būt, ka tavs winxp corporate edition nav bootable cd. Biju arī reizi tādu ļevo ierakstījis CD, bija bik ablomna, kad sapratu, ka viņš nemūžam neiebūtosies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 Davaj iedodiet man kaads taadu kas 100% bootosies... kaadu lienku mybe.... or mirca dcc... or smoething Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Windows XP profesional, nevis corporate. Ir man protams mājās normāls CD (pats tagad pie brāļa) - WinXP Pro sp1 included. Krakots. Ja instalē SP2, tad nevajag nekādas aktivizācijas. Bet kā tu domā viņu dabūt? Es dzīvoju Rēzeknē un pie brāļa stāv pilsētas DSL up ~15kb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 (edited) Pag lol, Corporat ir slikts ? Taatad esmu ierkastijis matricaa nepareizo shitu ? Man veel staav uz kompi arii ''Windows xp with sp2 integrated'' bet es vinju nokachaaju no dc++ tapee iipashi neuzticos. Edited August 2, 2005 by Koshkers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Pag lol, Corporat ir slikts ? Taatad esmu ierkastijis matricaa nepareizo shitu ? Man veel staav uz kompi arii ''Windows xp with sp2 integrated'' bet es vinju nokachaaju no dc++ tapee iipashi neuzticos. Labāk tad jau šo raksti diskā, jo es zinu man arī bija tādi pati problēma ar to corporate edition. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 pirms piesledz netu galvenaiz ir FW !!! lai nu kads vins buutu bet kkadu FW vaig!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now