Jump to content
GIGN Forum

Cs_encounter


Purva-Zivs
 Share

Recommended Posts

Te tūlīt sekos review no cilvēka kas nedaudz sajēdz no mappinga smile.gif

gāju kā CT

1. respawn...ieraugu kokus - smuki! tas kas vinjus uzmodelēja malacis smile.gif (bet nu ievēroju ka koki nav pagriezti ap savu asi, līdz ar to izskatās vienādi(mazsvarīgi)

2. veros pa kreisi - tur poligonālais murgs smile.gif (kalni) pa kuriem labāk nestaigāt jo uz asajām šķautnēm var nolaimēties iesprūst.

3. tālāk kaukāda māja, izstaigāju un konstatēju ka šis tas stipri nokopēts no inferno, ir šaurības sajūta sad.gif

4. tālumā kaukāds tunelis ar melnām beigām (tā nesmuki) es būtu uztaisījis līkumu lai to melno nevar redzēt smile.gif + vēl ieraudzīju ceļa zīmi "parking" kas no vienas puses raada ka stāvvieta ir uz ziemeļiem bet no otras ka uz dienvidiem smile.gif

5. pieju pie izgāztiem vārtiem no sērijas "teti...laiciņš šodien foorš" diezgan nesmuki, jo vārtiņu sāni kaukādi nepareizi. (derētu texture pagriezt pa 90)

6. nonāku starp kaukādiem zaļiem klučiem (ooo kā manā mīļākajā kartē aisworld) aaa nē laikam domāti krūmi. cauri ved interesanta taciņa kas sastāv it kā no apaļām ripām Oriģināli! smile.gif

7. nonāku pie mājas, textūra smird. Kaukāda betona grīdas textūra palielināta apm. 10x. Ļoti nesmuki shit.gif

8. Ieeju mājā - viss nenormāli tumš (hehe griežam visus pa tumsu) sataustu kaukādus hostus, eju ārā smile.gif

9. apeju mājai rīņķī, oho ieeja kanalizācijā. Steigšus dodos tur iekšā bet ak vai... aiz visiem stūriem vār aizķerties, kaukāda galīgi nepareizā textūra. nesmuki shit.gif

Kaut kā tieku cauri, hehee, izlienu pa kanalizacijas lūku ārā - volā esmu CT spawnā.

Interesanti, ka uz to lūku ved sarkani pēdu nospiedumi, laikam kādam bijusi spawn-nāve un kāds izstaigājis kas riskēja doties kanalizacijas trubā.

un tātad karte pēc izskata ietu uz urrā piem quake 1. CS ļoti nesmuka un neērta, bet nu mazo izmēru dēļ var spēlēt 2v2 (ar botiem protams).

Edited by Oddish
Link to comment
Share on other sites

Kautkā sūdīgi nokompilēta, baigi raustās.

cik es esmu ieveerojis, raustaas pashtaisiitaas kartes pamataa taapeec, ka njem no sveshaam lapaam kaut kaadus prefabus, tjip smagaas mashiinas utt. un tie parasti sit baigi nost fps.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

cik es esmu ieveerojis, raustaas pashtaisiitaas kartes pamataa taapeec, ka njem no sveshaam lapaam kaut kaadus prefabus, tjip smagaas mashiinas utt. un tie parasti sit baigi nost fps.

sit tikai tad ja pa taisno njem, bet ja pac parveido un uztaisa pa jaunu tad neko ipashu nemaina un skatoties ar kadu softu decopailo ja ar winbsp tad mazak raustaas ja ar bsp2map tad pamatigi jo katrs klucis vel sgriezts vairakas dljas izveidojot 2-4 iedalju sienas :]]

Edited by LIONz
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...