gangstadog_Hakeris Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Spēles noteikumi ir loti vienkārsi jums vispirms vaiga atbildēt , pēc iepriekšējā jautājuma (bet bez citēšanas viņu, ka nav pārāk smagi) un pēc tam uzdot jautājumu nakamajam. neapstrīdējat to. Es sākšu! Kas ir brokastis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Dienas pirmā ēdienreize, kas ir svarīga. Vai Tu domā, ka šis topiks ir foršs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Nē nedomāju. Vai wL.Media noturēs rajonu ar savu C-walk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaWrRr Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 (edited) Vai wL.Media noturēs rajonu ar savu C-walk? Kas ir wL.Media? Labi, atbildēšu nezinot. Jā, wL.Media parādīs visam rajonam, kas ir īsts C-WALK! Vai man vienīgājam lago (vai lagoja pirms 5 minūtēm) šis forums? Edited July 16, 2009 by RaWrRr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Jā, wL.Media parādīs visam rajonam, kas ir īsts C-WALK! Vai man vienīgājam lago (vai lagoja pirms 5 minūtēm) šis forums? Nē, forums ir kā apkrauts kamielis, kas velk dirsu pa tuksneša smiltīm. Man ir tik daudz jautājumu, ka nezinu ar kuru sākt. Uz rītdienas bruno pirmizrādi visas biļetes ir izpirktas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaWrRr Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 (edited) Man ir tik daudz jautājumu, ka nezinu ar kuru sākt. Uz rītdienas bruno pirmizrādi visas biļetes ir izpirktas? Atbildēšu uz jautājumu ar jautājumu.Vai tās vispār pērk?! Latvijā indivīdu ar netradicionālo orientāciju ir maz... EDIT:nav izpirktas... Edited July 16, 2009 by RaWrRr Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Jā, pērk. Pēc cik ilga laika šis topiks būs close? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Llama Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Peec kaada meenesha. Kaapeec mans kakjis uz balkona izdirsa zalju pljutku ? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
revoked Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Dabā tā iekārtots. Kāpēc man rūc vēders, ja esmu labi paēdis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaWrRr Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Kāpēc man rūc vēders, ja esmu labi paēdis? Apēdi nesvaigu pusfabrikātu. Kāpēc kaznachevsky ir tik pretīgs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Kāpēc kaznachevsky ir tik pretīgs? Jo tu vel esi mazinsh un tava rudijuma stadijai veel jaaug! Kapec dzekiem ir loceklis,nevis kaa sievieteem vagiiina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 (edited) Iedomājies, roka (vīrietis), cimds (sieviete). Tā notiek dzimumakts. Kāpēc Latvijas bērni arvien vairāk grimst anālfabētismā? Edited July 16, 2009 by quickaim Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Mainoties izglitibas sistemai no macibu priekshemti satur mazak eksakto priekshmetu. Jaunas izlitibas reformas rezultata daudzas lauku skolas tiks slegtas un cilveki vairak nevares atlauties sutit savus bernus uz daudz talak esosajam skolam. Sakoties buvniecibas bumam mainijas cilveku attieksme pret izglitibu, jo bomzhi bez izglitibas pelnija 1000Ls menesi. Mans jautajums - kas ir magnetiskais piesatinajums feromagnetikiem? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangstadog_Hakeris Posted July 16, 2009 Author Report Share Posted July 16, 2009 (edited) kas ir magnetiskais piesatinajums feromagnetikiem? Nepiesātināts un piesātināts tvaiks jautājums-Kas ir "sadomazo" komplekts? Edited July 16, 2009 by gangstadog_Hakeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Pljotka, Roku dzelži, gumijas bumba ko bāz mutē, melns dildo, un vēl visādi sūdi ar ko citam iedot pa mīkstumiem. Kad beigsies Hamelionu Rotaļas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Viņas nebeigsies! Cik liels ir skaitlis "jot" ? (apzīmē ar j ar svītriņu augšā) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Llama Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Pietiekoshi. Kaa rodas beerninji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Kaa rodas beerninji ? Pec mana apciemojuma pie kāda māsas! Cik ir vidējais garums ziļoņā loceklim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 (edited) Apmēram, metrs. Cik minūtes ir trīs dienās? Šo es rēķināju, kad banoju Sherlock Edited July 16, 2009 by quickaim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Atrodi to lapinu kad rekinaji ! Labāk zīle rokā nekā mednis kokā. Vai jūs piekrītat šim teicienam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Jā, piekrītu. Kāds ir kāpņu virziens? P.s. Es galvā rēķināju Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Kāpņu virziens nav noteikts. kāpēc gigns negāja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 (edited) nezinu Kāpēc tādi dziedātāji, kas neprot dziedāt (nu reperi), ir tik slaveni? EDIT:vot quelyd žurka Edited July 16, 2009 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 tikai viņu prasto un piedrazoto liriku djaunatne vēl spēj uztvert. cik grādu sola rītdien? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Dienā: +22..+27C Vai šis topiks iesūkā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts