Jump to content
GIGN Forum

Mega DzĪvokĻa ProblĒma. Help If You Can!

bullet
 Share

Recommended Posts

Tātad ģimene ir aizbraukusi uz ārvalsti, un tur vēl būs 3 dienas ieskaitot šo. Bet es slims būdams tagad pie omammas esmu ievācies dēļ lielās temperatūras, šodien vairs nav temperatūra, eju uz mājām, bet dzīvokļa durvis ir slēgtas gan ar parasto atslēgu, gan ar tā saukto zirnekļa atslēgu, kuras man nav. Bet man jātiek mājās pēc iespējas ātrāk, jo nezinu vai mani 2 mazie papagaiļi izvilks 3 dienas ar atstāto ūdens daudzumu un ēdamo, ir kādi varianti kā to zirnekļa atslēgu dabūt vaļā, kaut kādi rīgas meistari nederēs, jo dzīvoju talsos. Un lauzt vaļā durvis netaisos, jo durvis ir jaunas tikai pirms mēneša ieliktas un tās ir no metāla, ar kok apdari. Tātad ceru, ka te ir kāds urķis, kas var palīdzēt, kā dabūt durvis vaļā. atslēga ir pēc izskata šāda aptuveni ===( )=== tas ir itkā skats no priekšas.

tak skaidri redzams ka kadam gribi dzivokli apzagt :lolza: bet durvis bez laushanas vai bez atsleas valja nedabuusi ej klauvejies pie kaiminjiem lai palaiz tevi pa balkonu un ielien sava balkona

cik es šādus stāstus esmu dzirdējis, tik tās durvis parasti dabū vaļā atslēdznieki bez īpašām problēmām.

p.s.

vari provēt arī ugunsdzēsējus.

p.p.s.

man liekas, ka sadzīves problēmas nevajag likt problēmu topikā, kur parasti apspriež visādas softiskas/hardwariskas problēmas.

Ugunsdzēsēji tās durvis nafig sagriezīs, vismaz papagaiļu dēļ es viņiem nezvanītu.

Pazvani 1188 un pajautā sos slēdzeņu servisu Talsos. Bijušie cietumnieki visu dabūs vaļā. Dažreiz pietiek izurbt caurumu slēdzenē, bet rēķinies, ka slēdzene tiks sapista. Tā ka vispirms padomā cik vērti tie papagaiļi ir.

Pašiem mājās ir 2x gadījies, ka vnk visas atslēgas palikušas dzīvoklī, jo slēdzeni no ārpuses var aizslēgt bez atslēgas vnk piespiežot pogu. Gājām pie labajiem kaimiņiem un no lodžijas uz lodžiju kāds pārlīda.

lol problem solwed man jau balkons bija ciet un tas ir otrais stāvs, durvis hvz kaut kā dabūju ar spēku vaļā, jo otra atslēga nebija aizslēgta, bet kaut kā tas sūds bija nedaudz iznācis ārā un atrāvu vaļā, otru atslēgu neuzskatīju par īpaši vajadzīgo, jo to nelietojām.

Oh and guess what parrots will live.... :)

Tad nākam reiz ielikšu spamā.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...