Jump to content
GIGN Forum

Bloodlord Neko Nejeedz

Seaker
 Share

Recommended Posts

Speeleeju shodien GIGN bloodlord un bloodhunter saak k-ko runaat par 4iiteriem... Peec kaada briitinja

BAN] ----------------------------------------------------------------------

BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!!

BAN] Izbanojis tevi ir: bloodlord

BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: Seaker

BAN] Iemesls banam: wh+aim

BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 4 minutem 6 sekundeem

BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika

BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa

BAN] ----------------------------------------------------------------

Man tur nebija ne wh ne aims!!! No kurienes vinji to izceela man nav ne jausmas huh.gif Totaals stulbenju bars! Pakatieties demku!!! Tur nav pilniigi nekaa!

Edited by Seaker

Speeleeju shodien GIGN bloodlord un bloodhunter saak k-ko runaat par 4iiteriem... Peec kaada briitinja

BAN] ----------------------------------------------------------------------

BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!!

BAN] Izbanojis tevi ir: bloodlord

BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: Seaker

BAN] Iemesls banam: wh+aim

BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 4 minutem 6 sekundeem

BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika

BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa

BAN] ----------------------------------------------------------------

Man tur nebija ne wh ne aims!!! No kurienes vinji to izceela man nav ne jausmas huh.gif Totaals stulbenju bars! Pakatieties demku!!! Tur nav pilniigi nekaa!

Nu nez vai kaads banos taapat vien ? laikam jau tev bija tas aim+wh

es pat pieregistrejos shita nooba delj

tatad pec ka mes to spriedam

1mais tev merkjis vislaik nereali raustijas tb tu uzshauj un pectam vinsh aiziet galiga pakalja

2rais tu dazhreiz ari smuki zinaji

3shais ka mes saka teikt ka tev ir aimbots.. tev peksni merkjis beidza raustities un tu saki spelet tapat ka citi

hmmz es domaju te vairak neko nevajag

un luuudzuu patiesham luudzuuu neuzskati mus par idiotiem jo vienigais idiots sheit esi tu sad.gif jo lietoji shithakus

Guest darek

sheit jau ir unikums =)

bet hvz, piemeeram es, kad shauju velku meerkji uz leju, bet no malas izskataas, ka 4istaa kkaa nenormaali raustaas! nu so, noskatiijos demku, nu nez....atkal kaarteejaa atbilde var buut, var nebuut! es nez, jaapagaida kad macho un veel kaads kko pateiks!

tur tas prikols score vinjam bij shausmigi slikts..

bet shava vinsh shausmigi jocigi

es paprasiju bloodlord lai vinsh apskatas

vinsh 2 raundus skatijas

pectam es pateicu visiem redzot ka vinjam ir 4iti

pec shi teksta seaker nakohaja raunda apstajas

un nakoshaja bridi shava tapat ka visi neko uz augshu neraujot

1ais nezinaaju ka aimbots rausta meerki, k-kaa neizskataas ka man tur baigi daudz hs buutu bijushi! Un fakts ir arii tas ka katrs speelee savaadaak!

2rais Ja arii k-kur zinaaju tad taas ir vai nu taadas vietas, kur kaads vienmeer seez! Vai arii peec skanajas!

3ais Es paskatiijos demku, ko juus tur runaajaat, ka es izsleedzu 4iitus, kad apstaajos... Tu uz pingu buutu paskatiijies, es DC sleedzu arraa! Un demkaa nemaniiju ka k-kas buutu mainiijies.

Taa kaa ej un iesaalies!

PS. Nezinaaju ka antirecoil pilda aimbot funkcijas...

Edited by Seaker

ko gribēju bilst no savas puses. Skatoties to kā seaker spēlēja redzēju ka džekam vienkārši nenormāli frīkaini tēmeklis raustās. Tur jābūt kaut kādai megaepilepsijas lēkmei lai kaut ko tādu dabūtu gatavu. Tas jau par sevi pietiekoši dīvaini.

+ atceros ka kaut kādam force | seaker bija bans par aimu.

p.s.

bet demku kaut kad varbūt pat apskatīšos

1ais nezinaaju ka aimbots rausta meerki, k-kaa neizskataas ka man tur baigi daudz hs buutu bijushi! Un fakts ir arii tas ka katrs speelee savaadaak!

aimam parasti var uzlikt kur vinsh meerkjee ... takshto tas nenoziimee ka ja tev ir aim tad tu shauj tikai galvaa !!!

nu ka man besij shitie leetie atmazoni ka maz HS! Aimbotu var noreguleet uz jebkurieni un kareiz daudzi pidinji pedejaa laika vinju noregulee uz kajam, tipa lai noverstu aizdomas, bet ta pat pec raustishanaas var mieriigi pateikt, ka aimbots. Par piemeeru, ja kads pamanija tadu pidinju ar niku LooL * s1nc, man bija aizdomas par vinju no pasha saakuma, mes ar bloodlordu vinju 2 dienas spectatojaam un vakar laikam vinsh vinju nobanoja! Ie4ekojiet status pidinjam! new_rofl.gif

Kas attiecas uz seaker demku nevaru nostities jo smirdu pie portatiiva, bet gan jau kautkad nostishos!

Tas ir jaunās paaudzes čīts, temeklis raustās lai adminus izsistu no līdzsvara. Raustoties tēmeklim grūtāk pamanīt aimbotu, scripts dara savu darbu.

Nākot uz šo forumu tu gribēji apdirst viņu, bet sanāca otrādāk... bez komentāriem 76.gif

Pinki - nu dzeks vienkārši tā satraucās par to, ka ar aimu maucot galvās pārāk krīt acīs nokonfigurēja pa kājām, bet nepiefiksēja, ka tas ir vēlaizdomīgāk nekā pa galvu 4.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...