DeViL Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Ja igraju na cs.gign.lv uze s samogo na4ala i igrju davolno 4asto ! kazdij denj Prosto xotel bi polu4itj slap , slay , kick poskolku bivajet kogda igraju dnem inogda prosto zaxozu v pc i nabljudaju za mnogimi , i naxozu mnogo chitakov , a no4ju vobshe mol4u tam prosto uze v nagluju ! Tak kak adm nety inogda a ja prakti4eski vsegda sizu , i nebudu ispolzovatj komandi vli4nix celjax ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 nu taads tiri miermiiligs, spele norm, un par attached image vien jaadod Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 lai arii manas domas netiks njemtas veeraa piekriitu visam ko vinjsh saka... tieshaam biezhi speelee un arii labi... p.s. apsveicu ar 1. postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 (edited) nesen speleju black & white un tur bij texts - power corrupts... varbūt šajā situacijā tā nebūs, neko sliktu jau nevar teikt Edited August 1, 2005 by Oddish Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 tik vienkaarshi tas nebuus, veciit Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShikakA Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Peedeejaa laikaa ljoti biezhi speelee, ka tik neapniiik Bet labi speelee ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Lieta tada. Es izsteniba jau pat varbut gaidiju bridi, kad DeViL pieteiksies tiesibam. Kapec es dotu? Sekojosi: 1. Cilveks tiesam diezgan biezi spele (ir pat nacies redzet diezgan biezi brizus, ka no ritiem nav adminu un ir DeViL ir serveri). 2. DeViL spele normali un pilda misijas, un nav nacies redzet kadu adminu vinu slapojam. 3. Vins uzvedas serveri kulturali, kas man ta liekas ir svarigi. 4. Loti pozitivi es uztveru ari faktu, ka vins pieteikami ilgi dusojaas, lai uzrakstitu pieteikumu (ne ta kaa te dazi nuubi, kas joined pirms paris menesiem un jau slot vai access) 5. Manas subjektivas domas: patikami ir spelet kopa ar DeViL un es domaju, ka vins maces lietot tiesibas. GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 un ar to joined es nedomaju joined in forum bet in server, so shut up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 devils ir normaals kex, labi speelee, biezhi speelee, nestreso, neuzbaazhaas ar vissdiem meesliem - engelis ! DeViL, u go GirL ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 BIG REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 2. DeViL spele normali un pilda misijas, un nav nacies redzet kadu adminu vinu slapojam. es gan viņu esmu paslapojis, jo, ja misiju viņš pilda, tad pabremzēt gan pabremzē sākumā. enivei - slap, slay, xk varu droshi iedot kā prasīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 nu worm mani ir slapojis un macho tu laikam sakuma mani ari Macamies no kludam. Nebiju vienk moz klat kad bigslap was going over DeVils head. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 devils - busjka * nu vispaar diezgan labs kontakts ar vinu ir (pa netu) un spelee biezhi , pat ljoti biezhi un velpietam labi un kaa naakas! uz citu uzbraucieniem neatbild , kas ir pat ljoti apsveicami! es atbalstu ! GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 nu cilveeks ir tik tieshaam biezhi serverii, un itkaa miermiiliigs un kaartiigs bet pa to misiju pildiishanu ir taa ka biezhi vien paaraak ieseezhas bet tas laikam arii vareetu buut vieniigais ko no negatiivaa vareetu piedeeveet. un pats arii slapojis esu taa kaa rayus tu tik tieshaam visu esi palaidis garaam iisaak sakot nekas iebilstams nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 ljoti kulturaals, varbuut pat neruniigs (hm?) speeleetaajs. nekad neatceros, ka buutu lamaajies, kas kaut ko noziimee (pats neesmu mr.nevainiiba). btw es arii briinijos, ka shim veel nav nekaadas tiesiibas, jo SKILLZ ta ir un kaa jau pats teica, sen speelee (un veel macho piemineetie MIC laiki...) vienvaardsakot, atbalstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeViL Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 (edited) Pasvibo vsem neznal 4to obomne takije mnenija =] Gl na gigne vsem ! Edited August 2, 2005 by DeViL Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Big fat anti Sho cilveeku paziistu reaalajaa, ja buutu kas sakaams tad man neatrastos neviens labs vaards par vinu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeViL Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 Big fat anti Sho cilveeku paziistu reaalajaa, ja buutu kas sakaams tad man neatrastos neviens labs vaards par vinu! kolbaca togda otvetj na odin vopros jesli ti menja znajehs v reale ! kak menja zovut i skoko mne let i gde xotjab ja zivu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Nu es jau vispaar to visu vareeju nokluseet bet parcik tu pats uzprasies tad vaino sevi pats. Ar devil es iepazinos 'lectric lounge klubaa kautkaadas 2nedeeljas vinsh staigaaja uz klubu speeleejaam cs dazhreiz, peectam hop skatos straadaa par administratoru.. no ko nodomaaju norm, skatos es speleeeju vienu nakti admins pazuud.. brbr peectam vinu izdzina.. runaajaam ar vinu daudz un par visu, to man vinsh saka kad vinam maajaas staav lectric lounge servers, knapi maak man pastaastiits kaads ir servera IP, peectam es vinam prasu tiesiibas ir, nee man nevajag es ar parastajaam tipa vote... labi tas pof, peectam staasta man kaa vinsh apzaga vienu noliktavu iznesa kautkaadas 20tonnas alumiinija pa 30min saaka runaat par meichaam kr4 viss tas tiiraakais blefs melo aiz katra vaarda, peectam speleeeju es naktii skatos hop kautkas liidziigs chetam pieeju skatos chista chiits, es saku kas tas vinsh atbild da ne kas, es saku nee ir kautkas tas ir cheats vinsh man atbild kad vinsh spelee ar botiem pa lanu, valoda riktiigi raustaas, es taads nu nu, uzspiezhu tab skatos, cs.latnet.lv vai kaa vinu tur peectam vinsh atbild es serveri uztaisiiju pa lanu ar taadu nosakumu nu ko.. taisos tipa rakstiit uz say lai man kaads atbild vinsh taads ladna ladna... pashi visu reaali saprotat MELIS ir un PALiek par meli + cheaters. Kaapeec es esmu paarliecinaats kad tas esi tiehsaam tu. 1. Nick - Devil 2. Runaa visu laiku krieviski 3. uz kaa tu reaali uzkeeries, dzeks Rayus kopaa ar tevi klubaa tuseeja visu laiku, tip labaakie draugi, nu kur bez labaakaa drauga, jaa ok vinsh ir normaaldz dzeks, nu ja nebuutu vinsh par tevi neko forumaa rakstiijis tad es nebuudu 100hp paarliecinaats, iekriti vecais. Ko apeedi?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeViL Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 loliiiiiikkkkksss ja zivu v zolike ghhhhhhhh a v zolike toko klub "double" i to ja doma vsevrema sizuuuuu loooooolll ! kr4 jasno vse ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 citu atbildi es arii negaidiiju juus jau pashi visu saprotat you are big , taadu kaa tevi un pa virsu ar kad tu izkatiisies shaads tad tad tev veel paaris reizes ar kad jutiisies apmeeram taa tad saproti kad tu esi pasuutiits Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 kalbasa no offence, bet es esmu visaadus devilus visados serveros maniijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 ev iztulkojat ko vinsh kolbaca atbildeju es nerubiju krieveni Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeViL Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 citu atbildi es arii negaidiiju juus jau pashi visu saprotat you are big , taadu kaa tevi un pa virsu ar kad tu izkatiisies shaads tad tad tev veel paaris reizes ar kad jutiisies apmeeram taa tad saproti kad tu esi pasuutiits little off topicc !!! kolbasa esli ti xo4esh o 4em to pogovoritj to davaj nalegke vstretimsa ! i pogovorim i togda uze posmotrim kto budet vigljadetj vot tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 sito tekstu gan sapratu diezagn skarbi gribas parunaties devilam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts