Jump to content
GIGN Forum

Ban Par Neko

Guest Traffic
 Share

Recommended Posts

Guest Traffic

Es vel vakardien lasiiju forumu kaa uztaisiit savu serveri uz windovsa. Bet pasaa serverii neesu speeleejis kadus 3 menesus!! sodien man bij neskaidribas par to servera taisisanu tape kgaju velreiz! bet par brinumu Your ass is banned go get some fresh air! llama X-| nesaprotu par ko man bans ciitojis nekad neesu! mad.gif

Es vel vakardien lasiiju forumu kaa uztaisiit savu serveri uz windovsa. Bet pasaa serverii neesu speeleejis kadus 3 menesus!! sodien man bij neskaidribas par to servera taisisanu tape kgaju velreiz! bet par brinumu Your ass is banned go get some fresh air! llama X-| nesaprotu par ko man bans ciitojis nekad neesu! mad.gif

Nu labi! rakstu vel! 26.07.2005 es vel lasiju forumu! nakamaja diena nevareju jo es esmu izbanots! BEt nepar ko jo es gign serverii nebiju spelejis 3 menesus!! tad nu noleemu pameginat vai varu paspelet serverii cstrike! varu bet maajaslapaa ieiet nevaru! PAR KO TAS??? blink.gifsad.gifmad.gif

jau otrais cilveeks, ar kuru neilga laika esmu sastapies, kurs dzivo nakotnee, respektivi, visiem pa prieksu smile.gif

traffic, vai pastastisi luudzu man, kas notika ritdien? kaadas veel interesantas lietas bez nevareeshanas ieiet GIGN weblapaa tu piedziivoji naakamajaa dienaa aiz 26.07.2005???

jau otrais cilveeks, ar kuru neilga laika esmu sastapies, kurs dzivo nakotnee, respektivi, visiem pa prieksu smile.gif

traffic, vai pastastisi luudzu man, kas notika ritdien? kaadas veel interesantas lietas bez nevareeshanas ieiet GIGN weblapaa tu piedziivoji naakamajaa dienaa aiz 26.07.2005???

Nekas vairak nenotika! Bet tu laikam nesaprati sad.gif Nevis es netieku GIGN majaslapaa tas ir no 26.07.2005! Bet mani tur nelaiz!! luuk kas man paraadaas! Bilde ar celaziimi kur virsuu burvis bet apaksaa zemtexts Your ass is banned go get some fresh air llama X -| Un netieku! Par ko man bans ja es GIGN serverii vispaar cs pirmstam nebiju spelejis 3 menesus?

1) DABUU REAALU IP ADRESI, man zajebala pisties ar visiem tiem dsl hujee es el lietotaajiem

2) banu nonjeemu, kursh bija uzlikts nafig februaarii.

vispaar chista vajadzeetu visus 81.198.xxx.xxx nobanot nahuj. Zajebalji tie pidari ar savaam mainiigajaam ip adreseem. Stulbenju bars.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...