Jump to content
GIGN Forum

Lcd Monitors

Hazzer
 Share

Recommended Posts

Hello!

mekleeju lcd monitoru, kursh dabrotos ieksh cs 1.6 ar reforce 640x480 @ 120 Hz.

pagaidaam esmu atradis tikai benq fp93gx, bet tas ir 19 collu, veleetos 17 collu. laikam jau atbildes laiks buutu maksimums 5ms.

Ir kaadi varianti? Varbuut kadam ir kaads forsh 17nieks un vins par vinu nesudzeetos?

- no kaa tas ir atkariigs, lai lcd monitors vareetu izspiest tos 120? varbuut kaads buus tik laipns un padaliisies ar info?

p.s. nav man to garumziimju liidzigu postu neatradu, ja ir iemetiet linku luudzu.

Jauku dienu ;)

Uz kada ekrana tu juto to atshkjiribu? Un vai tas ir speles fps vai monitora refresh rate?

BEEfij, to tak jūt visi kas ir kaut drusku advancēti cs ;D. Man sync ir izslēgts. Un var just starpību gan ar CRT, gan LCD. Gan monitora refresh rate kad ir mazs/liels, gan fps liels/mazs.

ko var mūldēt.

man vecajai videokartei bij 100 fps. gāja nu tā...

jaunā automātiski uzliek 60 fps priekš cs un nevar mainīt, bet bilde ir vēl labāka nekā ar tiem 100..nu tie 60 nemainās. konstants 59.9līdz 60.0

nezinu kapēc ar cs tā, bet piem tf2 gan lēkā līdz 300+fps...

Pēc būtības kā kontrā var dabūt virs 100 fps ir tāds.

1. izslēgt vsync ja G-Force karte...

2. developer 1 iekš cs 1.6 kosnules 200+ fps būs, bet baigi lēkās toties, tpc liek developer 0 lai fps būtu precīzi 100. arī iekš KZ world recordiem visur jābūt developer 0...

Man uz 99.9 turās... ar ge Force 8600 GT , bet dažreiz dropi arī ir...

• 2 weeks later...

NU galigi apdullusi , topica par fps neviens neruna :D:D

bet par hz uc parastiem monitoriem 800x600 100 hz uz 640x480 120

es ka jedzigako atradu samsung ar tiem pasiem standart 75 hz un 2ms , taka lan turniros tapat bus lcd tad tas tik bus paildus plus :P maksaja 135 ls kautkur

vispar samsungam labakie monitori, kaut parejo vinu tehniku uzskatu par kaku :P

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...